Jump to content
Sign in to follow this  
zahei

Politia Rutiera Din Ucraina

Recommended Posts

Politia rutiera din Ucraina, desfiintata fiindca nu poate renunta la spaga

 

in Ucraina va disparea in curand politia rutiera, prea corupta ca sa poata fi reformata in vreun fel. Liderul ucrainean, Victor Iuscenko, a cerut deja elaborarea decretului prin care i se va pune cruce acestui departament, unde lucreaza nu mai putin de 23.000 de persoane. "S-au discreditat", spune liderul de la Kiev. Politia rutiera e extrem de detestata, fiindca politistii cer adesea mita ca sa te lase in pace. Ministerul de Interne prefera sa priveasca spre viitor, spunand ca noul serviciu de patrulare se va ridica la inaltimea standardelor europene.

 

=))

Share this post


Link to post

Respectele mele. Sa se aplice si in Romania la "Parlament" , "Justitie" , "Primarie" , "Spitale" si pe tot pe unde exista functionari din astia care te rezolva doar daca le dai o ciocolata.

 

Tare curios sunt ce vor pune ei in loc de Politia Rutiera si mai ales pe cine. De unde vor lua personal sa umple efectivele noului departament. Interesant subiect, merita urmarit.

Share this post


Link to post

macar sunt cinstiti si recunosc ca sunt varza. la noi nu s-ar face asta niciodata.

Share this post


Link to post

la noi ..poate nu este chiar in halul ala..dar hai totusi sa recunoastem..ca mai sunt situatii cand incalcam legea, suntem prinsi..si parca tot mai bine este sa lasi o atentie politistului decat sa platesti amenda. Sa nu credeti ca sunt pentru spaga, incerc pe cat de mult pot..sa nu ajung in astfel de situatii chiar daca ma grabesc...sa nu ne ascundem dupa deget :lavolan:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...