Jump to content

reb

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About reb

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo Hatchback
  • An
    1995
  • Nr. Inmatr.
    B-xx-xxZ
  1. ce as fi vrut eu sa aflu e daca nu ar trebui sa-mi fie teama ca mi se poate fura. din cate inteleg (si vad) fata nu e detasabila. pai si atunci cum te poti pazi de hotzi? am patit-o la Cielo (oricum, aveam casco, dar e vorba si de deranj...)
  2. Oricum s-o stapanesti si sa fiti sanatosi si tu si ea Si eu vroiam rosie -deh, daca tot nu-mi permit ferrari... dar in final va fi misty blue. Si apropo de jante, azi am vazut in trafic un vectra cu jante OZ (si vreo 3 kaloase cu jante chevy ). Nu-mi inchipuiam ca oamenii chiar cumpara si in realitate jante OZ lol... Aratau... binisor.
  3. Ok. Mai am o intrebare pentru posesorii de Aveo (desi se pare ca sunt cam putini pe aici). Stie cineva ce marca (productie) este CD/MP3 playerul in versiunea cu 6 boxe si controale pe volan? Ma refer la asa-zisul Aveo 2007 (care se livreaza in 2006 ). Daca nu ma insel la Kalos era un model cu fata detasabila, pe cand la Aveo pare sa-l fi schimbat si acum e integrat in bord. Deci din cate banuiesc nu mai are fata detasabila... (?)
  4. Am gasit poze care vin sa confirme ca jantele de aluminiu sunt acelesi la "mama noastra" ca cele de la "mama lor". In Romania - kalosu' 5dr negru cu suport de numar pe care scrie Tg. Mures, de pe-aici de pe forum: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...st&p=214612 In plus am mai vazut chiar azi in trafic modeul asta de janta pe un chevy. La chevrolet.com pe site - standard la Aveo Sedan versiunea mai dotata (LT): http://www.chevrolet.com/i/pic/aveo/2007/f.../15aluminum.jpg Par identice. Am motive sa cred ca -daca vechiul Kalos vine cu aceste jante, probabil ca si noul Aveo va avea acelasi model (in conditiile in care informatia de la dealeri ramane adevarata). (@Satori. Ok. Nu m-am ofensat. Scuza-ma daca cumva eu te-am ofensat. Peace.)
  5. Mersi pentru urarile de bine. Am aflat de la doi dealeri diferiti ca intr-adevar versiunile platinum si premium sunt livrate in prezent cu jante aliaj. O veste buna pentru cei interesati. Multumesc si pentru recomandarea privind modul de a scrie cu "litera mare". Cred ca de fapt te referi la majuscule si nu la marimea fontului, nu-i asa? Ei bine, daca m-ai rugat tu asa de frumos, nu te pot refuza. Eh, tineretul... Dar -ca tot veni vorba de cum se scrie corect - sa stii ca pluralul corect este jante, nu jenti. As putea si eu sa te rog sa scrii corect acest cuvant, dar nu o fac, pentru ca sunt mai timid si nu indraznesc. Las la latitudinea ta Nu uita totusi ca suntem pe un forum auto - deci se poate presupune ca cititorii se asteapta ca termenii din acest domeniu sa fie scrisi corect. In rest, toate bune si mult succes si tie!
  6. hmm... mersi pt. raspuns Satori, dar cred ca nu poate fi cruise control doar 19 usd. poate 190 (?) sau poate fac eu o confuzie. dar cum ramane cu jantele. vreun cumparator recent? am vazut un post cu un cumparator de versiune premium, din iasi (e drept, de prin primavara) care nu a primit jante din aluminiu. ciudat.
  7. stiu ca e mai vechi threadul, dar porbabil ca tot boxele acelelea le ai... dar 8? esti sigur? Pe toate site-urile de dealeri pe care m-am uitat versiunea "full" are 6 boxe, nu opt. later edit- acum am vazut ca postul de deasupra se refera si el la numarul boxelor... Iar in legatura cu jantele, nu mai inteleg nimic: ofertele actuale ale unor dealer declara clar ca livreaza versiunea "full" (imi scapa acuma daca e premium sau platinum) cu jante de 15'' de aluminiu, (probabil identice cu ale unui forumist cu Kalos HB negru, din Tg. Mures - a dat o poza cu numarul masinii cenzurat, dar pe suportul de numar e scris numele dealerului ). Esti sigur ca nu trebuia sa-ti dea jante de aluminiu?
  8. eleronul de aici http://images.leftlanenews.com/content/21-...vrolet-aveo.jpg si aici http://www.gmcanada.com/images/vehicles/20...main_ext_02.jpg e mai de bun gust (imho) se pare ca e disponibil (probabil ca optiune) peste ocean. stie cineva daca se poate cumpara in ro?
  9. 1. Poate cineva sa-mi confirme cu ce fel de jante se livreaza un Aveo 4 doors(Sedan) Platium? La dibas si gtt scrie ca se livreaza cu jante de aliaj 15", anvelope 185/55 R15: http://www.chevroletgtt.ro/nou/aveo_4_usi_platinum.html http://www.chevroletdibas.ro/aveo4/platinum.php http://www.chevroletaveo.ro/preturi-14.html In schimb la chevrolet.ro si la radacinimotors scrie ... sa contactezi un dealer chevrolet (sic!) pentru a afla. Tin minte ca am vazut pe undeva informatia ca Aveo 4 doors s-ar livra cu jante de tabla chiar si in versiunea platinum. Poate cineva sa ma lamureasca? Multumesc cu anticipare. In plus, daca ar putea un posesor de aveo sedan livrat cu jante de aliaj sa puna o poza cu ele ar fi nemaipomenit. 2. O alta intrebare: din cate vad nu exista nici un nivel de dotare care sa includa cruise control, manere exterioare cromate la portiere si -MAI ALES- manerul cromat (o banda orizontala de fapt) al usii portbagajului (dupa parerea mea este de foarte mare efect, pentru ca da o continuitate benzilor orizontale mai deschise la culoare din stopurile spate). Stie cineva daca se pot obtine aceste dotari in Romania? Mai jos cateva linkuri catre poze in care e vizibil manerul cromat al portbagajului (ciudat, dar siteul american "evita" sa arate in Gallery spatele lui Aveo Sedan). LATER EDIT - ok sunt cam multe dar credeti-ma sunt frumoase si merita vazute. o colectie destul de mare gasiti aici - mai ales: 1, 2, 3, 4, 5 cincinnati 2006 auto show gmcanada, si asta si mai ales ASTA edmunds automobilemag motoweb.pl automotive.com si in final un set aici In concluzie - vreau banda cromata pe portbagaj. Unde se gaseste? Mersi. Aa... ca fapt divers, inca nu am masina (lipsa stoc). Dar vreau banda cromata!
  10. problema e ca eu tocmai asta NU am afirmat . doar am intrebat si nu cred ca se va intampla asa. dimpotriva, oricat de rau imi pare, cred ca situatia va fi alta: se va plati taxa vamala potrivit legilor din momentul efectuarii importului definitiv (o masina in leasing e temporar scutita de plata taxelor vamale si pentru ea nu s-a efectuat inca importul). deci cel mai probabil se va plati taxa vamala de 10% (atat va fi dupa 01.01.2007) dar aplicata la intreaga valoare a masinii. din acelasi motiv si TVA-ul la import va fi mai mare (se va aplica nu la 20% din valoarea masinii ci la valoarea integrala) m-as bucura sa fiu contrazis ! please do it! @kaloman - din pacate termenii din contract nu influenteaza situatia - nici o firma de leasing nu va scrie in contract o valoare exacta pentru taxele vamale ci doar ceva de genul "icsulescu se obliga sa achite taxele vamale conform legii". de altfel, si daca ar scrie, tot degeaba - nu poate o firma sa-ti garanteze prin contract cat va fi taxa vamala, pentru ca nu e cat vrea firma ci cat vrea statu. privind aplicarea retroactiva, nu e nimic retroactiv - legea zice ca atunci cand faci un import (definitiv) platesti taxele vamale (iar eu presupun ca le platesti pe cele valabile la data definitivarii importului). singura "speranta" pentru noi este ce a afirmat perfidus : "La operatiunile vamale incepute inainte de aderare si care se continua dupa data de 1 ianuarie, se aplica regimul vamal in vigoare la data deschiderii operatiunii (intrarea marfii in regim de import temporar). "
  11. Hmmm... nu prea inteleg ce cauta leasingul la probleme tehnice, dar ma voi conforma obiceiului casei. S-a tot pus intrebarea privind ce se inampla cu leasingul inceput inainte de 2007 si care se va incheia dupa aderare (ex: aici, aici, aici) dar pana acum eu nu am gasit un raspuns cert - eventual cu precizarea cadrului legislativ. Totusi nu e simplu sa cauti intr-un thread de 20 de pagini - cat are cel de fata. Deci - stie cineva sigur daca taxele vamale si TVA-ul se vor plati doar la valoarea reziduala si dupa aderare, pentru contractele incepute inainte? Tot ce am gasit pe google (si nu prea e edificator) e un pdf: http://www.kpmg.ro/dbfetch/52616e646f6d495...nzitorii_tm.pdf Poate veni cineva cu un raspuns clar? Poate ar trebui un thread nou, doar pe tema legislatiei "de tranzitie" si nu a modalitatilor practice (dobanzi, comisioane, firme leasing etc). Multam anticipat pt. raspunsuri (... i guess... )
 

×
×
  • Create New...