maximus Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Concept peugeot ce va fi prezentat la frankfurt Link to comment
VAXXi Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Una la mana, asta nu e automobil; doi la mana, in sfarsit un automobil cu adevarat aerodinamic ( a se vedea http://www.osim.ro/web/ca/persu.htm ); trei la mana: asta e motocicleta cu o carena mai mare Link to comment
maximus Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 parca am mai vazut asa ceva..parca de la rinspeed.. oricum arata bine , dar imi aduce aminte de o masina de aia britanica "pe dos" tricicleta Ce pacat ca peugeot are o gramada de concepte care arata bine , dar sunt numai exercitii de stil si tehnologie.. Mi-ar fi placut un 607 limuzina cc sau modelul ala de teren scos acu vre-o 7-8 ani Link to comment
maximus Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 si Hoggar e bestial dar eu ma refeream la touareg, concept din 1996 Oricum 20cup se pare ca a avut un fel de predecesor: 1996 Peugeot Asphalte Detalii aici Link to comment
john Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Mda...faţa arata superb...imi place ultima poza din cele postate de maximus. Problema e ca nu are portbagaj, asa ca romanilor nu prea o sa le placa Link to comment
maximus Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 nu-i nimic frantuzii au deja experienta lui 206 sedan.. se rezolva o varianta buna de carat purcelul Link to comment
Recommended Posts