Jump to content

vbocan

Membru
  • Content Count

    111
  • Joined

  • Last visited

About vbocan

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 10/31/1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.dataman.ro
  • Yahoo
    vbocan

Profile Information

  • Location
    Timisoara
  • Interests
    Computere
  • Din
    Timisoara
  • Auto
    Renault Megane 2 Estate, 1.5 dCi, 80CP

Recent Profile Visitors

1638 profile views
  1. Cum se determina sexul unui copil, inca inainte de nastere: www.sexwizard.info
  2. vbocan

    Bancuri

    Nu e chiar banc, dar e distractiv oricum. 1. Se introduc datele de nastere ale parintilor si data aproximativa a conceperii. 2. Daca copilul este deja nascut si vrei sa vezi cat e de corect procedeul, introduci data nasterii copilului din care scazi 280 de zile (este un buton special pentru asta). 3. Apasa Go. 4. Afla sexul copilului. Previziunea este corecta in aproximativ 80% dintre cazuri. Cool :-) The Gender Wizard
  3. Mda,ai dreptate. Ai uitat insa: Windows Workflow Foundation, Windows Presentation Foundation (Avalon), Windows Communication Foundation (Indigo), Avalon Document Services. Dupa cum vedem, nu e doar o schimbare cosmetica. Grosul a fost schimbat in spate, ceea ce nu vede un user obisnuit. Spre exemplu, Vista are un nou algoritm de rezolvare a coliziunilor (dezvoltat la Ms Research) pe partea de retea. Cine are banda larga poate sa vada o gramada de filmulete cu dezvoltatorii de la Microsoft la channel9.msdn.com. Asa va puteti face o idee despre ce inseamna Vista.
  4. Asa am patit si eu dupa curatarea IAC-ului. Si-a revenit singura dupa o vreme, cam doua zile.
  5. Am mai pus eu povestea mea de la mare pe forum, poate ca merita sa o cititi. M-am saturat de tigani, manelisti si indivizi cu ceafa groasa si minte scurta. Nu m-am invatat minte, ca anul asta merg la Venus. Jurnal de vacanta 2004
  6. Am dat masina cu 4000 de euro in urma cu o saptamana unei persoane din Petrosani. Ce coincidenta, am luat-o din judetul Hunedoara si a ajuns tot acolo. Omul nu a fost foarte hotarat la pretul asta, insa cu jante de aluminiu si o multime de piese schimbate nu a avut ce spune. Afara de amortizoare nu i-a gasit nici un defect. Am pus cateva poze pentru referinta
  7. Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoasele. M-ati facut sa-mi para rau ca imi iau alta masina, dar asa cum spunea cineva aici, familia DaewooClub conteaza mai mult decat marca de masina pe care o ai. @FLEX: Pe micuta coreeana am intretinut-o bine, insa pentru felul cum arata nu sunt eu raspunzator ci banii prea multi ai fostului proprietar care a luat-o direct din showroom. Si pentru cei care s-au speriat ce "tanc" am luat, va fac cunostinta cu sotia mea care transporta si cel mai neinsemnat obiect vestimentar oriunde am merge. Pai va inchipuiti ca 10 zile la mare anul trecut a insemnat umplerea pana la refuz a portbagajului de Cielo, care se stie ca numai mic nu e? Atunci am zis, gata tatii, ne trebuie ceva mai mare. Si inca ceva: orice zice nevasta-mea, eu raman la parerea mea ca Daewoo face masini reusite care fac toti banii.
  8. Gata, am facut pasul. Acum o saptamana am facut o comanda pentru un Renault Megane II Estate, 1.5 dCi, 80CP. Cielo-ul actual vreau sa-l vand, sa mai scot din "pierdere". Va multumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-ati dat de-a lungul timpului, inclusiv pentru cele vreo doua sau trei warninguri . Am sa mai trec pe aici insa doar ocazional. Mi-a facut placere sa fiu pe acest forum. Cu bine, Valer
  9. Eu mi-am pus ax cu came original Coreea, a fost 3 milioane si de atunci am aproape 10 mii de km si nu a mai facut nici un zgomot. E drept, odata cu schimbarea am spalat si baia de ulei, iar uleiul ce-l folosesc este Havoline 10W40, nu foarte scump dar se pare ca bun.
  10. Ca o masura de prim ajutor, incearca sa pui in contact WD-40. La mine s-a rezolvat o problema legata de nepornirea motorului. E o masura buna sa lubrifiezi contactele, inclusiv cele de faruri si de semnalizare.
  11. Unde anume e bobina aia de aclansare? Dar electromotorul? Am sa incerc sa verific tensiunile, pentru ca am un aparat de masura.
  12. Scuze pentru incident. Ai dreptate, nu "deschidea-m" alt topic daca eram mai atent Si totusi, citind raspunsurile nu am ajuns la nici o concluzie. De duminica masina imi tot face faza asta, si ascultand mai atent motorul inainte de pornire, pot auzi un click din zona motorului cand invart cheia in contact. Acum vreo 3 ani la vechea dacie am avut aceleasi simptome si atunci a fost electromotorul, a trebuit reconditionat. Any ideas?
  13. De la furtunul gros care pleaca de la filtrul de aer se ramifica un mic furtun in forma de S care duce aerul spre chiulasa (sper ca asa se numeste capacul ala pe care scrie OHC Injection). Furtunul asta mic are vreo denumire? Trebuie sa ma duc sa-mi cumpar unul si prefer sa intreb aici si sa merg cu lectia invatata la magazin.
  14. Azi am patit o chestiune foarte ciudata: toata ziua masina a mers perfect, fara nici o problema. Dupa ce m-am oprit la un magazin, cand am incercat sa pornesc motorul, pauza... electromotorul nu s-a urnit, nu am auzit nici un click, absolut nimic. In schimb, toate becurile de bord erau aprinse ca de obicei inaintea pornirii motorului. Am incercat sa pornesc motorul de mai multe ori, insa de fiecare data efectul a fost acelasi. Solutia a fost sa scot cheia din contact, s-a oprit radioul intre timp, am stat cateva secunde, apoi am incercat din nou manevra de pornire. De aceasta data totul a functionat perfect. Ce poate fi? Bateria este buna, nu a dat semne de oboseala.
  15. Am avut aceeasi problema (ca simptom in plus turometrul nu statea fix la ralanti ci oscila putin) si am cumparat un set de fise originale (Daewoo, Made in USA ). A trecut un an de atunci si merg perfect, fara o scapare de curent, fara artificii noaptea sau alte chestiuni ce s-au mai auzit pe forum. Singura problema a fost ca au costat 900 de mii.
 

×
×
  • Create New...