Jump to content

turatii

Membru
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About turatii

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • MSN
    robert145@xnet.ro
  • Website URL
    http://www.turatii.ro
  • Yahoo
    badboy_robert2000

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  1. Inegalabilul Carman Scan Lite face favoruri pentru posesorii de automobile Daewoo sau Chevrolet. Membrii care fac programarea prin forum beneficiaza de 30% reducere la diagnoza computerizata si tweak-uri. Pret diagnoza standard: de la 150 lei. Pret diagnoza modul: 50 lei Scanare/stergere erori (DTC): 50 lei Activare/dezactivare optiuni ascunse: 50 lei per item (incuiere usi la anumita viteza, etc. - depinde de echiparea masinii) Preturile sunt fara reducerea anuntata. Comenzile facute pe forum beneficiaza de reducere. Programarea prealabila este necesara. Zona Bucuresti + limitrofa. La cerere ma pot deplasa la domiciliul clientului, contra cost. Important! Softul este versiunea Gold 2008, licentiat, si contine si inclusiv modelele cele mai noi din 2008... Robert: 0744 866516, office@turatii.ro PS Desi este un exceptional tester de service pentru toate marcile, se spune ca este "regele" aparaturii de diagnoza pentru marcile japoneze si asiatice. Este produs de o firma coreeana, Nex-Tech (furnizorii de testere OEM pentru Hyundai-Kia). A nu se confunda cu interfetele de diagnoza pentru laptop. Este un tester full size, cu un pret pe masura - circa 3000 de euro - ce se reflecta in performante de exceptie.
  2. Vand 4 pneuri Tico folosite, 155/70 R12 Hankook 2 bucati Uniroyal 1 bucata Kumho 1 bucata Pret 110 ron toate sau 30 ron bucata, discutabil. 0744866516
  3. Exista date si despre modificarea motorului de 1,6l de pe Logan de catre cei de la Elia. O sa fac un material mai detaliat pe site turatii. Ce vad aici pe forum despre 200 km/h pe stand, sau mai rau, pe sosea, astea sunt pure fantezii (no ofense pt cei ce au postat). Am cam 6000 km cu Logan si atat la 1,4 cat si la 1,6, 175-180km/h, indicati pe bord, cu greu atingi, iar la viteza asta, sentimentul de siguranta cam dispare. Pt. cei care se grabesc sa ma catalogheze, sunt jurnalist auto de noua ani, deci nu fac afirmatii de pe trotineta. 200km/h pe stand se poate, dar in cazul asta nu se mai ia in calcul influenta aerodinamicii, deosebit de slabe a Loganului. Adica 200km/h pe stand = 175 km/h in realitate, datorita rezistentei aerului. Cred ca, in ciuda multor afirmatii contrare pe care le-am intalnit, Dacia Logan ramane una din cele mai bune baze pentru un tuning reusit. Ieftina, motor Renault verificat, si timpul si romanii pasionati (si probabil si nemtii de la Elia) vor demonstra ca nu ma insel. Si fiindca sunt pe un forum Daewoo, la fel este si Lanos, pentru Daewoo, o excelenta baza de tuning. Daca s-ar fi vandut in Ro, Lanos ar fi facut furori. Dar nu s-a vrut. Asta e! Bafta! PS Apropo, cei care spun ca merg lejer cu 170 km/h cu Solenza, au dreptate. Insa Logan de 1,4, este fericire daca prinde 170. Aerodinamica, bat-o vina! Solenza e ca o racheta in comparatie cu Logan.
  4. http://www.turatii.ro/index.php?func=artic...rticol=3#coment Nu stiu daca respect regulamentul forumului postand un link, dar cred ca e un subiect interesant. Rog moderatorii sa ma scuze.
 

×
×
  • Create New...