Jump to content

dadyDei

Membru
  • Content Count

    157
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About dadyDei

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 05/30/1969

Contact Methods

  • MSN
    florin200498
  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    florentin69mihaila@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    CIELO HB
  • An
    1999
  • Nr. Inmatr.
    B 69 DEY

Recent Profile Visitors

2288 profile views
  1. Salut, daca este compatibil cu SAMSUNG CORBY - cablul de date, i-l cumpar eu ! Multumesc,
  2. Super masina ! Sa o stapanesti sanatos ! Am pus si eu ochii pe masina asta demult...am vazut ca tin bine la pret si modelele mai vechi. Este genul de masina care, te duce la pescuit fara grija ca ramai impotmolit...usoara, tractiune integrala, motor mic - isi merita toti banii ! Am trecut si eu in randul 4*4 cu o KIA SPORTAGE, mai vechiuta dar cu km putini - de care sunt tare mandru ! De cand zic sa vin la o intalnire sa o prezint...imi este rusine sa mai zic ceva ... Inca o data: s-o folosesti cu drag si fara evenimente !
  3. Promotie : 200 lei toate ! Un "membru" de pe forum m-a pus sa le plimb aiurea pe la servici...nu se face !
  4. "Exista inele de centrare si pt. jantele de tabla, sau aici este suficienta forma conica a gaurilor in care intra prezoanele?" Jantele de tabla nu au inele de centrare ! Nu neaparat ca as fi pus eu in vanzare asa ceva la bursa dar, pe acolo te-ai uitat ? Indreptatul jantelor de tabla nu este asa scump cum spui tu ! -D.p.d.v. al pretului -depinde de vulcanizare...!
  5. Salut, mi-am schimbat rotile la masina, am trecut pe 15'" si le vand pe cele de tabla:175/70R13. Jentile sunt de tabla-negre iar, anvelopele au aproximativ 35.000 km si sunt Fulda (Diadem parca) ! Pretul 70 lei bucata sau 250 lei toate 4 !
  6. Este original sau este chinezarie ? Poti pune poze te rog ? Merci !
  7. Raskala, motorase electrice de antena DW (dintre care unul nou nout) am eu vre-o doua pe la subsol asa ca ti-l trimit cu placere! Da-mi adresa sau daca ai pe cineva care trece prin Bucuresti da-mi de stire !
  8. Eu am de parcurs aproximativ 5 km si fac max 15 min. !Traseu B-dul Brancoveanu - B-dul Libertatii ! Dar ,nu ma intrebati cat faceam,pe timpul lucrarilor de la Pasajul lu'Peste de la Pieptanari, ca aproximativ 1,5 ani a fost calvar ,faceam cel putin 30 min ! De saptamana viitoare o sa fac 15 min., pe jos, deoarece "Intrepinderea" la care lucrez si-a mutat locatia la P-ta Sudului !
  9. A cazut o PASARELA ! Cred ca asta vrea sa spuna: in legatura cu accidentul de la Tancabesti !
  10. Am un far de Cielo pt. partea stanga,cu o mica gaurica -laterala-dotat cu motoras electric ! Daca, intereseaza pe cineva,pretul este de 50 RON - usor discutabil !
  11. dadyDei

    Polipi

    Ok,uite : d-nul Doctor este medic HOMEOPAT si prin urmare i-a dat lui Andrei niste pastilute mici de diferite culori care le-a schimbat la o perioada de 1-2-3 luni ,dupa care l-a tinut sub observatie ~1 an de zile (adica am mers la consultatie periodic ) ! Imi aduc aminte ca nici nu s-a uitat, decat 2-3 min. la el si ne-a spus clar: ca nu este nevoie de operatie ! Trebuie sa-ti spun ca, de atunci nu am mai auzit un sfoarait de la fiu meu !De asta sunt supermultumit ,pe langa faptul,ca am sca pat de operatie...cum am mai spus! Am trimis de atunci(~3 ani) multa lume la consultatie dar,asta nu insemna ca pana nu consulta copilul i-ti garanteaza ca te scapa de operatie !!! Un baietel de la fiu meu din clasa,trimis tot de noi la acelasi doctor,dupa ce a fost consultat,a fost programat pt. operatie...deci, depinde de cat de grava este inflamatia... Dupa ce vorbesc cu sotia mea i-ti dau nr. de telefon !-Oricum poti cauta pe net si ai sa gasesti foarte multe date despre el ! Toate bune, Florin
  12. dadyDei

    Polipi

    Am trecut si eu cu baiatul prin treaba asta si multumita prietenilor si a unui site (Despre copiii....) am reusit sa-l scapam de operatie ! Fii atent : avem un medic foarte bun la Budimex (stau in zona) la care, megem deobicei si ne-a spus ca trebuie operat neaparat de polipi(andrei sforaia noaptea de i-ti venea sa te urci pe pereti ) si ne-a trimis la o doctorita la ORL la Budimex,care a dat verdictul:OPERATIE DE POLIPI ! Datorita faptului, ca sotia mea a cosultat internetul...am descoperit pe D-nul DOCTOR CADAR (medic HOMEOPAT) la BIOMEDICA (sa-i dea Dumnezeu sanatate !!! si aici vorbesc pe bune,nu este vrajeala) ca ne-a scapat de OPERATIE !Care,cat de simpla pare,tot operatie este ! Daca te intereseaza,vorbesc cu sotia mea si-ti dau nr. de telefon ! p.s.:nu stiu cat am fost de explicit dar, sunt la servici si-ti scriu printre picaturi ca de la o vreme ..a-nebunit lupu !
  13. dadyDei

    Motociclism

    Incredibil,sa fii atent ,sa-ti pazesti pielea de tampeniile altora si in cele din urma sa te loveasca un 'profesionist' din spate:CURAT GHINION ! I-mi pare tare rau ! I-ti doresc :INSANATOSIRE GRABNICA ! Ma gandesc ca reclama aia: 'responsabilitatea in trafic si indiferenta ucide' nu este o idee rea dar, urechile multora dintre noi nu vor sa auda...
  14. Are la Selgros Berceni:-fiu meu se opreste la jucarii si acolo se opreste si tasu' la accesoriile pt. biciclete:-sunt 2 modele,unul pe la 190 ron si unul 150 ! Sunt pt. caroseriile hatchback !
  15. Am vazut suporti de biciclete la Real si la Selgros care se monteaza pe barele de pe pavilion. Daca ai Cielo Hb, sunt la Selgros niste suporti misto de biciclete care se monteaza pe HAION ! Bafta,
 

×
×
  • Create New...