Jump to content

Smirghel

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

6 Followers

About Smirghel

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Nubira
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Smirghel

    Virginitatea

    Da. Ma intriga, ma enerveaza, ma scoate din minti, ma atrage, imi atinge coarda aia sensibila cumva... floricica nu e mare chestie de "mirosit" cu un minim efort, insa nu mai vreau relatii intamplatoare, m-am saturat de ele, au fost mult prea multe, nu ma mai atrag deloc. Vreau pe asta s-o descifrez inainte sa...daca intelegeti.
  2. Smirghel

    Virginitatea

    Tommy : hmm...se poarta ca o lady, de fapt e obsedata de tiparul asta, repeta mereu ca "asa face o lady", etc. Inca e in probe, sa zic asa, ceea ce am zis in primul post nu se refera la "insuratoare" ci doar la o relatie care se vrea de lunga durata. Pot sa zic sincer ca am experienta destul bogata in domeniu, dar fata asta e altfel, nu o pot citi, nu inteleg de ce. Poate uitaturile piezise uneori, setea de a "deveni cineva", nu stiu...hmmmmm...BTW, nu m-am culcat inca cu ea dar tocmai ea mi-a zis de pasarica inflorata.
  3. Smirghel

    Virginitatea

    Piercing nu are. E o floare stilizata, nu e nici deschisa ...nici inchisa. Cate din sotiile voastre au tatuaje? Dar pe partile intime? Ia sa vad curajosii din voi la confesiune....
  4. Smirghel

    Virginitatea

    Hai sa va intreb si eu ceva, la modul cel mai serios, cu toate ca este destul de offtopic : v-ati insura cu o fata care are tatuata o floare pe pasarica? ma rog , nu chiar pe pasarica, ci mai sus putin, pe muntele Venus... Nu pare o chestie pe care doar o bagaboanda o face?
  5. Muci se face poate taraboanta ta, nu Cielo. Cunosc cazuri in care Cielo, conceptie veche, cum o fi ea, fara airbaguri sau alte sisteme de securitate, a salvat viata pasagerilor sai. La un anumit impact, muci se face si un Rolls Royce, asa ca stai jos, ai nota 4. On topic : Am mers cu Tico drumuri infiorator de lungi, de peste 1200 de km ( in etape, e drept) si cu toate ca am peste 100 de kg, cu scaunul dat la maxim in spate am mers foarte confortabil - doar 2 persoane si putine bagaje pe bancheta din spate. Ce intrebare e asta, " cum se comporta la drum lung??" Se comporta ca ORICE masina din lumea asta, cum naiba sa ramai cu ea in drum daca e o masina intretinuta si ai habar sa o conduci in siguranta? Drumuri Bucuresti - Oradea le faceam in mod frecvent fara batai de cap. Care e problema ca e mica?? Nu cred ca cineva care initiaza un asemenea topic are habar prea multe despre aceasta masina. Altfel nu ar subestima-o in halul asta.
  6. Asta asa e. Nimeni nu fuge de bine. Nicaieri nu exista un loc de munca DECENT pentru oamenii simpli, de aia fug.
  7. Smirghel

    Dricu Negru

    Da, dom`ne, sunt cele mai tari, cele mai frumoase, cele mai bengoase, cele mai deosebite. Da` ce cauta pe Daewoo club? Hai ca am plecat pe Daciaclub sa-mi laud Nubira`. LE. In pofida minusurilor date cu darnicie, recomand in loc de vopsitorie termopane la casa.
  8. Da, castrati-i, dar vrem si noi. )
  9. Mobil 1 e cel mai bun. Le-am incercat pe toate si asta s-a dovedit cel mai bun la Nubira mea. 5w-40.
 

×
×
  • Create New...