Jump to content
Sign in to follow this  
ciprian

Moare Motorul La Prima Cheie

Recommended Posts

Azi dimineata (numai cand e frig) am pornit tico (numai demarator fara picior pe acc), am pornit ok, s-a turat un picmotorul, dupa care a mers un pic mai neregulat, dupa car imi scade turatia si moare. La a doua cheie totul merge super.

 

Oare de la ce e? Eu ma gandesc ca poate fi de la soc automat ... ma gandesc sa ma duc sa-l regleze, mai ales ca mi se pare ca imi consuma mai mult prin oras (vara urban aprox 7 l). Deasemenea la relanti imi sta prea turata undeva la 1000-1100 rot/min, asta o stiu pentru ca am fost la reglat carburator, desi le-am spus ca e prea turata nu au reusit sau nu au putut sa scada turatia.

 

Orice sfat e bine venit.

Share this post


Link to post

problema asta a mai fost discutata pe forum, foloseste search cu incredere.

Cu reglarea carburatorului nu o sa-ti scade consumul adica la mine nu a scazut.La relanti turatia recomandata este 900- 950 rot/min.

Share this post


Link to post

Stiu ca turatia tre sa fie 950 ... ok am desurubat surubul de care zicea Pepinno cu 1/4 tura. Sper ca mi-a scazut destul turatia la relanti, sunt constient ca asta nu rezolva pornirea dimineata dar pe mina ma deranjeaza deocamdata mai mult consumul si faptul ca sta supraturat la relanti (1150 rot).

 

Sper sa nu inreutateasca semnificativ pornirea dimineata. In prinicipiu nu ma deranjeaza sa dau o pedala inainte sau sa tin ambreiajul calcat.

post-672-1129294098_thumb.jpg

Share this post


Link to post

mai strange un sfert de tura surubul indicat cu sageata neagra si vezi cum porneste. Daca tot asa face mai strange inca un sfert de tura.

Share this post


Link to post

Multumesc pentru raspuns virus100b dar in final am desfacut cu 1/4 tura, Da stiu ca am facut invers. Dar asa am rezolvat turatia la relanti care era deranjanta.

 

Acum nici nu aud motorul la relanti, iar in mers nu se mai tureaza ca alta data.

De pornit ma descurc ca si io am avut Dacia ! Porneste totusi bine daca nu astept sa o faca complet singura.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...