Jump to content

DjLov

Membru
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

About DjLov

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    făgăraş
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    kalos 1.4 8v SE roşu
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    B-20625
  1. Caut si eu bucsa de la puntea spate la un kalos din 2004.Din cate am inteles se gaseste doar cu punte cu tot. Nu stiti de la ce autoturism s-ar potrivi.Parca este prea de tot sa dau 1000 RON pe o bucse ,ca atat costa puntea de spate
  2. unde se gasesc piesele acelea din oferta sergiuhusca.O adresa ceva un nr de telefon de la firma care le comecializeaza
  3. stie cineva cat ar costa sa montezi aer conditionat pe un kalos?
  4. CUM A FOST REVIZIA LA SIBIU ? M-AM PROGRAMAT SI EU PT. 5 DECEMBRIE LA REVIZIA DE 2 ANI.
  5. marr, da- mi si mie te rog un nr de telefon sau adresa de la reprezentanta din sibiu. poate ies mai ieftin decat in brasov
  6. totusi cred ca 6000 de turatii pt. kalos este prea mult. la deal am observat si eu ca este cam puturos , dar in depasiri daca ii dai o trapta inferioara face fata.
  7. maine pe 10 noiembrie face un an de cand am ridicat masina de la chevrolet si am 10400 km
  8. Am spalat si eu motorul(la spalatorie auto) inainte sa merg la revizie . Nu am avut deloc probleme cu masina si a iesit super misto ,ca nou. Cei de la spalatorie au acoperit doar mufele din partea soferului (nu stiu sigur ce este acolo,electronic totusi)
  9. Si eu aceeasi problema de vreo 2 luni .Deci nu se pune problema de frig pt. telescoape. Chestia cu flansele ai descoperit-o tu sau cei de la service. Daca ma duc cu masina imi schimba si mie daca le spun ca din cauza aia scartaie(la reviyie nu au descoperit de unde vine z gomotul) ?
  10. aceasi problema o am si eu . am fost la revizia de un an si au spus ca nu isi da seama de la ce se aude. bucsăraia au spus ei ca este buna (cica au verificat). cand o sa am timp de ea si o sa mai tina timpul frumos o sa o vrerific eu mai in amanunt.
  11. nu au zis nimic . inainte am vorbit la reprezentanta si au spus ca in principiu se poate monta , ca nu se umbla la instalatia electrica.
  12. la viteze mari nu se aude nimic doar la viteza mica cand pun frana sa incetinesc ca sa trec o groapa sau o denivelare . totusi se aude mai tare cand se inclina masina (cand urc o roata pe bordura sau cam asa ceva). nu pot sa imi dau seama sigur. dar cand o sa am timp de ea o sa verific mai amanuntit. la urmatoarea reviyie cred ca o sa opresc masina in poarta si o sa completey ,antigelul ,lichidul de frana, lichidul pt parbriz ) )
  13. uleiul era 5W40 iar antigelul era aral -40 grade. au pus de la ei ,nu m-au intrebat nimic. au luat masina si au scoso dupa vreo 2 ore.
  14. am fost si eu la revize -1 an - 10312 km iata si preturile la Victoria Global Brasov: -ulei TXT SOFTEC PLUS CASTROL 4LITRI -1.742.300 -FILTRU ULEI - 287.700 -FILTRU POLEN -1.385.000 -SOLUTIE SPALAT PARBRIZ 1LITRU - 44.700 -ANTIGEL EXTRA ARAL 1LITRU - 271.100 -MANOPERA 2 ORE - 990.100 TOTAL -4.720.900 Despre scartaitul de la directie nu a depistat de unde provine. A spus sa mai se accentueze si poate isi da seama de la ce scartaie. Mi-a dat inapoi cateva sute de grame din uleiul ce la bagat in motor si bidonul cu antigel din care a mai ramas vreo jumate de kg. Totusi baieti de omenie.
 

×
×
  • Create New...