Jump to content

q_acdc

Membru
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About q_acdc

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2007
  1. Incearca sa demontezi manerul din interior . >-(poate a iesit sarma din colierul de plastic)
  2. Multumesc inca o data!Problema a revenit cu becul minune.Dupa ce am curatat IAC de 4 ori si-a dat duhul.Schimbat IAC si procedura de mai sus s-a stins beculetul.
  3. Am luat masina din service si dupa cum banuiam timpul de executie putin cam maricel . 3,8 ore cu un pret de 189,92 ron cu tva.Piesele schimbate sunt urmatoarele !1- rulment interior,rulment spate,set de perii,releu alternator,punte redresoare si un spray decripant .(402,55 ron cu tva)Total factura 592,45 ron. Cred ca ieseam mai bine daca cumparam alternator nou si un timp mai scurt la manopera.(poate ma insel) .
  4. Referitor la masina,are 38700km(2 ani,nu mi se pare a fi un gunoi de masina) Referitor la carpe nu ma deranjeaza,ma ingrijoreaya faptul ca am masina incarcata cu scule,materiale scumpe(echipamente electronice).Cand iti vine o masina tractata si nu prea ai de lucru ,omul plateste cu banul jos mi se pare corect sa multumesti clientul plus ca suntem clienti la revizile periodice.Cand am fost la reviyia de 20000km a fost OK.(mai putin cu diagnosticarea masinii,aprindere check lucru care lam remediat personal cu ajutorul forumului)
  5. Ce este suparator este modul in care electricianul isi face treaba!(freaca duda si nimeni nu ii spune nimic,scoaterea capacului de plastic cu japca si aruncat pe jos,suruburile si capacul leam adunat ) Si eu ma ocup cu service dar nu imi fac treaba in scarba ,fac tot posibilul ca clientul sa fie multumit,fac utilajul sa functioneze si nu ii spun sa astepte piesele din Germania.(le am pe stoc in masina.
  6. Astazi ajung tractat in service (pe Dorobanti) semnez actele(problema alternator)si astept sa duca masina pe rampa.Intreb pe cel care a facut actele daca au piese de schimb(raspuns afirmatv) dar electricianul spune ca nu il au pe stoc.In sfarsit se apuca de treaba ,stau langa masina si raman surprins.Pentru a desface suruburile de la alternator a durat aproape o ora.(desface un surub dupa care dispare)La ultimul surub imi spune :-Nu pot sa termin masina astazi!Bine ,revin maine.Cu alte cuvinte se lucreaza urat,dezordonat,haotic.Sunt curios sa vad timpul de lucru la un alternator? si bine inteles factura.(reparatie alternator si timpul de executie)Revin maine cu amanunte.
  7. Nu discreditez ci doar un client nemultumit(sunt la al doilea Logan cu probleme) de servicile lor!As fi fost multumit sa mearga motorul bine.(fara scurgeri de ulei)Nu am ce reprosa la masina ,spatiu ,este noua, nu doresc performante,nu fac liniute la semafor .Atat doresc ,o masina sa nu am probleme cativa ani de zile,(fara reparatii)doar benzina si revizile curente. Am cerut mult?
  8. Cand ai masina noua si vezi cand iti desface motorul in bucati ,suruburi ,spoiler ,planetara,mai faci geometria pe deasupra platesti o parte din manopera cum iti cade la stomac? Sunt patit cu Logan din firma (noroc ,acum am Matiz) si cel personal tot Logan cu scurgere de ulei .Te duci la garantie si spune :etansare suruburi ,nu este o problema grava!Mai mergi cateva mii si masina iese din garantie. ( La prima revizie au cerut 500 lei si materialele fac 235 lei.( 4l ulei elf ,filtre Mann) Manopera mai scumpa decat consumabile.
  9. Sigur sunt probleme si cu 1,4 mpi ,au inceput sa bage piese Sinterom in motoare si semeriguri.(pinionul de distributie)Partea proasta este la garantie.Cei din service asteapta sa treaca garantia(18 luni) si dupa, iti schimba piesele dar pe banii clientului.
  10. Check aprins Am rezolvat problema .(in cazul meu).La 18000Km sa aprins becul ,dupa un drum la service(Radacini auto ) mecanicul spune ca am avut masina parcata intr-o parte(cica eroare nivel ridicat de ulei).Imi sterge eroarea si dupa un drum lung se prinde becul.Revin la service si imi spune ca nu a facut contact o siguranta .(cica am mers pe un drum denivelat si este posibil sa fi sarit,afurisita masina zic eu)Dupa stergerea erorii la o saptamana beculetul si revin iar la service . Intreb mecanicul ,ce are frate? raspuns: sa golesc rezervorul si sa schimb benzina.Zis si facut . Dupa ce am schimbat benzina (am bagat de 98) a doua zii beculetul. .Crize de nervi ,deschid capota si ma uit la fise ,sigurante,furtunuri si nimic suspect.Am luat un torx si am desfacut supapa IAC ,am curatat axul (plin de negreala) si interiorul cu acetona .Surpriza Nu se mai aprinde beculetul(si nici la service nu am fost sa sterg eroarea)
 

×
×
  • Create New...