Razor Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Salutare, mi-am schimbat ieri bujiile alea originale (BOSCH Super) cu BOSCH Super 4 si ma gandeam daca trebuie sau nu sa fac o reinitializare a ECU/IAC. Am vazut ca pe cutie scria 25Nm pentru cuplul din cheie, dar ne avand cheie, lipseste. Este vreo importanta vitala in aceste date. Eu le-am strans cam 90 grade de la punctul cand a inceput sa se invarta greu, cel putin asa am gasit in manualul BOSCH. Link to comment
ticodriver Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Da si tu niste detalii. De unde le-ai luat si cu cat? Ce distanta au electrozii? Link to comment
NFS Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Omul e din Timisoara. Nu face sa te duci pina acolo pt niste bujii In Bucuresti gasesti la Aspad (parca asa se numeau), pe Bd. Carol, la intersectia cu Calea Mosilor (la cinema Mioritza), 20 metri inainte de statia de troleu! (cum mergi spre Universitate) Distanta intre electrozi... cam greu de zis, avind in vedere ca au 4 electrozi! Reglati la distante diferite! Link to comment
Recommended Posts