Jump to content

AndreiA

Membru
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About AndreiA

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/03/1982

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    andreiandries82@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    IASI
  • Din
    IASI
  • Auto
    CHEVROLET
  • Model
    AVEO1.4-16V
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    WDY
  1. ...am auzit de pe la un nene ca problema cu dezlipitul ar fi de la tratarea ineficienta a sabotilor in faza de dinaintea lipirii ferodourilor,cica ar oxida in timp ne mai facand priza cu adezivul .
  2. Spune-i omului de 205/50/15 dar mai explica-i cum sta cu RAR-ul si cu toate denivelarile de la noi,de cum ii merge masina in toate directiile aaaa si de gropi si de rezistenta ce o opune un 205 fata de 185 pe drumurile nationale,cu stima AndreiA.
  3. Se potrivesc foarte bine si cauciucuri 185.55.15,am eu asa chiar daca zice lumea ca 185 nu-i pentru 7J.
  4. Posibil sa fie raspunsul in forum dar nu l-am gasit.Stie cineva cum scap de greerul din consola centrala,parca de prin unitatea audio mp3player din cate stiu e generala.
  5. Am mai facut ceva km prin europa si aplicand cele invatate pe forum am calcat-o putin si dupa 4000 km ext am un consum de 6,2.Acest consum a fost pana sa fi intrat in romania dupa care ...NERVI,fulgere si tunete.Mentionez ca am descoperit alta masina aplicand ceva turatii motorului,in final ...multumit.
  6. Stie cineva un alt post eventual ceva online ,deoarece sunt in portugalia nu am RTL nici digi
  7. Pentru mine a fost o varianta pe vremea pe cand cautam masina si am dat peste aveo1.4-16v,2007,numai ca vroiam un accent nou sau aproape nou si negru.Am auzit ca sunt foarte fiabile asa ca sa ai parte de multi km .
  8. interesant username-ul recunosc ca nu m-am gandit ca ziua mea de nastere ar putea fi scrisa asa ,tare 0306

  9. Sa fiu rau:stiti cum verifica soferii de pe rabe nivelul...cu batul )
  10. Nu am un raspuns cert pt tine dar pot sa-ti spun ca am mers cu un fiat grande punto nou si cam aceeasi variatie a indicatorului o avea.Cand circulam avea cu o unitate 1/8 mai mult decat atunci cand il porneam,avea si computer care imi indica,corect nr km ramasi de parcurs,e posibil sa ai un scurt pe undeva sau chiar senzorul din rez sa fie defect,succes.
  11. Am intalnit in topic ceva vorbe de radarele din IT alea de-ti fac poze dupa ce treci de ele.Am o intrebare pentru patiti sau cunascatori,in drumul ROMANIA-PORTUGALIA am luat un radar intr-o noapte in FRANTA cred ca aveam cca 100km/h ,fiind destul de obosit mergeam dupa unul neobservand indicatorul de localitate,drumul fiind liber ca era cam 01 noaptea se mergea bine,asa ca m-am pricopsit cu un blitz puternic din spate.Au trecut 5 luni de atunci si nu s-a intamplat nimik,ma asteptam sa fiu oprit in franta caci a doua zi am traversat toata tara dar nimic.Masina inca mai este pe lesing,cumparata de gold&platin eu fiind utilizator final,stie cineva pe unde ar ajunge amenda ???
  12. Daca ti-au facut si o aerisire poate si o inlocuire de lichid de frana ,pretul nu-i mare dar de schimbat sabotii mie mi-a luat cel mult o ora pt amandoua roti,mai mult a durat sa scot rotile ,ca na nu tu elevator si pistol pneumatic,mecanica e cea invatata pe dacie cu multi ani in urma asa ca de scimbat placute e vre-o30 RON iar pt saboti 100
  13. AndreiA

    Jurnalul Meu

    ei nu automat recunosc mai apesi si tu acolo un buton
  14. Poate si mai putin ,am taiat 19 si-i cam naspa ,am corectat cu putina folie negru mat si a iesit bine dar se putea si mai bine.DECI ar fi de luat in calcul 16 mm si dupa aceea finisajul intr-un mm.Mai adaug pentru viitorii impatimiti de "cutere" ca nu am demontat acele si nici folia,am bagat pe dedesupt o bucata de cd,pe sub folie si din alt cd am confectionat un sablon practic o gaura patrata ,pentru a evita scaparea cuterului prea mult in ext.Am pozitionat sablonul orientandu-ma dupa decupajul deja existent si am taiat.Sablonul l-am calculat cu tot cu decupajul existent.
  15. Nu stiu daca-i zice rotisor sau gratar dar stiu sigur ca sistemul exista de multi ani.Am un prieten care are asa ceva ,prima data am fript un miel acum 4 ani cred dar il avea mai demult.functiona cu acumulatori si parca avea si trepte de turatie stiu ca ne-au trebuit vre-o 3 acc pt miel si multa rabdare.
 

×
×
  • Create New...