Jump to content

razvani

Membru
  • Content Count

    126
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

1 Follower

About razvani

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/24/1976

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  1. Chiar nu va plac astfel de jocuri? Hai sa facem o alianta "DAEWOO" !
  2. Este un joc foarte fain. Este diferit fata de 'fratele' lui mai mare prin faptul ca este tradus in romaneste. Te bati cu trupe gen Daci, Barbari, Romani. Mie imi place. Va astept pe cimpul de lupta. Adresa serverului este : www.travian.ro Bafta!
  3. fftopic: Primul user tud_al mi-a multumit pentru manuale. Deci omul a reusit sa obtina ceea ce a vrut din ce i-am oferit eu prin acele adrese. Acel 'x' este pus cu un scop acolo si chiar de obicei se folosesc 2 de 'x'... adica in loc de Http ---> Hxxp O mica explicatie de pe Google: The main reson Hxxp is used by certain forums is to defeat google and other searches for pirate software sites, adult porn sites, back doors and pirated serial numbers, user names and passwords. Direct links in some forums [ particularly forums where you MUST be a registered user ] .. is forbidden, otherwise simple google search's would pinpoint secret coms and illegal disclosures. I'm afraid that Hxxp is normally never used for anything else because its a protocal that has no meaning to the net.. As fi fost de acord daca mi-ai fi atras atentia ca am uitat sa inlocuiesc un 't' dar... fftopic:
  4. CIELO - Manual Caroserie.zip hxtp://rapidshare.de/files/12666666/CIELO_-_Manual_Caroserie.zip.html CIELO - Manual de service.zip hxtp://rapidshare.de/files/12666933/CIELO_-_Manual_de_service.zip.html CIELO - Manual de utilizare.zip hxtp://rapidshare.de/files/12667274/CIELO_-_Manual_de_utilizare.zip.html DAMAS.zip hxtp://rapidshare.de/files/12667348/Damas.zip.html ESPERO.zip hxtp://rapidshare.de/files/12667521/Espero.zip.html MATIZ.zip hxtp://rapidshare.de/files/12667839/Matiz.zip.html TICO.zip hxtp://rapidshare.de/files/12667399/Tico.zip.html
  5. Ma iertati ca readuc in discutie acest topic dar am gresit ceea ce am scris mai sus... era vorba de un electromotor si nu de un alternator. ... si acum sa revin cu ON topic... Am avut recent problema cu ALTERNATORUL, da despre el este vorba de data asta.., probleme in sensul ca devenise foarte zgomotos. Am fost la mecanicul meu si mi-a spus ca da semne de 'moarte'. L-a testat si a spus ca incarca cit de cit OK dar nu in regim normal. Mi-a propus ca sa nu dureze mult sa imi schimbe un alternator cu unul vechi reparat. Am acceptat gindindu-ma ca nu ma poate costa prea mult, auzind ca unul nou este in jur de 5 mil lei. De data asta nu l-am intrebat cit costa toata "minareala" asta de schimb. Asa ca astazi dupa incheierea operatiunii de inlocuire de alternator m-a lovit cu suma de 3.5 mil lei in conditiile in care cel vechi a ramas la el. Va rog sa ma luminati... cit costa unul nou pina la urma... cit costa piesele de reparatie la asa ceva? Va multumesc, ... si inca o data va rog sa ma iertati pentru incurcatura de mai sus.
  6. 1. ... si eu am avut pierderi de apa si nu vedeam pe unde curge... m-am speriat s anu fie de la garnitura de chiuloasa asa cum zicea lumea pe aici... a fost in final pompa de apa... a cedat nervos dupa 1 luna de zile de cind incepuse sa piarda apa. 2. Eu am schimbat etrierele cu totul si mi-am pus de Lanos. Acum se simte... alta viatza.
  7. TICO h**p://rapidshare.de/files/2573241/Tico.zip.html CIELO - Manual Caroserie h**p://rapidshare.de/files/2573149/CIELO_-_Manual_Caroserie.zip.html h**p://rapidshare.de/files/2586568/CIELO_-_Manual_de_service.zip.html h**p://rapidshare.de/files/2586741/CIELO_-_Manual_de_utilizare.zip.html MATIZ h**p://rapidshare.de/files/2573529/MATIZ.zip.html ESPERO h**p://rapidshare.de/files/2586909/ESPERO.zip.html
  8. razvani

    Paste Fericit!

    PASTE FERICIT !!! si tie, si voua! HRISTOS A INVIAT! HRISTOS A INVIAT! HRISTOS A INVIAT!
  9. razvani

    Profesii

    profesie: economist (pe diploma) ocupatie: user support engineer
  10. Nu gasesc "Homies" asta. Au schimbat ceva la site ?
  11. ... si pe mine m-ar interesa un pret estimativ pentru o operatie din asta completa. !!!
  12. Etrierele au fost cumparate de mecanic. Au costat 6.000.000 lei. Cu atit mi le-a vindut el. In magazin nu stiu cit costa. El a spus ca le-a cumparat de la Craiova. Ar trebui sa cauti pe la magazinele de piese Daewoo. Trebuie sa fie pe undeva. ... sa imi dai si mie un PM cu pretul lor "real". PS: Cu prima ocazie o sa le fac o poza.
  13. La mine scirtia usa din dreapta fatza la orice mica denivelare a soselei. Am schimbat boltul (la mecanic ) si totul este mai mult decit OK. Bafta.
  14. Eu am avut pina zilele trecute frine de 3 lei. Am Cielo din 96' si sint al doilea proprietar. Nu stiu ce a facut vechiul proprietar in legatura cu frinele dar pot spune ca nu prea faceau fatza. Pe linga faptul ca nu faceau fatza am tot avut probleme cu blocatul etrierelor pina la faza de inrosire a discurilor. Asa ca am luat o decizie "costisitoare"... si in final fericita. Am fost la mecanic si am schimbat etrierele cu unele de Lanos, discurile cu unele made in Koreea (pe bune) ventilate, placutze de frina si lichid de frina. Ce pot sa va spun este ca am senzatia ca sint intr-o alta masina. Am frine care doar le pishc si ma dau cu capul in parbriz. Mi-a reglat si frina de mina si acum o ridic la 3-4 dinti si intepeneste. Marfa... sint fericit !! deocamdata... ma paste cit de curind un set-motor... ca papa uleiul.
  15. http://media.ebaumsworld.com/squares.swf http://www.smugglersonline.com/games/reverse.php http://www.piginc.org/piginc9/flash/russia...an/russian2.htm ... and the best http://www.corwin.ca/gridlock/
 

×
×
  • Create New...