Jump to content
Sign in to follow this  
iuzar

Credit auto BRD

Recommended Posts

BRD extinde plafonul maxim de finanţare pentru creditele de nevoi personale

 

BRD - Groupe Société Générale a extins, în această săptămînă, plafonul maxim de finanţare pentru creditele de nevoi personale, cu sau fără destinaţie precizată, de la 140 milioane lei la 200 milioane lei, informează un comunicat al băncii remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

 

În plus, durata de rambursare a creditelor cu dobîndă fixă acordate direct în magazin a crescut de la 12 luni la 36 de luni.

 

Totodată, BRD a lansat creditul auto cu dobîndă fixă, pentru clienţii care doresc să cumpere autoturisme noi sau de ocazie, din gama Dacia/Renault sau alte tipuri.

 

Dobînda a fost stabilită la 23% pe an pentru automobilele Dacia/Renault comercializate de concesionari autorizaţi şi la 24% pe an pentru celalte mărci de autoturisme.

 

Creditul auto are o perioadă de rambursare de pînă la 60 de luni, iar nivelul maxim al finanţărilor este de 550 de milioane de lei pentru autovehiculele Dacia/Renault (cu un avans de minimum 20%) şi 350 de milioane de lei pentru alte tipuri de automobile (cu un avans de cel puţin 10%).

 

BRD - Groupe Société Générale este una din cele mai mari bănci private din România, cu o cotă de aproximativ 25% din piaţa creditelor acordate persoanelor fizice.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...