Jump to content
 

alexmohora

Membru
 • Content Count

  327
 • Joined

 • Last visited

About alexmohora

 • Rank
  Forumist
 • Birthday 12/27/1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  alexmohora

Profile Information

 • Din
  Bucuresti
 • Auto
  Honda
 • Model
  Accord Elegance
 • An
  2007
 1. Imi cer scuze ca nu am vazut reply-ul. Nu le-am dat ca nu m-am mai ocupat de treaba asta. Intre timp le-am facut poze si scad pretul la 550 lei toate patru. Data stantata pe ele este 2006-03. tel 0723 001337 sau alexmohora@yahoo.com Pozele...
 2. Am evitat lanţurile ca să nu stric ceva pe la maşină. E drept că m-am chinuit ceva să ies de prin parcare chiar cu anvelope de iarnă dar până la urmă am ieşit fără să mă ajute nimeni. Am descoperit că dacă dezactivez controlul tracţiunii mă descurc mai bine cu zăpada mare. Am reuşit să trec şi prin zăpada de 15-25cm (1,5m lungime) din faţa maşinii pe care am lăsat-o special ca să nu-mi ocupe alţii locul de parcare la care am muncit 2h să-l curăţ de zăpadă.
 3. V-aţi gândit bine! Motorul de 2.0 TDI o fi el bunicel dar şi passat-ul ăla e ditamai hurdughia (adică mare şi greu şi fără valenţe sportive la motorul ăsta). Când aveam Cielo încercam şi eu să văd ce poate dar săracul nu prea putea... de regulă nu reuşeam să mă ţin după unul din faţă care demara cum trebuie la semafor (maşini gen Golf, Focus, Skoda). Acum e invers, adică se întâmplă foarte des ca cel din spate să mă preseze deşi eu conduc ca de obicei - adică destul de lent. Mai ales noaptea simt farurile de logan şi alte dihănii de maşini lipte de fundul Hondei... uneori le satisfac curiozitatea şi îi las mult în urmă dar de cele mai multe ori trec pe banda 1 şi se oftică că ”nu mă întrec cu ei”
 4. M-a lovit unul cu RCA la Unita (prin Septembrie) si nu a fost nici o problemă cu plata: vopsit bară spate, 8 milioane. S-a rezolvat de pe o zi pe alta. S-au mai schimbat lucrurile cu răi platnicii...
 5. Am 4 anvelope iarna pentru Cielo 185/60/R14 Dunlop Winter Sport (SP 01 parcă). Sunt cumpărate anul trecut în toamnă şi folosite doar iarna trecută cam 2000 - 3000 km. Am dat aproape 1.000 lei pe ele (10 mil), luate de la AutoSoft. Dacă caut, găsec şi factura. Nu au nici o problemă, sunt ca noi. Le vând pt. că am dat Cielo şi nu prea se potrivesc la Peugeot 206 (pe care l-am luat în loc de Cielo). Vreu pe ele 600 lei. Nu le-am făcut poze pentru că arată ca alea noi. Arată la fel ca M3: http://www.dunloptires.com/dunlop/display_...mrktarea=Winter Aştept PM de la doritori sau contact pe YM (alexmohora).
 6. alexmohora

  Benzina EFIX

  Confirm faza cu "visele tale" Eşti sigur că nu erai pe gaz când nu treceai de 150...
 7. Ce cretin! Incredibil - ar trebui să i se anuleze definitiv permisul de conducere că poate provoca oricând un accident. Este mult prea idiot!
 8. Şi zici că vrei să pui caroserie de Cielo pe motor de Vectra? sau pentru ce cumperi motorul? Bănuiesc că trebuie să schimbi şi transmisia (cutie, planetare etc) şi frânele şi instalaţia electrică şi trebuie omologată etc etc. Nu înţeleg de ce ai vrea să faci asta.
 9. Foarte tari zarurile alea Când nu ştii dacă ai sau nu prioritate poţi să dai cu zaru'
 10. Maşina probabil a avut ceva defect pe la sistemul de frânare... Dumnezeu să-l odihnească în pace!
 11. Uhhhh nu m-am putut uita până la capăt! Doamne fereşte! Imagini foarte şocante dar reale!
 12. Astă vară am făcut un drum până la mare. Eram pe un drum cu 4 benzi, în afara localităţii, noapte, aveam cam 80 km/h pe banda 1. În faţa mea o Skoda mergea cam la fel. La 30 - 40 m în faţa lui a ieşit brusc de pe un drum lateral un microbuz măricel perpedicular pe şosea - nici acum nu ştiu ce a fost în capul lui. A evitat săracul în ultima clipă (cel cu Skoda) pe banda 2. Vreau să vă zic că am îngheţat - abea am reuşit să evit deşi eram în spate la cel puţin 15 - 20m. Nici nu am avut timp să pun piciorul pe frână aşa de prin surpindere m-a luat faza - a fost pur şi simplu o reacţie reflexă de a o lua după ăla cu Skoda. Noroc că a fost liberă banda 2. Omul cu Skoda a tras pe dreapta după vreo 100m - cred că vroia să-şi revină. Ala cu microbuzul nu se mai vedea, nu ştiu unde dispăruse. Aşa că îmi închipui ce înseamnă să-ţi iasă brusc în faţă un camion. E foarte foarte naşpa. Dumnezeu să-i ierte!
 13. Dieselu prinde la public pentru că ”sunt mulţumit domne că consumă puţin” Dieselu nu prinde la publicul benzinar (exemplu eu) pentru că: - are un zgomot enervant - scoate fum negru - trage cu hopuri (un coleg de servici cică ”îmi place maşina... ştii cum sare” - e vb. de Toyota Auris 1.4 Diesel) Sunt unii calculaţi care nu au sentimente/gusturi/preferinţe şi cică aleg după nr de km pe care îl fac pa an, diferenţa de consum, costul iniţial de achiziţie, cel de vânzare, costul reviziilor etc etc şi ajung al Logan 1.5 DCI
 14. Păi motorul la Executive este DOHC (16 supape) iar la GLE parcă este SOHC 8 supape)! Roţile de Exeutive sunt de 14 inci la GLE sunt de 13. Discurile de frana sunt mai mari la Executive si sunt ventilate. Şi etrierele sunt altfel din câte ştiu eu. Probabil că sunt şi multe alte mărunţişuri diferite (exmplu semnalizatoare faţă clare)...
 15. Şi eu am încercat să fac un ”filtru„ din pânză de aceea pt. hotă. A fost destul de greu de prins deasupra gurii pe unde trage ventilatorul aer - l-am lipit cu scoci! Partea proastă e că debitul de aer în interior scade. Partea şi mai proastă e că după un timp s-a desfăcut scociul şi a intrat în ventilator care făcea un zgomot teribil. Până la urmă l-am desfăcut şi am renunţat la idee. PS: am mai avut o tentativă înainte cu o plasă de la un parasolar dintr-ăla pt. geamuri de se găseşte prin Cora. Când era umezeală afară se abureau geamurile foarte rău - bănuiesc că pânza aia reţinea apa şi aerul care intra era f. umed.
 

×
×
 • Create New...