Jump to content
Sign in to follow this  
Squirelex

P0300 și pornire problematică la Chevrolet Aveo 1.2

Recommended Posts

Vă salut! 

Am remarcat că mai exsită un topic la fel și aș fi scris acolo ca să nu umplu secțiunea degeaba, dar nu am reușit să postez acolo. Îmi cer scuze în avans.

Am un Chevrolet Aveo 1.2 8v care nu mai pornește la rece. Este nevoie de 3-4 chei și după ce pornește, relatiul stă la 400 și fluctuează. Dacă o accelerez, motorul se îneacă și moare. Am schimbat bujiile, am verificat filtrele care sunt ok și am schimbat antigelul pentru că era maro. După ce am făcut engine flush, antigelul nou s-a făcut maro după 5 minute. 

Mașina pornește la sfert dacă motorul este cald. I-am luat o compresie și am 8, 8, ,8.7 și 9.3. valorile sunt cam inegale iar antigelul maro îmi indică că intră ulei în instalația de răcire, deși uleiul este la nivel fără să se schimbe și nu are emulsie.

Pe tester singura eroare este P0300 cu rateuri multiple aleatorii.

Aveți vreo idee? Bănuiesc garnitura de chiuloasă sau segmenții, dar vreau să fiu sigur înainte de a face motorul bucăți. Mă gândesc și la sistemul de admisie care poate să nu meargă bine la rece din cauza unui senzor, dar fără eroare generată e doar o bănuială.

Vă mulțumesc!

 

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...