Jump to content
Sign in to follow this  
catalin_dumitrescu

Primul Cumparator De Chevrolet Aveo Din Iasi

Recommended Posts

Sunt posesorul tot unui aveo (ma sarac in dotari si cu motor 1.2l) si mi-au sarit in cap toti prietenii loganisti :D . Sunt satul cei care imi zic..a luat 1.5 stele la NCAP(oameni buni stiu, stiam dinainte de a lua masina).

Sa le stapanim sanatosi, fara evenimente si sa moara alti de ciuda ca nu am luat Logan. (apropo sunt fan logan, e o masina buna ieftina dar...prea e plina tara de logan).

Invita-i pe prietenii tai care rad de tine la un drive test, plimbare, etc cu masinuta ta, pune-i sa pipaie toate plasticele dinauntru, sa manevreze butoanele, blablabla, arata-le cat de usor si de frumos merge totul si apoi arunca-i afara sa-si continue drumul cu Loganul.

Ce naiba, ne-a apucat pe toti dorul de masini sigure, e doar INVIDIE la mijloc. De parca daca ar fi fost Loganul chel la stele Euroncap n-ar fi fost cumparat.

Share this post


Link to post

Mai bine intreaba-i de ce nu o vinde Renault in State.

Share this post


Link to post

Sunt primul din oras care am vazut un aveo :D [treceam pe acolo cind au sosit masinile],si mi-a placut f.mult.am citit cam tot ce am prins despre masina,am facut un test drive[multumit ]si vreau sa achizitionez unul...stau si cuget...masina coreana nouă sau un polo SH,de 3-4 ani.dilema, întretinere aveo mai mare ca si la polo,fiabilitate germana contra coreana nouă. :-W

post-3246-1144852186_thumb.jpg

Edited by polofox

Share this post


Link to post

Pai baga un topic la Diverse. Te ajutam noi sa iti adancesti dilema.

Share this post


Link to post
stau si cuget...masina coreana nouă sau un polo SH,de 3-4 ani.dilema, întretinere aveo mai mare ca si la polo,fiabilitate germana contra coreana nouă. :-W

Pentru dileme dintr-astea adreseaza-te lui AND, el e expertul in alegeri de masini si va sti pana la urma sa-ti recomande cea mai buna oferta.  <img src= )">

Share this post


Link to post
... AND, el e expertul in alegeri de masini si va sti pana la urma sa-ti recomande cea mai buna oferta.  <img src= )">

 <img src= )"> Logan! =))

Share this post


Link to post

Intr'adevar arata bine Aveo indraznesc sa spun ca mai bine decit Kalos .

Au aparut si prin Galati citeva Aveo si mi'a placut cum arata , bine proportionat/desenat - este o optiune serioasa ... ;)

 

Proaspetii posesori sa se bucure de achizitia lor cit mai multi Km fara evenimente . :lavolan:

Share this post


Link to post
Pai baga un topic la Diverse. Te ajutam noi sa iti adancesti dilema.

 

 

 

Ok.Gata cu dilema m-am hotarât la Aveo de 1,4 Premium.Am bagat actele pt.leasing, 50% avans.Adevarul e ca imi place masina :dizzy: si pretul cu reducerea de lansare a modelului :D Sa fie intr-un ceas bun.

post-3246-1144936667_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Succes la aprobare si sa ne zici primele impresii si tu !

Share this post


Link to post

Mersi,astept si eu cu nerabdare sa vina sa pot sa o testez. :lavolan:

 

Nu cita in intregime mesajul anterior. Foloseste ADD REPLY, nu REPLY

Share this post


Link to post

Sa-ti ajute Dumnezeu sa o cumperi. Vezi ca promotia cu 500 de euro este pana pe 15 aprilie. La ce culoare te-ai gandit? Ai ales varianta full options? Eu astazi am achizitionat si autocolante cu Chevrolet Club. Maine dimineata, la prima ora, le voi lipi de luneta. Sunt mandru de ele. Mi-au sosit si numerele pentru perioada leasingului si tot maine mi le vor monta baietii la service. Masina merge brici, am aproape 1.000 de kilometri. Abia astept sa vad si o poza cu tine si masina Ti-au spus si cat dureaza pana intri in posesia ei?

 

Nu cita in intregime mesajul anterior. Foloseste ADD REPLY, nu REPLY

Share this post


Link to post

Multumesc.Ma bucur ca esti incintat de masina,inseamna ca ne-am orientat bine!Am ramas pe Argintiu Dove,desi as fi vrut Urban Grey[e o culoare gri-sobolan]dar nu au, si repede nu va fi.Sper sa arate bine,si sa nu se vada repede mizeria pe ea[traim in Romania...]Luni dau avansul,si in 20 de zile primesc masina.Recomandari la receptia masinii?Ce covorase de cauciuc ai cumparat,de unde,potrivesc, un pret?

Am ales varianta[am mai scris]Premium 1.4.

Share this post


Link to post

Eu zic sa nu transformam topicul asta in Everything about Aveo. Avem sectiuni destule si s-a scris mult despre Kalos (apropo, v-am spus ca sub noua coaja e tot un Kalos si multe chestii le puteti invata de acolo?) ca sa facem din topicul acesta enciclopedie.

Sper ca m-am facut inteles.

Share this post


Link to post

Eu am un Aveo rosu. Am cumparat si covorasele care mi le-au dat ei, cu sigla Chevrolet, care au costat 700.000, dar am cumparat si unele din cauciuc, de Logan, cu margini ridicate (sa se adune noroiul). Cele de Logan au costat tot 700.000 de lei. Astazi mi-am lipit si abtibildurile cu "Chevrolet Club. ro" si arata chic. Mi-am pus si niste sorturi de cauciuc la roti (500.000 de lei - 4 buc) pentru ca antiderapantul si noroiul sa fie aruncat mai putin pe tabla. Tot astazi mi-au venit si numerele definitive de leasing. Este bine ca ai de asteptat numai trei saptamani, la Iasi cererea este mai mare si asteptatul dureaza o luna - o luna si jumatate. Sa te vad cat repede in noua masina! :lavolan:

Share this post


Link to post

OK, pentru necunoscatori :-W va reamintesc tema acestei sectiuni: Masina mea! Respectiv o masina, a unui user, prezentata cu tot ce este ea, stock sau aftermarket si cu tot ce mai vrea userul respectiv sa zica despre masina lui.

Nu discutii despre preturi, nu sfaturi de cumparare, oferte si alte asemenea, nu 2,3 sau n masini in aceiasi sectiune.

Asta in caz ca mesajul lui Satori nu a fost bine inteles.

Din acest moment tot ce depaseste aria aceasta se sterge si se garniseste cu warn!

Share this post


Link to post
Sunt primul cumparator al unui Chevrolet Aveo din Iasi. Este full options. Am mers 200 de kilometri cu el si sunt extrem de multumit de el. Climatizarea automata merge excelent si micsoreaza consumul fata de aerul conditionat simplu. Sistemul audio cu mp3 player si 8 boxe este super-beton. Daca mai aveti intrebari, va rog bu ezitati. Sunt aici, pe forum!

 

Catalin :lavolan: post-3190-1143549121_thumb.jpg

Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km.Si eu am una fix la fel doar ca vopseaua e metalizata.Te pot ruga ceva?Spune-le oamenilor ca masina ta are 6 boxe,nu 8,fara suparare.o fi el fain sistemul Blaupunkt dar as vrea eu sa aiba 8 boxe.

Share this post


Link to post

stiu ca e mai vechi threadul, dar porbabil ca tot boxele acelelea le ai...

dar 8?

esti sigur?

Pe toate site-urile de dealeri pe care m-am uitat versiunea "full" are 6 boxe, nu opt.

 

later edit- acum am vazut ca postul de deasupra se refera si el la numarul boxelor...

 

Iar in legatura cu jantele, nu mai inteleg nimic: ofertele actuale ale unor dealer declara clar ca livreaza versiunea "full" (imi scapa acuma daca e premium sau platinum) cu jante de 15'' de aluminiu, (probabil identice cu ale unui forumist cu Kalos HB negru, din Tg. Mures - a dat o poza cu numarul masinii cenzurat, dar pe suportul de numar e scris numele dealerului :D ).

Esti sigur ca nu trebuia sa-ti dea jante de aluminiu?

Edited by reb

Share this post


Link to post

Sunt 4 boxe si 2 tweetere. Oricum le-ai numara. Mai putin daca numeri aceiasi 'boxa' de 3 ori sau 2 'boxe' de 2 ori :) )

Share this post


Link to post

Jantele din Aluminiu le dau acum la Platinum mai nou,cand si-a luat el sau eu masina dealerul zicea ca la Aveo sedan nu sunt jenti de aluminiu,dar pot fi cumparate separat cu 300 Euro bucata,pret exorbitant pentru cum arata.La banii aia iti luai niste jenti de al mult mai bune

Share this post


Link to post

Oricum s-o stapanesti si sa fiti sanatosi si tu si ea :)

Si eu vroiam rosie -deh, daca tot nu-mi permit ferrari... dar in final va fi misty blue.

 

Si apropo de jante, azi am vazut in trafic un vectra cu jante OZ (si vreo 3 kaloase cu jante chevy :D ).

Nu-mi inchipuiam ca oamenii chiar cumpara si in realitate jante OZ lol... Aratau... binisor.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...