Jump to content

cip

Membru
  • Content Count

    51
  • Joined

  • Last visited

About cip

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/23/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    ciphome2000@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    constanta
  • Din
    constanta
  • Auto
    hyundai/daewoo
  • Model
    accent/matiz
  • An
    2007/2006
  1. Aduc stelele...:)

    la multi ani

  2. nu va mai luati dom' le de noi astia mai de la tara , si eu cind mi-a spus cineva de liberty parade am intrebat daca nu cumva e ceva cu homalai ,lesbiene nu mai auzisem. Mai bine ne povestiti si noua de la editiile trecute cum v-ati distrat ,pentru initiati numai, aia care cred ca Liberty Parade e ceva cu gay sa se abtina
  3. cip

    Politica Fratilor

    salut! pe mine cel mai mult m-a ''impresionat'' un batrinel din piata universitatii aparut intr-o transmisiune otv care plingind ii sustinea cauza presedintelui basescu si totodata isi condamna sora de la tara (cu care ''a supt de la aceiasi mama'' spunea el) pentru ca nu-i impartasea convingerile politice; poate a mai vazut cineva; nu cred ca era prefacatorie omu era sincer (dupa mine) ;dar de ce?
  4. Salut! si eu am masina cam de aceiasi vechime , alba, si am observat punctulete de rugina dar numai pe capota motor ,care s-au format din cauza pietricelelor ,nisipului aruncate de celalate masini in mers, nu i-ar fi stricat un strat de lac mai gros. Dar pe toata caroseria te-a prins vreo grindina?
  5. bogdanmat2003 strapu de care vorbesti este selectorul de cifra octanica s-a discutat pe forum despre el ,si eu l-am scos de proba si nu am vazut nici o imbunatatire (unii ziceau ca scade consumul) si l-am pus la loc, precizez ca nu mi se aprindea check nici inainte nici dupa si nu cred ca are vreo influenta acel strap in faptul ca la tine se aprinde check
  6. salut! mary85 25000km si an 2003 ,singura concluzie logica e ca ai luat masina la mina a doua . In legatura cu uleiul poti sa pui in functie de buget dar minim 10w40 recomandat ar fi 10 w30 sau 5w30
  7. fane_popa vad ca ai masina din 2006 cu 4600km ai fost la service ? e in garantie daca ai fost ce ti-au spus? cind s-a aprins martorul check precis s-a inregistrat un cod de defect , ''pacanitul'' la care te referi cred ca este sunetul pe care il face pompa de benzina cind este pus contactul. Apriderea matorului este insotita si de alte manifestari cum ar fi : lipsa putere ,tremuraturi etc. ?
  8. salut! mi-a aparut si mie un troncanit dreapta-fata se aude la denivelati mici si este destul de infundat ,sa fie de la caseta ,din ce am citit pe aici am inceput sa cred ca ea e de vina, am 25000km . Am vazut ca exista ca reper pe autodaewoo -bucsa caseta directie cod p9631682s1 la 9 ron. A cumparat cineva bucsa originala si a schimbat-o? , s-a rezolvat ? s-a facut operatiunea la service autorizat sau in alta parte ?
  9. Eu nu am schimbat uleiul la 1500 (si nu ma consider deloc lipsit de bun simt) mai ales ca nici nu m-au intrebat daca vreau sau nu sa-l schimb au trecut in fisa direct schimb ulei la care i-am pus sa modifice, in plus ca 10000km i-am facut in mai putin de 6 luni. Cit despre preferinta anumitor serviceuri pentru un anumit tip de ulei (de regula a carui sigla atirna prin service) se poate rezolva prin solicitarea de ulei daewoo care are un raport multumitor calitate/pret si la care nu mai pot sa comenteze nimic (sau mai stii). Ulei de rodaj ar zice numai cei din service (motiv de scimb ulei) in nici un caz cei de la daewoo care sustin ca motorul are deja rodajul facut. Uleiuri recomandate pentru matiz sunt 15w40 ;10w30 si 5w30 conform manualului de utilizare asta nu inseamna ca nu poate fi folosit si 10w40 care e trecut si el acolo dar nu are steluta.
  10. Salut! iti recomand sa verifici fiecare roata in parte cu roata data jos pe fata pote sa atinga aparatoarea discului de frina care probabil la tine se apropie la viteza de disc si se freaca de el. eu am patit-o cind am trecut peste linia de tranvai, a inceput sa faca parca imi cazuse roata se uita toata lumea am oprit m-am uitat nimic, am miscat masina iar se auzea pe dreapta fata, am bagat mina la roata si am tras de aparatoarea de tabla si sunetul a disparut. Asta se intimpla la viteza mica.
  11. sorinm motorul de matiz vine din fabrica cu ulei 10 w30 daewoo iar la revizia de 1500km nu se schimba uleiul. Eu de exemplu am folosit numai 10w40 sau 30 ,cit despre scurtat viata motorului o scurtezi daca nu schimbi uleiul la timp sau folosesti un tip de ulei nerecomandat de producator.
  12. ga^dele te-am intrebat pentru ca eu am fost la ei si mi-au spus ca nu mai sunt autorizati si ca fac revizii numai la masinile iesite din garantie daca ai probleme nu pot sa te rezove pe garantie , nu ca ceilalti ar fi mai buni dar sunt autorizati (inca) . Eu am rezolvat o problema la autoklass pe garantie anu trecut.
  13. ga^dele ai iesit din perioada de garantie ? ca cei de la autoklass nu mai sunt service autorizat.
  14. cip

    "Franele Care Ucid"

    giony ai dreptate dar doar pe jumatate ,si cei din service sunt tor romani cu mentalitatea de rigoare ba unii cu pretentii de ,,stietot'' si orgoliu cel putin de profesor doctor , care sunt la fel de periculosi ca si posesorii de autoturisme care nu considera respectarea idicatiilor constructorului o necesitate. lichidul de frina s-ar putea sa fie bun si 200 de mii dar la o masina intra in jur de 0,5 l si cred ca se merita, producatorul nu are de unde sa stie daca cineva merge batrineste sau sportiv si nici calitatile diferitelor marci de lichid asa ca intervalul de schimb este unul care se inscrie in marja de siguranta
 

×
×
  • Create New...