cchrism Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Nu stiu daca e cel mai bun loc de expus problema dar: locuiesc cu chirie undeva si ma interesa daca pot asigura doar bunurile din locuinta, nu si locuinta. Daca stie cineva oferte concrete, va rog. Am vazut ca daca-ti asiguri locuinta poti sa mai dai niste bani si sa-ti asiguri si bunurile, pe mine ma intereseaza fara locuinta. Link to comment
VAXXi Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Ok, dar se muta la cafenea pentru vizibilitate mai buna, fiind un subiect care ar putea interesa si pe altii. Link to comment
jekill Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Poti sa iti asiguri doar bunurile pentru ca pot fi polite separate. Unele societati de asigurare iti cer o lista a bunurilor la care sa fie consemnate preturile lor ca si cum ar fi noi (am intrebat de ce este asa si mi s-a spus ca daca imi vor fi dati bani pentru a inlocui bunurile deteriorate, mi se vor da pentru a cumpara altele noi). Eu am la Allianz. Daca vrei, iti pot recomanda un broker care poate veni unde doresti pentru a discuta (dar asta pe PM). Link to comment
Guest Mecmar Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Da poti sa iti asiguri bunurile. daca te intereseaza da-mi un PM. Link to comment
Recommended Posts