Jump to content

zapacitu

Membru
  • Content Count

    281
  • Joined

  • Last visited

4 Followers

About zapacitu

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 10/27/1971

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    ovidium_ro

Profile Information

  • Location
    Laval, Canada
  • Interests
    computere, carti...si masini
  • Din
    Laval
  • Auto
    Chrysler
  • Model
    Chrysler 300C Platinum
  • An
    2017

Recent Profile Visitors

3692 profile views
  1. Salut @closchkuta, Daca vrei un sfat direct de la "sursa" ca sa zic asa. Stau de 4 ani in Canada, ambele masini au chestia aia de incalzire a motorului montata si nu am folosit-o niciodata.Am inclusiv priza programabila afara special pentru asa ceva.In schimb, pornirea din telecomanda face toti banii.Pornesc masina din casa cu 10-15 min inainte de plecare si cind ies e deja calda.Intr-adevar creste consumul in felul asta, dar cred ca merita.Iar iarna asta au fost aproape constant temperaturi de -20 -25 (citeodata chiar mai mult) dimineata.
  2. zapacitu

    La Multi Ani

    Multumesc frumos la toata lumea.
  3. Sa o stapinesti sanatos. Eu nu am inteles daca ai vazut deja masina sau ai luat-o "blind".Desi banuiesc ca ai vazut-o in show room. Am vazut-o in Montreal in ianuarie si chiar sint curios daca cele aduse aici sint aceleasi cu cele din Europa. Daca vreti pot sa va pun niste poze cu hatch-ul.
  4. zapacitu

    Bancuri

    Într-una din zilele însorite ale lui ianuarie 2015, un bătrân se apropie de intrarea în Palatul Cotroceni. Se duce la ofiţerul de gardă şi îi spune: - Aş vrea să intru să vorbesc cu preşedintele Băsescu. Ofiţerul îl priveşte blând pe bătrân şi îi spune: - Domnule, Băsescu nu mai este preşedinte şi, deci, nu mai are reşedinţa aici. Bătrânul îi spune că e în regulă şi se îndepartează, încet, de intrarea în Palat. A doua zi, acelaşi bătrân se îndreaptă către intrarea în Palatul Cotroceni şi i se adresează ofiţerului de gardă - acelaşi din ziua precedentă: - Aş vrea să intru să vorbesc cu preşedintele Băsescu. - Domnule, aşa cum v-am spus şi ieri, Băsescu nu mai este preşedinte şi, deci, nu mai are reşedinţa aici. Bătrânul îi mulţumeşte şi pleacă, încet, spre locuinţa sa. A treia zi, bătrânul se duce din nou la intrarea în Palatul Cotroceni şi i se adresează aceluiaşi ofiţer: - Aş vrea să intru să vorbesc cu preşedintele Băsescu. Iritat, ofiţerul se încruntă uşor la bătrân şi îi spune: - Domnule, este a treia zi când veniţi aici şi cereţi să vorbiţi cu Băsescu. V-am spus deja că Băsescu nu mai este preşedinte şi, deci, nu mai are reşedinţa aici. Nu înţelegeţi? - Ba, înţeleg foarte bine, însă nu mă mai satur să aud asta! Atunci, ofiţerul ia poziţia de drepţi, îl salută respectuos, ca pe un superior, şi îi spune bătrânului: - Atunci, ne vedem mâine, domnule!
  5. Nu stiu cum erau cei din tara, dar cu cei din Bucuresti eu m-am inteles foarte bine. Desi luasem masina de la Radacini, cu reviziile am fost doar la ei pentru ca ceilalti erau niste magari. Au fost ok si ca preturi si ca servicii.
  6. Sau curatat corp clapeta acceleratie. La mine a functionat manevra asta.
  7. Aveai vreun cod sau vreo procedura de pornire inainte sa scoti bateria? Daca da, e posibil sa nu porneasca din cauza asta. Incearca sa executi codul sau procedura de pornire.Daca nu merge , cred ca trebuie sa cauti un electrician care sa stie modelul de modul de pornire din masina ta. Sau sa-l dezactiveze de tot.
  8. http://www.gmclub.ro/forum/index.php?/topic/13923-reset-idle-learn/
  9. Un update de bios ai incercat?
  10. zapacitu

    Miaauuu!

    Me too! Votat.
  11. Inspiratie maxima, vineri seara am pus rotile de iarna, ieri seara deja a venit prima zapada. Poza facuta aseara pe la 11.30.
  12. zapacitu

    La Multi Ani

    Multumesc frumos pentru urari. multa sanatate si voua, la toata lumea.
  13. Multumesc Tolin de urari. Nici pe aici nu umbla cainii cu covrigi in coada, dar macar e liniste... Nici nu stiti decit stres de Bucuresti am scapat aici...dar asta e o alta poveste. In general, din ce am observat eu, aici nu sint asa multi care sa cumpere masini noi.In general cei trecuti de varsta a treia sa zicem, sau cei care oricum au bani foarte multi. Desi si pentru cei cu venituri medii nu e o problema asa mare sa cumperi o masina noua, tinind cont ca , daca ai istorie de credit buna, poti obtine dobinzi de 1 sa 1.7% pe an, ceea ce eu zic ca nu e rau deloc. Dar pentru inceput mai ales e suficienta o masina ca asta. Depinde un pic si de noroc, am un amic care a luat o Honda Civic din '98, cu vreo 130 mii km, a dat tot vreo 2000 $ si a cam avut probleme. Dupa ce a luat-o , a constatat ca tre sa schimbe planetare, i s-a spart rezervorul de benzina, nu i-a mai pornit motorul dupa o saptamina si a inceput sa rugineasca la ambele aripi spate in jurul rotilor. Eu o am de 6 luni de acum si inafara de consumabile nu am bagat nimic in ea.Si chiar i-am facut o verificare temeinica la inceput.Asa ca...depinde. In ceea ce priveste consumul, asta e. Am facut plinul pina la primul click (am asteptat ceva , ca are 64l rezervorul ), am plecat, dupa vreo 3 km am iesit pe autoroute si am mers aproape constant cu 110 km/h. Am ajuns unde aveam treaba, acolo m-am mai fatait vreo 3-4km prin oras iar la plecare am completat la o benzinarie chiar inainte de iesirea pe autoroute. Au intrat fix 6.915 l, ca imi era si jena sa ma duc la casa sa platesc doar atat.Iar pe bord aveam 97km facuti. Deci am aproximat eu la 7.Am un vecin , care are acelasi tip de masina(doar ca a lui e din 2001) si mi-a zis ca si a lui consuma la fel: cam 13 in oras si cam 7, 7si ceva in afara. Eu cred ca e legat si de ceea ce au am mai sustinut aici pe forum mai demult:motor mare nu inseamna neaparat consum mare.una e sa pui pe o masina de 1500kg un motor de 1.8 de ex si una e sa pui pe aceeasi masina motor de 2.5, 2.7 sau chiar mai mare.In Romania, Kalos-ul de 1.2 (exceptind faptul ca mergeam cu el in Bucuresti) imi sugea 12-13 in oras.Si intre 5.8 si 6.4 in afara.Cei cu motor de 1.4 aveau cam acelasi consum sau chiar mai mic.Deci... O fi legat si de benzina...aici cea mai "mare "benzina e de 92 parca, nici nu stiu daca exista de 95.Eu bag de obicei "ordinara" de 87... Si e diferenta mare si de trafic.Aici traficul e leger.cel putin pentru mine, care am condus 10 ani in Bucuresti.Aici as putea zice ca sint pustii strazile... Mai degraba omori frinele aici, tinand cont ca la fiecare colt de strada unde nu e semafor e semnul "stop".Aici nu s-a inventat cedeaza Si la urma urmelor, atat timp cit benzina e 1$ sau mai putin citeodata, nici nu mai conteaza asa mult consumul Important e ca poti sa te bucuri de masina si de condusul in sine.Care, avind in vedere cruise-ul si cutia automata, e o placere.Mai ales in afara.
 

×
×
  • Create New...