Jump to content

cocoman77

Membru
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About cocoman77

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/08/1977

Contact Methods

  • MSN
    parpauti77
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Sibiu
  • Din
    Sibiu
  • Auto
    tico sx
  1. salut! O sa incerc sa fac o poza cat mai detaliata maine. Din cate am vazut eu acea rotita care actioneaza clapeta are 2 suruburi de prindere pe corpul carburatorului, de aceea ma gandesc ca poate fi gasite pe undeva pe la dezmembrari...cred. Oricum, omul la care am fost si care pare OK, mi-a spus ca poate sa o schimbe in conditiile in care o gasesc. Din ce mi-a spus el, de aici era problema consumului deoarece socul functiona aiurea si mai mult, de aici aparea si problema mea de a porni la motor cald...
  2. Salut ! Am descoperit problema!!!! Chiar daca este schimbat socul si acesta functioneaza corect, rotita dintata din plastic care ar trebui sa actioneze clapeta are dintii rupti, de fapt al meu meserias a cam distrus-o Intrebarea este daca pot sa gasesc acea rotita separat sau trebuie sa schim carburatorul cu tot... Va rog daca avet o solutie sau chiar piesa respectiva astept un semn...pentru ca imi mananca urechile ticolino
  3. salut! Intradevar, la sfatul acelui meserias am schimbat socul automat...lucru care a dus la acest consum "devastator " din ultimul timp. In ceea ce priveste carburatorul, nu s-a umblat la el decat din exterior, respectiv la suruburile de reglare. O sa citesc topicul de reglarea socului...sper sa ma ajute cu toate ca pana una alta am promisiunea unui alt mecanic ca o sa ma "rezolve"...mai incerc odata si daca nici acum nu e OK, cred ca o sa ma apuc eu de el(carburator ).....pana la urma poate dintre atati meseriasi, o sa reusesc eu mai bine. Merci pentru sfaturi...si revin la rugamintea de a ma informa daca cunoasteti un meserias "adevarat " in Sibiu, pentru ca cei pe care-i cunosc eu nu prea au reusit mare lucru. Si ca sa raspund la intrebare, intradevar motorul la rece dupa reglajul de care am vb sta mult mai turat, si mai mult, am constatat ca si porneste mai greu chiar daca este cald afara, dand senzatia ca se ineaca.
  4. salut ! Am si eu un tico din 99 care dupa un "reglaj" de carburator facut de un "meserias" a inceput sa consume peste 10 l/100 km, in conditiile in care nu se intampla asa ceva pana acum. Avand in vedere ca nu mai am incredere in respectivul si nu vad o rezolvare sa mai incerc odata tot la el, vreau sa va intreb daca este o solutie cumpararea unui carburator nou sau tot va trebui sa gesesc pe cineva care sa-l regleze pe cel vechi? Apropo, sunt din Sibiu si despre reprezentanta daewoo de aici, care se cheama "nina", nu am auzit lucruri foarte bune...de aceea, please, un sfat , o idee, orice e binevenit, pentru ca a inceput sa consume ca un camion . multumesc anticipat!
  5. salutare ! Am si eu nevoie de 4 cauciucuri de ticozaur, de preferat all season. Am vazut ca se potrivesc diferite dimensiuni asa ca avand in vedere ca trebuie sa le schimb pe toate, astept oferte. Merci !
  6. Am si eu nevoie de cauciucuri daca le mai ai si de stergatorul din spate. merci !
  7. salut ! suna interesant. mail-ul meu este parpauti77@yahoo.com multumesc anticipat
  8. salut ! Am si eu nevoie de polita portbagaj ...Daca mai ai asa ceva te rog da-mi un semn pentru ca de ceva vreme caut si nu am gasit. merci!
  9. salut !! Sunt putin offtopic dar de ceva vreme caut si eu o polita portbagaj pentru ticalos si nu gasesc, ...ma poate ajuta cineva? merci!
  10. salut! Am si eu nevoie de un cauciuc pentru rezerva, da un sem daca mai le ai . merci!
  11. Cumpar cauciuc rezerva 12 inch tico, sau 2 buc noi sau putin rulate. astept oferte...merci !
  12. caut si eu doua cauciucuri pentru ticolina pe 12 inch, poate sa ma indrume cineva la un pret bun????...
  13. salut voios ! m-a lasat si pe mine bateria la ticolino si nu stiu exact ce sa cumpar. chestia e ca sunt din sibiu si toate discutiile care le-am vazut erau cu indicii de prin alte orase... ...stie cineva vreun magazin de piese de tici prin sibiu...care sa si merite !!! merci !
  14. salut ! am si eu un ticolini de vreun an care pana acum nu a facut probleme majore, dar...zilele trecute, cand sa pornesc, dau la automat si se aude doar un "clonk"...mai dau odata "clonk" din nou. La a treia incercare ...."clonk" ...dar invarte putin si pleaca ... Chestia s-a mai intamplat de atunci in fiecare zi, si de aceea vreau sa intreb daca e bateria...sau poate ceva la electromotor. merci
  15. merci mult ! apropo...ai cunostinta de un service unde se pot face toate astea cu responsabilitate ??
 

×
×
  • Create New...