Jump to content

ghotycul

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About ghotycul

  • Rank
    Forumist
  • Birthday February 16

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/daniel.loghin.81
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    loghin_daniel@yahoo.com
  • Skype
    loghin_dan

Profile Information

  • Din
    iasi
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    IS.08.LO.
  1. Problema persista !!! Am schimat releul si am strans papucii dar se infierbanta tare releul si cred ca o sa se arda din nou , ceva sfaturi ?
  2. Ambele faze erau duse si mi-am dat seama intr-o dimineata cand am plecat la munca mai devreme. Oricum luminile la Cielo sunt slabe TARE .
  3. Am gasit beleaua , mersi de raspuns. Era vb de releu care costa 20 lei si bine prajit se serveste in mers la drum lung ! O zi superba. Releu este pe ambele faze si ala din stg langa cel ars este pe pozitie.
  4. Salut. In mers am simtit un miros de ars destul de puternic dupa care am constatat ca nu mai am faza scurta. Am verificat sigurantele si sunt ok , ambele becuri s-au prajit daca pot spune asa. Un bloc de lumini nou ar rezolva problema sau mai am si un releu sa verific pe langa sigurante ? Mersi.
  5. Salutare. Am schimbat de curand garnitura de chiuloasa si simt ca se incinge destul de mult motorul. Ventilatorul din fata radiatorului este functional , atigelul isi face circuitul dar fisele sunt atat de fierbinti ca nu poti tine mana pe ele . termostatul poate fi cauza?
  6. Am gasit termocupla Viktor si am schimbat o , de la ea era buba
  7. Are termocupla cielo , uitate la ce a postat cu sageata rosie dl. Viktor. este o imagine mai sus. Sunt opinii pro si contra in ce priveste G12 dar ceva concret care sa aduca argumente impotriva acestui antigel ...G12 este antigel fara siliciu si are durata de viata de pana la 5 ani.
  8. Indicatorul nu s-a ridicat peste nivelul normal doar ca ma uitam la el si crestea temperatura ca si cum era ridicat indicatorul cu degetul, iesea abur din radiator si am stat ceva timp cu capota ridicata si ventilatorul de la radiator nu mai pornea. Antigelul trebuie chimbat la 2 ani dupa cum spune cartea dar se poate si la 3 daca este de calitate , adevarul e ca eu am cam sarit de calul...4 ani Sa luam in calcul ca nu s-a supraincalzit cum a spus si dl.andreib deoarece nu s-a ridicat peste nivel , atunci de ce a luat o indicatorul razna ? Posibil sa nu fie termocupla dusa ? ...trebuia sa porneasca ventilatorul chiar daca era spart caloriferul. Ce antigel este de preferat sa ii pun ? Ma gandeam la G-12 de culoare roz si intra 6 litri , am gasit cu 16 lei litru.
  9. ok o sa iau in calcul, aveam pierderi si inainte sa se duca termocupla dar erau foarte putin sesizabil ,daca dadeam drumul la ventilator atunci se simtea un miros. Acum cand s-a dus termo o parte din radiator era rece si umed si cealalta parte din zona ventilatorului era fierbinte. Am scos capacul de la vas si am mers cu 40 km/h pana intr-o parcare si acolo am lasato , o sa ii fac programare la un doctor. Trebuie sa ii schimb si antigelul ,are 4 ani .
  10. Sunt cam in plop cu mecanica , ce sa verific la el mai exact ?
  11. mersic fain , pe luni merg sa o cumpar si apoi sa imi recuperez bolidul
  12. Salut Am un cielo din 2007 si o mica problema. Am spalat motorul si dupa 10 min am pornit motorul , dupa 6km a inceput sa imi iasa abur de sub capota. Imi iesea abur de la radiator(arunca si antigel afara undeva in partea de jos a radiatorului) si ventilatorul nu mai merge decat pe direct. Am pus pe direct si am cuplat la bricheta pana s-a incalzit firul si s-a ars siguranta ,am lasat-o asa sa nu mai fac vreo tampenie. Banuiesc ca este termocupla din cate am citit pe aici , as vrea sa imi spuneti cum arata si unde este pozitionata poate o schimb eu.
  13. Salut Am un cielo din 2007 si o mica problema. Am spalat motorul si dupa 10 min am pornit motorul , dupa 6km a inceput sa imi iasa abur de sub capota. Imi iesea abur de la radiator(arunca si antigel afara undeva in partea de jos a radiatorului) si ventilatorul nu mai merge decat pe direct. Am pus pe direct si am cuplat la bricheta pana s-a incalzit firul si s-a ars siguranta ,am lasat-o asa sa nu mai fac vreo tampenie. Banuiesc ca este termocupla din cate am citit pe aici , as vrea sa imi spuneti cum arata si unde este pozitionata poate o schimb eu.
 

×
×
  • Create New...