negoctav Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Pe carte de identitate ce (sau cati) propietari mai ai?Cartea este cumva duplicat? merci Link to comment
bobu Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 eu sunt al doilea proprietar trecut pe carte. practic sunt al treilea pt ca al doilea proprietar nu a inmatriculat-o . nu stiu ce vrei sa spui cu "duplicat" Link to comment
roberth Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 (edited) Nu vreau sa zic ... dar insist sa te duci cat mai curand cu ea la un tinichigiu bun ! Numai un meserias cu experienta ( si poate nici el ) iti poate spune ce se observa pe afara. Au fost cazuri de masini facute din doua bucati, si masini nu gluma ! Si nu a observat nimeni pana nu s-au rupt in doua. Exista o probabilitate foarte mare ca, cel de la care ai luat masina sa fie un samsar care le face de vanzare, indiferent de povestea lacrimogena pe care o foloseste atunci cand vinde masina. Na ca am zis ! Eu recomand in continuare si urgent tinichigiu/computest ! PS: asa-i ca era si proaspat vopsita ? Edited March 9, 2006 by roberth Link to comment
bobu Posted March 10, 2006 Author Share Posted March 10, 2006 am fost la un service daewoo in constanta si mi-au zis sa stau linistit ca a mai vazut destule tico cu problema asta si ca crapa stalpul pt ca este prea rigida. mi-a zis ca mi-o sudeaza in weekend. oricum si eu ma cam speriasem ... oricum multa bafta! Link to comment
roberth Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Sa inteleg ca in Constanta aveti mai multe gropi decat in Bucuresti ? Da, si eu sunt foarte "panicos". Chestia asta cu stalpul mi se pare chiar ciudata. Daca mai este confirmata, ar trebui trecuta la subiecte "lipicioase" . Am sa intreb un tinichigiu pe care il cunosc, si care a lucrat la firme mari din Bucuresti, dar nu la Daewoo, sa vedem ce zice si el, daca stie ceva despre Ticozaure. Oricum masinuta ta este frumusica foc, sa o stapanesti sanatos si sa fie ultima problema pe care sa o ai la ea ! Bafta si tie ! Link to comment
Recommended Posts