Jump to content

Sv3bb3

Membru
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

About Sv3bb3

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Galati
  • Auto
    Tico
  • Model
    sx
  • An
    2000
  • Nr. Inmatr.
    Secret
  1. Salut . Are cineva o cheie de presat arcurile de la supape ( tico ) ? sau vreo ideea cum as putea sa dau arcurile jos .
  2. Salutare . De curand m-am hotarat sa imi pun si eu o instalatie Gpl pe al meu Ticalos . Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva informatii referitoare la service-urile care monteaza instalatii GPL . Ma intereseaza raportul pret-calitate . Multumesc .
  3. Salutare. Ma confrunt si eu cu o dilema si anume. Care este releul prin care se face pornirea electroventilatorului. Precizez ca am citit in carte dar nu imi dau seama unde e localizat efectiv. Problema la mine e ca porneste electroventilatorul mult prea tarziu asa ca lichidului de racire ii creste temperatura umpic cam mult. Multumesc .
  4. Nu sunt leduri de 3 sua 5 mm sunt leduri smd pe banda . am dat 35 de rog pe o banda de un 1 metru si are o gramada . plus ca e flexibila
  5. Gata mi-am terminat si eu ceasurile .. Pareri ??
  6. Da am scos mufa si am pus aparatul de masura pe ea + - nimic. Maine o sa incerc sa pun pe plus si minusul sa il ating pe masa masinii.. sa vad daca zice ceva si invers minusul pe mufa si + dupa baterie. La mine e ceva ciudat in instalatie nu stiu ce dar e ceva ciudat. Sepotrivesc instalatiile dupa sl pe SX inafara faptului ca are in plus instalatia electrica pentru aer conditionat ???
  7. Da ms pentru schema. Ideea e ca am pornit AC ventilatorul dat pe pozitia 3 am pus aparatul de masura pe borbe acelei valve nimic. am verificat valva la baterie direct cupleaza deci este buna . Problema e acum sa vad cum rezolv cu firele alea 2 si de ce nu am curent pe ele... Ca ma cam enerveaza cand dau drumul la AC cade turatia motorului grav de tot.
  8. Salut am si eu o mare rugaminte la tine ... Poti masura ce curent iti ajunge la electrovalva aia de care am vorbit putin mai sus . Acea electrovalva din poza. Vezi ca o poti masura numai cu mototrul pornit cred mersi.
  9. Salut ai un aparat de masura sa poti masura ce tensiune are pe acele 2 picioruse. 12 V ??? sau ??
  10. Salutare. Am si eu o problema legata de sistemul electric. este vorba despre electrovalva din imagine. Am pornit motorul am pornit AC si ventilatorul pe poz 3. Teoretic turatia motorului ar fi trebuit sa creasca. Am scos firele de la electrovalva si pe acele fire nu ajunge nici un volt. Imi poate spune cineva cu tico cu AC ce curent trebuie sa ajunga la acea electrovalva cand pornesti AC si ventilatorul pe poz 3. Mai am o intrebare stie cineva de unde vin firele . Am observat ca vin din instalatia principala. Am studiat manualul dar nu imi dau seama care e pe schema electrica . Va multumesc
  11. Am fost azi pe la un magazin de piese auto pentru deawoo si nu au aceea valva. Si nici nu stu cum se cheama si unde o pot gasi "meseriasii" de acolo. Mi-am cumparat un set de rulmenti pe fata cik made in Germani (89 de lei) si o garnitura de capac. Chiar cum pot sa desfac si eu suruburile alea de la capacul curbutorilor ca are suruburile ruginite si degeaba am incercat sa le desfac cu un imbus ca nici nu se misca macar..OFFF Cat despre acea valva mai caut..
  12. Am sparto sa vad ce are in ea. e un fel de filtru din ce am vazut eu care era imbacsit si un fel de capacel metalic. O sa il pus si eu direct fara sa vad ce se intampla...Alte pareri ??
  13. Salutare. Am si eu intrebare care ma tot macina de ceva timp. Cum se numerse piesa din imagine. Am observat ca la mine e infundata adica daca suflu nu trece aer prin ea. Ce rol are ??? Momentan am dat-o jos.
  14. Deci sa inteleg ca se poate regla doar cu un stroboscop. O medote "babeasca " ca la batrana Dacie nu exista ?? Stiti cumva cum se muta avansul spre + adica sa il dau putin mai maire sa vad daca are vrun efect ?? Adica in ce parte sa il dau inspre parbriz sau inspre radiator pentru un + .
  15. Salutare . Are cineva bunavointa sa doneze sau sa vanda un cauciuc de tico. Nu am rezerva si ma rog in fiecare zi cand ies cu masina sa nu fac pana. Poate sa fie cat de uzat doar sa tina aer in el si sa pot ajunge la prima vulcanizare .
 

×
×
  • Create New...