Jump to content

Eddy

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About Eddy

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Barlad
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2006
  1. Eddy

    Cielo 2006

    Asta ce inseamna ? Ca ei ma obliga intr-un fel sa ma duc la service periodic ca pana la urma sa imi vina acru, sa vand masina si sa imi iau una noua, sau chestia asta sa ma determine sa vand masina mai repede ca sa imi iau una noua. Nu prind ideea . Dar daca imi iau masina noua sigur nu o sa mai iau tot aceiasi firma daca am avut probleme cu precedenta, deci tot nu e bine...Nu stiu explica-mi mai pe intelesul meu
  2. Eddy

    Cielo 2006

    Vad ca si voi ati avut destule probleme cu Cielo. Oricum eu ma refeream in primul rand la felul cum este lucrat. FOARTE NEGLIJENT, parca "are suruburile stranse la mana" ca sa scoata cat mai multe modele intr-un timp cat mai scurt. MA ASTEPTAM LA MAI MULT DE LA MASINA ASTA ! ESTETIC VORBIND, ca tehnic nu am avut ocazia sa verific ..poate peste cateva sute de Km. PS: ma incadrez la pct. 1 ( bella )
  3. Eddy

    Cielo 2006

    Parintii mei au achizitionat un Daewoo Cielo cam acum 2 saptamani. Masina este STANDARAD - prima masina din lista. M-am mai urcat in Cielo pana acum dar asta NOU arata jalnic. In primul rand ca plasticul din care este facut bordul e de o calitate inferioara, intre parte de sus a bordului si "cutia unde sunt acele indicatoare" mai este loc in lateral sa bag si un PIX fara prea mult efort (unde se imbina cele 2 elemente). Oglinzile exterioare sunt foarte greu de manevrat si am impresia ca se sparg de fiecare data cand incerc sa le schimb pozitia. Usile se inchid foarte greu si fac zgomot la inchidere, (trebuie sa trantesc usa din parte soferului de cel putin 2 ori pana sa se inchida ), Volanul este foarte subtire si dintr-un material destul de tare, pt. mine este foarte incomod. Am fost la spalatorie cu masina si din cauza jetului sub presiune s-a desprins un ornament din parte din spate a masinii (banda aia stralucitoare care inconjoara masina ). Acum nu imi mai vin in cap si alte neajunsuri...dar o sa mai modific mesajul pe parcurs.
  4. Eu cunosc pe cineva care si-a tratat geamurile le-a facut fumurii AUTORIZAT RAR cu 2.5 mil cu tot cu manopera ...eu zic ca e mai de calitate decat folia ...RAPORT CALITATE PRET = OK daca pt. folie iti cere 6 mil. Eu zic sa te interesezi si de optiunea asta.
  5. up MISTO ELERONUL ...cat te-a costat ? si de unde l-ai cumparat ? NICE !
 

×
×
  • Create New...