Jump to content

cobbra

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About cobbra

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 12/31/1964

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    iasi
  • Din
    Iasi
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2006

Recent Profile Visitors

1303 profile views
  1. Masina are 34.000 km, am vazut ca a verificat pompa de apa ( a verificat eventualele jocuri),operatiunea am facut-o la Sermecom. In general sunt multumit de prestatia lor. Toate reviziile le-am facut la ei.
  2. Pe 22 februarie se împlinesc trei ani de când am mașina și am ajuns la concluzia ca e timpul sa schimb curelele(distribuție+alternator) fapt care m-am și prezentat la service. In urma operației de înlocuire a curelelor am rămas cu o gaura în buget de 388,5ron. - curea distribuție Continental-Contitech(made in Argentina scria pe ea)-77,42 RON - rola întinzătoare- 136,25 RON - curea alternator - 26,08 RON - manopera - 148,75 Cureaua de distribuție,rola si cureaua alternatorului arătau foarte bine când au fost date jos. Dar dacă producătorul mașinii spune ca la trei ani trebuie schimbate nu am vrut sa risc mai ales ca acum doua zile am avut timp de vreo zece minute un zgomot ca un fâșîit in zona curelelor fapt ce a grăbit hotărârea schimbării(acest zgomot l-am mai auzit la un prieten când avea Opel înainte sa se rupă cureaua de distribuție ). O fi buna cureaua de distribuție n-o fi bună cine știe? Văd că părerile sunt împărțite cu privire la Contitech Oricum toate piesele au fost luate din service și garanția pieselor şi a manoperei e dată de ei.
  3. Ce este mai rau dupa parerea mea este faptul ca acele chestionare de la examenul pentru recuperarea permisului sunt facute in cel mai dusmanos mod, special ca sa nu-ti recuperezi permisul. Oricum, iti doresc succes la examen.
  4. cobbra

    Dot 3 Sau Dot 4?

    Azi am facut revizia de un an la al meu Cielo si cei de la Sermecom mi-au schimbat lichidul de frinaDOT3 cu lichid de frina DOT4. Intrebare: -Chiar nu stiu cei de la Sermecom ca sistemul de frinare e incompatibil cu DOT4? In cartea tehnica scrie DOT3. Sunt in dilema!
  5. cobbra

    Cielo 2006

    As fi vrut si eu ca Cielo meu la 7600 euro (cit am dat pe el) sa fi avut dotarile si finisajele unei masini la 14000 euro ). Dar se pare ca nu am avut bafta.
  6. cobbra

    Cielo 2006

    Cielo meu '' s-a lipit'' de un autocolant
  7. Din cite stiu eu este folosit ca loc de promenada si daca tot ti-a placut mai pun o fotografie.
  8. Sa pun si eu o poza facuta in gradina botanica Iasi acum trei zile cu un Benq C 520
  9. Eu am reusit performanta si le-am rupt pe amindoua (capacele) si as vrea sa stiu daca se gasesc prin magazine de cumparat. La dezmenbrari nu am gasit (astia aduc numai jumatatea din fata a masinilor ). M-ar interesa daca stie cineva cam cit costa bucata?
  10. cobbra

    Cielo 2006

    E Cielo standard, avea numai mufele si boxele pe fata. Eu i-am adaugat casetofonul si boxele pe spate (are in dotare toate mufele si gaurile in tabla pt boxele pe spate) imbunatatirile m-au costa in jur de 3.500.000 ROL.
  11. cobbra

    Cielo 2006

    Autocolantul e si el pe lista
  12. cobbra

    Cielo 2006

    Am mai adaugat o pereche de boxe Daewoo pe spate +2 twetere, huse pentru scaune , capace roti.
  13. Eu nu inteleg de ce trebuie sa dau spaga pentru un lucru pe care il platesc? Oare nu pentru asta i-au ei salariul? Platesc spalatul odata mai dau si spaga si ma trezesc si cu masina murdara daca nu ii convine cit am dat spaga Eterna si fascinata Romanie
  14. Vesti optimiste pe http://www.realitatea.net/?stire=5961 in legatura cu Daewoo Craiova
 

×
×
  • Create New...