Jump to content

Stalp Crapat

Recommended Posts

Nu vreau sa zic ... dar insist sa te duci cat mai curand cu ea la un tinichigiu bun ! Numai un meserias cu experienta ( si poate nici el ) iti poate spune ce se observa pe afara. Au fost cazuri de masini facute din doua bucati, si masini nu gluma ! Si nu a observat nimeni pana nu s-au rupt in doua. Exista o probabilitate foarte mare ca, cel de la care ai luat masina sa fie un samsar care le face de vanzare, indiferent de povestea lacrimogena pe care o foloseste atunci cand vinde masina.

Na ca am zis ! :-W

Eu recomand in continuare si urgent tinichigiu/computest ! :spumelagura:

PS: asa-i ca era si proaspat vopsita ? :-?

Edited by roberth

am fost la un service daewoo in constanta si mi-au zis sa stau linistit ca a mai vazut destule tico cu problema asta si ca crapa stalpul pt ca este prea rigida. mi-a zis ca mi-o sudeaza in weekend. oricum si eu ma cam speriasem ... oricum multa bafta!

Sa inteleg ca in Constanta aveti mai multe gropi decat in Bucuresti ? :D

Da, si eu sunt foarte "panicos". Chestia asta cu stalpul mi se pare chiar ciudata. Daca mai este confirmata, ar trebui trecuta la subiecte "lipicioase" :rolleyes: .

Am sa intreb un tinichigiu pe care il cunosc, si care a lucrat la firme mari din Bucuresti, dar nu la Daewoo, sa vedem ce zice si el, daca stie ceva despre Ticozaure.

Oricum masinuta ta este frumusica foc, sa o stapanesti sanatos si sa fie ultima problema pe care sa o ai la ea !

Bafta si tie ! :drinkers: