Jump to content
Sign in to follow this  
Alezz

Daca Ati Avea Permisul Suspendat...

Recommended Posts

Eu unul fara masina asi fi un om mort din toate punctele de vedere.

Voi???

Share this post


Link to post

Am stat in prima faza 2 saptamani si apoi 4 fara Espero cand am dus-o la vanzare. Si zau ca a fost mai scump decat cu masina! Dar asta e, am reinvatat RATB-ul, metroul...

Share this post


Link to post

Eu am luat un abonament de metrou si m-am descurcat.

Dar mai calaream si Dacia din cand in cand. Daca nu as avea permis (cred ca o sa vad in curand cum este) era rau!

Share this post


Link to post

Eu cred ca as turba sa incep iarasi sa merg cu RATB-ul si metroul, insa singura satisfactie pe care as avea-o este cea de ma a certa cu babele si mosii in mijloacele de transport > :) . Uneori cand nu am masina merg cu Maxi-Taxi, altfel stau acasa :D

Share this post


Link to post

Naspa... mereu uit sa-mi iau bilet si ma intalnesc cu nasii... :D

Prefer cu masina, nu sunt tinut de programul nimanui, nu stau sa ma ude prin statii... dar daca e musai se poate si fara!

N-am avut permisul suspendat niciodata (Doamne Ajuta!) dar nici nu vreau sa aflu... Am stat insa pe bara cel mai mult 4 luni (in armata :spumelagura: ) si cam 2 saptamani, cand am inmatriculat masina... In rest... :lavolan:

Share this post


Link to post

Da, m-as putea descurca, ca doar ma lovesc deseori de situatia asta, ma rog, nu de a ramane fara permis, ci fara bani de gaz, si e cam tot aia.

Acu nu zic ca m-as descurca cu placere, no way, mai ales cand sunt prin Iasi si trebuie sa suport pe taranoii de soferi de maxi-taxi care nu pleaca din statii fara sa bufneasca usile. Ca sa nu mai vorbim ca istetii de edili ai Iasului au scos multe autobuze (in care mai stai cat de cat in picioare) si au bagat microbuze IVECO, care numai pentru urban nu-s bune. Ca sa cobori din ele trebuie sa-ti faci loc cu o statie inainte. Tin minte si acum cum eram cu un prieten si aveam nevoie sa coboram si nu puteam asa ca am inceput sa impartim pumni ca sa ne facem loc. Urla lumea la noi dar nu-i ascultam, aveam la gura numai: @$@#$@#$% in el de Iasi !

Acasa in Galati merg mai putin cu transportul in comun, in general merg cu maxi-taxi si imi place uneori cand nu am cine stie ce treaba sa iau maxi-taxi-ul, desi poate am benzina in rezervor si sa merg la plimbare, sa stiu ca in 90 din situatii am locul meu.

@Leutzu: vad ca avem placeri comune. :D

Sa vezi cand merg cu tramvaiul prin iasi si (eu am caminul pe la capat de linie) prind eventual un loc si se mai gaseste cate-un mos sau vreo baba despre nesimtirea tineretului din ziua de azi care n-a invatat la scoala ca se cedeaza locul celor mai varsnici. In vremurile in care ne invatau asa ceva era infim pretul biletului, da s-au mai schimbat vremurile. Atunci incep si eu sa-i explic despre nesimtirea iesenilor, a profesorilor, a paznicilor si ii explic cat de mult imi doresc sa termin facultatea si sa scap de-aici si ii spun ca nu dau 10-12 mii (naiba stie, ca se scumpesc incontinuu) ca sa stau in picioare. Asa ca, BAFTA. X(

Si inca n-am zis nik de faza in care poate ma grabesc si nu pot sa astept ca bou' in statii ca sa vina ce-mi trebuie mie. Tin minte si acum cum am asteptat asta iarna un tramvai vreo 40 de minute la -20 de grade.  <img src= S">

Acu spre sa inteleaga toti aia de m-au indemnat sa-mi dau matizul pe masina cu 9-10% consum, adica peste 300k lei la suta de km de ce voiam sa o pastrez sau de ce voiam vreo rabla veche cu consum mic, eventual diesel. De asta voiam fratilor, ca oricum in orice masina e mai bine decat in autobuz.

Share this post


Link to post
Daca nu as avea permis (cred ca o sa vad in curand cum este) era rau!

 

 

 

????!!!!

Share this post


Link to post

pe nea Sato' l-a luat radarul intr-o localitate cu 150 kmh si de atunci ii cam tataie partea dorsala ca o sa gaseasca intr-o zi o invitatie la sediul BPR cu permisul in mana sa-l lase pe-acolo vreo 3 luni! Right?

Share this post


Link to post

Right! Te distrezi, dar mai vine si nota de plata. :)

 

Lasa ca metroul e ieftin, iti ofera lectura (Catavencu) si muzica (minidisc Sony). > :)

Share this post


Link to post

Nu m-as descurca. Am un kilometru pana la prima statie de RATB, iar ce circula pe acolo nu ma ajuta cu nimic.

Share this post


Link to post

Singurul mijloc de transport in comun pe care l-ash accepta ar fi metroul. In rest sucks.

Deoarece nu am metrou in zona probabil ca mi-ash face abonament la vreun taximetrist mai de treaba.

Share this post


Link to post

Adevarul e ca autoturismul creeaza dependenta. Acum ca m-am obisnuit cu el mi-e chiar greu sa ma gandesc sa fac drumuri pe jos. Cred ca nu neaparat drumul in sine mi-ar crea probleme cat schimbarea orarului. Eu acum imi acord cam juma de ora sa ajung oriunde in Bucuresti, evident cu RATB+Metrorex acest timp se dubleaza. Mi-ar lua ceva sa ma adaptez dar nu consider imposibila viata fara masina. Avand in vedere ca activitatea mea nu depinde de automobil chiar nu cred ca e chiar asa o tragedie.

 

Sa speram ca nu va fi cazul prea des si prea mult.

Share this post


Link to post

@remix: dar tu pe unde circuli cu masina? sau cand?

 

ca eu azi am facut in universitate 20 de min pe 500 de metri. am facut 40 de min pana acasa si asta pt ca am mers ca un disperat cand am putut. la pranz sau dimineata ( exact atunci cand folosesc eu masina mai mult ) e cumplit traficul. oriunde as merge imi ia mai putin timp sau mai putini bani ca sa ajung, dar nu ma mai dau jos din masina...e drept ca nici nu prea mai merg pe benzina mea.

 

dar si atunci cand merg pe benzina mea...prefer sa mananc 3 felli de paine dimineata si sa nu dau bani pe mancare la pranz. asta ca sa imi plimb posteriorul.

 

m-ar termina sa raman fara carnet. mi-e asa drag de el... :lavolan:

 

plus ca ma relaxeaza foarte tare sa conduc. mai ales seara.

Share this post


Link to post

Pentru mine ar fi foarte greu pt. ca mai conduc si masina de serviciu in plus fac economie cu TICO!!!

Share this post


Link to post

Eu cred ca m-as sinucide, bleahhhhhh, Doamne fereste de asemnea cataclism, pai daca raman fara permis... Eu nici nu mai stiu sa merg pe jos.  <img src= S">  <img src= S">

 

Nu-mi luati permisul [-O< :osanale:

Share this post


Link to post

Nu dau permisul decat la schimb cu pistolul gaborului. Sa incerc un harakiri cu el :D

Share this post


Link to post

Eu unu am renuntat de buna voie la mersu cu masina la servici, care a poposit vreo 2 luni in fata blocului pana cand s-a gandit nevasta-mea sa si-o adjudece. Motivul? prea mult stres degeaba. Cu metroul fac(eam) mai mult dar mai aveam timp sa citesc o carte.

 

Cu motoru... e alta treaba. 2 sapt cat a stat pe tusa am facut o adevarata depresie :( Nu stiu ce o sa fac cand vine frigu.. dar deja planuiesc sa-mi iau echipament mai gros :D

Share this post


Link to post

Avand in vedere traficul infernal din Bucuresti, mi-am luat abonament la metrou si chiar nu-mi pare rau ca nu prea circul in timpul saptamanii cu masina. Prefer sa merg cu metroul decat sa ma enervez cu traficul acesta. Ies rar cu masina prin oras , dupa servici deobicei sau in wickend.

Totusi daca trebuie sa merg cu masina neaparat nu am nici o problema chiar daca nu am permis. Am avut permisul 3 luni suspendat, dar ... daca am avut nevoie sa plec undeva nu am avut nici o retinere. Am fost chiar la Brasov fara permis, iar prin Bucuresti chiar nici un stres. Unica chestie cand ai permisul suspendat si vrei sa mergi cu masina trebuie sa nu incalci regulile de circulatie si sa nu circuli vineri sambata sau dumineca - noaptea (cand sunt multi politisti)

Am facut 2100km din Germania (Hanover) pana la Bucuresti fara permis si nu m-a oprit nici un politist. Asta nu e un act de bravura, mai degraba e o prostie dar la acel moment chiar nu aveam ce sa fac. Am plecat din tara fara masina, si dupa o escapada in Italia, am aterizat in Germania de unde am cumparat o masina. Numai ca dupa ce am cumparat-o am realizat ca am uitat permisul acasa #-o . Asa ca am fost nevoit sa conduc...

Daca as mai avea permisul suspendat (sper sa nu...) cred ca tot as merge in cazuri de stricta necesitate si numai prin Bucuresti.

Share this post


Link to post

hmm... cred ca ar fi foarte nasol sa imi ia permisu. cu ce as mai veni la intalnirile saptamanale ? :(

Edited by steph

Share this post


Link to post

Cum a venit si satori :D

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...