Jump to content

ZLI

Membru
  • Content Count

    413
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

3 Followers

About ZLI

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/30/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    BUCURESTI
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico PM
  • An
    1995

Recent Profile Visitors

1946 profile views
  1. avem si airbag? Credeam ca sunt eul ala mai cu motz, ca nu am auzit pana acum de bare in usi la tico... chair am mai desfacut usa, dar nu am observat-o... multumesc
  2. Demontez usa sa-i schimb culisa de geam, si dau peste o bara de ranforsare in biscuitele meu de usa de sofer de tico.
  3. Am dat de ele prin magazie. Cine le vrea le ia de la mine gratis pana vineri (zona militari).
  4. Exista locas si cablaj la mine. Tocmai asta intrebam... daca la voi este. Sonda ma costat cam 54lei In bord este un cablaj (pe folie) iar firul este unul galben. Desfaci cele 4 suruburi ale mastii, dupa care cele patru de la ansamblul ceasurilor de bord, trebuie scos si cablul de kilometraj, scoti mufele cablajelor. In spate rabatezi bancheta , iar la baza ei sunt doua suruburi care fixeaza doua sarme pe podea. Le desfaci si treci sarmele alea pe sub spatar catre fata (ai grija sa nu sfasii textilu') In felul asta scoti sezutul banchetei sub care este mufa sondei. Rezervorul este prins de 4suruburi pe dedesupt. Si nu poti umbla la sonda decat daca dai rezervorul jos. Desfaci toate racordurile: sunt 4 parca +cablajul electric, (vezi ca s-ar putea sa curga si benzina pe furtunurile subtiri de la filtrul de benzina), dai jos rezervorul, desfaci cele 5 suruburi de la sonda.
  5. Prea complicat nu este trebuie vazut daca sub bancheta din spate exista cele 3 fire in instalatie (2 pt litrometru si 1 pentru litrometru), precum si becul din bord. Daca nu ai sonda cu 3 fire cumperi una (eu am cumparat de la nicubarbu) si firul (galben cred) de la sonda il legi printr-un bec la + (acelasi plus pe care e legat becul de presiune de ulei. Daca vrei fac niste poze cand am timp
  6. Stopurile fumurii sau cele clare cu leduri nu se vad bine atunci cand bate soarele pe ele. Incearca sa pui niste leduri foarte puternice pentru a contrabalansa opacitatea stratului de vopsea. In felul asta vor fi mult mai vizibile decat cele standard atunci cand bate soarele pe ele.
  7. Sena avea dreptate. Sunt baterii uscate (fara electrolit) care au placile in starea incarcata sau descarcata. La fiecare trebuie sa pui alt electrolit... Evident ca pe cele uscat descarcate, dupa ce pui electrolitul, trebuie sa le pui la incarcat. LE: Pe cele incarcate si cu electrolit le poti tine cam putin in raft... D-aia exista cele uscate. Pe una din ele O poti tine cu anii (cred ca pe cea uscat descarcata)
  8. Cred ca e un contact imperfect. Si la mine se facuse bezna in zona aia, dar pentru putin timp. Acum functioneaza si nu am cum sa depistez. Daca-i dai de cap, zi si tu o vorba... sa ma uit si eu acolo
  9. Culmea! La mine nu curge. Altfel il schimbam. Mi-e cam frica cu chestii d-astea
  10. lasati luminile... Suna intr-un mare fel. Zici ca ai bagat capul intr-un B&W. Nota 10 pt subwoofer. Nici nu se simte ca e deschis. Tipa de la EMMA a zis ca e un miracol... Bravo Peste
  11. si masina mea se afla printre victimele acestei metode de a face bani prosteste Cand am cumparat-o mi s-a spus sa umplu rezervorul numai pana la primul clic ptentru ca acest furtun este lipit cu banda izolatoare. Cat de dobitoc trebuie sa fii sa nu te gandesti sa scoti fin furtunul de la filtrul de benzina, dupa care sa-l pui finut inapoi. Cred ca e o legatura intre prostie si tupeul de a fura.
  12. Nu dati cu spray degripant pe discuri! (contine lubrifianti) Pt curatarea franelor exista produse care se gasesc in comert.
  13. la tico, stiu sigur ca trebuie schimbat si arcul de pretensionare la fiecare schimbare a curelei. Cred ca am sapun si eu originala daewoo (am luat una coreana crezand ca aia este cea originala) La mine o rola a mers 80k fara probleme, iar a doua dupa 50k da semne ca trebuie sa fie schimbata (nu are joc, dar nu se misca smooth)
  14. Pana la urma care sunt curelele cele mai bune? Eu am pus una nemteasca si una coreana si ambele maraie (sunetul ala de Oltcit) La cea coreana mai am inca cutia - am sa-i fac o poza.
  15. ZLI

    Benzina EFIX

    Eu folosesc 95 de la Luk si merge masina foarte bine.
 

×
×
  • Create New...