Jump to content
 

tete

Membru
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

About tete

 • Rank
  Forumist
 • Birthday 08/09/1965

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Gender
  Male

Profile Information

 • Din
  Bucuresti
 • Auto
  Peugeot
 • Model
  206 1.4 HDI
 • An
  2005
 1. Vand 2 jenti aproape noi pe 15 si doua anvelope de Iarna tot pe 15 de Cielo . Poze peste 2-3 ore . pretul este de 300 RON pt tot
 2. Daca incercai " All topics by a member " ai fi vazut ca am fost posesor de Cielo ani buni , si asa cum spuneam chiar daca am o masina buna ma plictisesc de ea . La Daewoo sau Chevrolet nu am gasit nimic diesel . Nu cred ca doreste cineva sa fiu dat afara din aceasta comunitate numai pentru acest mic amanunt care se cheama Peugeot 206 . Oricum nu despre asta se vorbea aici.
 3. A fost cineva pe acolo in ultimul timp , in ultima luna ? Am inteles ca a fost schimbata conducerea. Eu studiez de mult preturile aflate pe www.aaaauto.ro si am senzatia ca au mai scazut fata de anul trecut . Eu ma plictisesc repede de o masina si ma gindesc sa cumpar de la ei la un an alta masina , fireste dand pe cea cumparata anterior inapoi . Merg cam 10 000 Km/An si ma gindesc ca nu vor scadea foarte mult din pretul achizitiei initiale. Nu am facut asta pina acum pentru ca nu am avut incredere totusi cred ca voi incerca . Cunoasteti altii mai breji ? Exclud ideea de a umbla prin iarmaroc sa cumpar si sa vand masini anual. Daca iau masina in leasing si o schimb anual voi plati pentru un an de utilizare enorm , deci si varianta asta cade.
 4. Vand jante aproape noi ( nu cred ca au fost folosit 2000 km ) si cauciucuri de iarna pe 13 " pentru Cielo O pereche 300 lei
 5. tete

  Vecini Tembeli

  Si daca le dezumfla . Ce distrugere de bunuri mai este ?
 6. Cea mai buna metoda de a scapa de probleme ar fi fost sa cumperi o cutie sh de la nicubarbu si sa o montezi pe masina . Din ce vad eu cutie intreaga nu cred ca va mai fi cea pe care o ai. Eu vind un Ciel hidramat din 95 care are 60000 cu peste 4000 euro si stiu de ce , probabil ca pretul de achizitie isi spune cuvintul ( presupun ca ai dat putin pe masina ).
 7. Nu trebuia sa verifice asta mecanicul la prima demontare ?
 8. Cred ca preturile la Cielo vor evolua in urmatorul fel: 1. Cele prost intretinute si fugarite vor fi cel mult 500-800 de euro 2. Cele bine intretinute cu Km putini vor fi 3500 - 4000 ma refer acum la 95 -97 unde mai ai sansa sa gasesti una facuta in Korea , la cele facute dupa 2000 scaderea de pret va fi mai spectaculoasa raportat la vechimea masinii .
 9. Consum in Bucuresti drumuri de 5-6 Km Iarna 16% , Vara aceiasi aglomeratie + AC 14% dar afara am avut si 6,5-7 % dar nu am depasit 90 Km/h Costa mai mult dar este foarte confortabila , intretinere 0 ( schimbat ulei + filtru ) la 40 000
 10. Incearca sa tragi masina pina desupra unui canal prin al carui capac iese abur , am vazut multe in Bucuresti.
 11. O masina accesibila la care caseta de directie este considerata consumabil , costa 2000 RON , se aduce pe comanda si se strica dupa 50 000 - 60 000 km in functie de cum dai in gropi. pentru service te programezi 1-2 saptamini etc Cine are nevoie de bataie de cap cea mai eficienta metoda se cheama " FIAT "
 12. 1. Consumul este mai mare 2. Depasirile merg OK , in functie de cum este reglat motorul 3. Uleiul si filtrul se schimba la 40 000 KM 4. Vitezele se schimba automat , turatia la care se schimba find optima ( uneori la cutia manual mai schimbi vitezele si brambura ) motorul este protejat 5. Confortul este deosebit , eu cred ca merita cheltuielile suplimentare 6. Mai mult de 160 KM/H nu am incercat .
 

×
×
 • Create New...