Jump to content
Sign in to follow this  
ioana_fata_ilenei

Trăznăi

Recommended Posts

Bine v-am găsit! Cred că sunt cea mai mică de pe acest forum şi m-am gândit să deschid acest subiect.

Vă invit sa povestim despre trăznăile copiilor sau chiar ale ale dvs. Bineînţeles cele copilăreşti!

 

 

p.s. încă mă mai ajută mama să mă descurc pe forum, dar nu pentru mult timp! :thumbl:

Share this post


Link to post

Bun venit si la mai multe traznai :) >-

Share this post


Link to post

Vrei traznai? Eu sunt seful cu traznaile! Daca vrei sa te invat zi-mi ca se rezolva. OPS daca daca mah prinde Ileana ma omoara asa ca am sa risc. Incepand de maine, adica 17 septemprie 2005 am sa povestesc cate o traznaie pe zi! Asa ca sa va tineti bine!

 

Daca stau bine sa mah gandesc asta seara am iesit cu niste prieteni de-ai mei in parcul Titan. Ei au un pusti de 4 ani pe care eu il cam invat la prosti. Asa ca in seara asta l-am invatat cum sa se duca la fele mari (adica cele de liceu) si sa le pupe sau sa ceara un pupic de la ele. Chestia mai dureroasa este k el avut succes garanta eu ramanad doar cu buza umblata in aceasta seara! :D

Share this post


Link to post

Ioana, bine ai venit pe forum! :)

Nu stiu cat de constructiva e treaba asta cu traznaile. Mai bine deschideai cate un topic de matematica, literatura, istorie, etc. si-ti postai temele pe-aici ... aveai sanse mari sa gasesti cate un nene saritor sa te ajute :)

 

MethodRO: lasa mircu' acolo unde e! Iar ai uitat unde esti? Ai noroc avand in vedere cine a initiat topicul, ca-ti ceream mai multe detalii despre buza ta umblatoare. =))

Share this post


Link to post

Claz: Ne e frumos sa razi de mine mai ales cand sunt ranit in orgoliul meu. Mai ales ca unul mai mic ca mine a avut mai mult succes la gagici decat mine. Este si mai dureros atunci cand vezi ca fele superbe il iau in brate si il pupa.

P.S. Spes ca ai vazut ca am facut progrese si mai am doar de scapat de chesteia cu K atat! Vezi ca la sfarsitul luni te vizitez! Mai e in picioare Red Roses sau Saloon mie imi cam placeau acele locuri in BV.

 

In ceea ce priveste traznai? Intr-un an fiind la o cabana toata noaptea i-am tinut trezi pe cei cu care venisem facand un chef de zile mari m-am culcat ca tot omu dimineata, dar cand ei au vrut sa ma trezeasca, ghici eu nu si nu. Asa ca sa mah linisteaca m-au aruncat pe geam direct in zapada. Mentionez ca eram imbracat in pijama, stateam la etajul 1 si zapada avea 140 cm. Sper ca va inaginati cum m-am trezit si ce in ce hal. Eu considet ca toata aceasta trebuia sa-mi aduc aminte de ea. Este un moment de neuitat.

Share this post


Link to post

Nenea MethodRO, tre' sa mai exersezi cu gramaticuţa! :D

Scuze ptr observaţie.

Edited by ioana_fata_lui_ileana

Share this post


Link to post
OPS daca daca mah prinde Ileana ma omoara asa ca am sa risc.

:mda: risca! :rambo:

@claudiu, eu am incercat sa-i sugerez topicul cu temele (desi nici asta nu era o idee buna), dar a vrut sa afle de traznai...cica e intr-o pana de inspiratie, si cauta idei! :-W

contul si l-a facut singura, joi seara cand eram la intalnire...asa ca sa nu trageti in mine daca nu vi se pare o idee buna..

Share this post


Link to post

he-he :D

daca vrei sa ii faci mamei o bucurie iti arat unde e siguranta centrala a matizului

Share this post


Link to post

mai ce precoce is tinerii in ziua de azi :) si cand ma gandesc ca la varsta ei, de pe bicicleta nu ma dadea nimeni jos, ca ma jucam cu un carut cu 4 roti cat era ziua de lunga si aveam o colectie imensa de abtibilde turbo =D>

Share this post


Link to post
Nenea MethodRO, tre' sa mai exersezi cu gramaticuţa! :D

Scuze ptr observaţie.

Parca nici "lui Ileana" nu suna in regula. > :)

Ce zici? :>

Share this post


Link to post

Nici alea nu erau portofele in sens propriu, erau invelitoare de carte din vinilin pliate in asa fel incat sa para portofele. ;)

Share this post


Link to post
Erau suprize, nu actibilde.  ;) Dubluri ai?

 

 

am avut. da acu nu mai stiu pe unde is , cred ca maica-mea le-a aruncat acum multi, multi ani.

Share this post


Link to post
Parca nici "lui Ileana" nu suna in regula.  > :)

Ce zici?  :>

bravo!...pune-o la punct!

Share this post


Link to post
Parca nici "lui Ileana" nu suna in regula.  > :)

Ce zici?  :>

Cred ca "la Ileana" era mai bine :D

Share this post


Link to post

Hmm,traznai...

Din cate imi amintesc eu ma ocupam cu focul,daca pot spune asa.

Nu exista zi de la Cel de sus,sa nu fac un foculet :banana:

Pe vremuri cutia de chibrituri costa doar 25 de bani,bani pe care nu se putea sa nu-i gasesti pe jos,pe strazi.

Azi asa,maine tot asa,pana cand mama s-a gandit ca ma poate dezvata de joaca cu focul tinandu-mi palmele,la propriu,deasupra ochiurilor de la aragaz  <img src= ("> .

E drept ca dupa aceea mi-a uns frumusel palmele, de un rosu mai aprins de cat bordul Nubirei(ha ha),cu ulei si le-a dat cu sare.

Beleaua e ca vreo saptamana nu am putut tine nimic in maini cu atat mai putin un bat de chibrit.

Bineinteles ca acest" mic incident" nu m-a impiedicat sa-mi vad de treba in continuare.Poate de aceea focul pt gratar se aprinde si acum din prima!!

 

Morala:

Cu cat un parinte (sau oricine),iti interzice sa faci ceva,cu atat mai mult o vei face.Asa ca dragi parinti veti avea de lucru..se pare

Share this post


Link to post

tin minte cand mergeam cand eram mic la cules de fragi in padure, cum mi se parea padurea aia imensa(desi mai mult de 600-700 de metrii lungime si 100 de metrii lungime nu avea), cum culegeam flori de soc ca sa facem socata, cum ma dadeam cu sania pe o partie mare si era sa imi rup gatul cand am intrat cu sania intr-un damb, cum jucam tot felul de jocuri cu carti, cand stateam pe sant si faceam vapoare sau puneam direct un lemn si le dadeam drumul sa vedem care ajunge mai repede , si cum stateam cu o bata sa le scoatem dupa aia de sub poduri,cum toata ziua eram cu bicicleta si ma mai tineam uneori de carutele oamenilor.. cum stateam si devoram pur si simplu carti si cum imi placea sa ma uit la teleenciclopedia in timp ce facem baie in ciupa langa soba, cum jucam remi cu babacii , cu o cutie mare de amandine langa noi.. si multe multe altele..

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...