Jump to content
Sign in to follow this  
CT11NBA

Bate Roata

Recommended Posts

De la o vreme, knd iau cate un crater cu spate stanga se aude ca si cum roata ar bate in aripa. Insa nu prea e asa. Am cascat okii :shock: nik...am skos roata :scarpin: surpriza: totul arata ca in carte :wallbanger: Repet experimentul altfel: sui la volan, mama in dreapta, tata (128 kg net fara ambalaj) pe stanga in spate si inca un tov sji plek. Incredibil: zgomotul se auzea la fel (in aceleasi cratere). M-am dat jos sa bel3sk okii iar, tot nimik. incape 4 dejte intre roata si mukia aripii.

 

De la ce e? Nu suna a zgomot d telescop ca le-am skimbat si stiu cum se auzea inainte. Arcul e intreg.

 

Tre sa ma duc iar la uratzii aia cu halate albastre sji scoica pe spate care stau tot timpul cu ciocanu in mana sau pot sa o rezolv in bucatarie acasa?

Share this post


Link to post

Cite zici ca incape? 4 ? E bine :thumbl:

 

Fugi la uriti!

Share this post


Link to post
Cite zici ca incape? 4 ? E bine :thumbl:

 

Fugi la uriti!

 

 

 

Mai da' nu ierti nik!?!?....

 

Eu zic sa te duci la uratzi sa-ti verifice amortizoarele ...Toate doua !!!

Share this post


Link to post

Si oricum, cimiliturile in limbaj mirc ar fi bine sa le folosesti in alta parte, unde sint acceptate. Pe forumul DaewooClub NU!

Este un avertisment public, daca nu vei incepe sa te exprimi in scris in limba romana se va trece la masuri mai drastice.

 

PS: poate n-au prins bine amortizorul? sau vreo bucsa dusa?

Share this post


Link to post

eu am patit un pocinog din asta de la un cuvânt_urât de aparatoare de noroi careia i se largise gaura de la un surub de prindere si batea...

la fel se manifest... numai in gropi si la cabraj maxim

Share this post


Link to post

Bracaj, nu cabraj.

Share this post


Link to post

Stiu un eveniment asemanator doar ca era pe fata, cand dadea intr-o groapa troncanea, era de vina o flansa de metal, nu stiu cum se numeste, in mod normal gaura din interior pe unde intra axul amortizorului are o parte tesita (dreapta) care nu-i da voie amortizorului sa se roteasca, daca gaura se face rotunda si incepe sa se roteasca amortizorul o sa-ti troncane destul de urat.

Se poate verifica usor, apesi pe aripa (am zis ca-i amortizorul din fata) si vezi daca troncane, se scoate destul de greu daca vrei sa pastrezi amortizorul, este piesa din cauza careia atunci cand vrei sa scoti piulita din capul amortizorului se invarte axul amortizorului cu totul, (cine e patit stie despre ce vorbesc).

 

Merita sa verifici, mai ales ca se face usor.

Share this post


Link to post

daca nu ai nimic rupt (arc, amortizor etc), troncaneala poate sa fie de la bucsa brat suspensie sau bucsa amortizor (in partea superioara sau inferioara) uneori este suficient sa strangi piulita, poate este doar slabita...

 

cat despre "uratii" in halat albastru, mie la ITP mi-au verificat la Cielo bucsele spate cu un levier!!!! :spumelagura: i-am intrebat care este gradul de uzura :D s-au dus la un perete :wallbanger: ... cand au terminat cu peretele b-( au trecut la frane spate... si atunci am trecut eu la perete :wallbanger: :wallbanger: :wallbanger:

Share this post


Link to post

Problema se pune in felul urmator: Nu se aude ca si cum ar fi un zgomot de ansamblu suspensie (nu bag mana in foc ca nu ar fi de acolo), genul ala de troncanit infundat, ci mai degraba un zgomot ascutit, ca si cum ai poliza ceva. Zgomotul e scurt ca durata (<1 sec), dar infricosator, pentru ca NU STIU UNDE BATE!!!

 

HELP!!! :spumelagura:

Share this post


Link to post

man, sunt 3,4 componente in tot ansamblu spate... zgomotul metalic, obligatoriu, este insotit de o urma proaspata (lucioasa si/sau curata) la nivelul componentelor ce se lovesc... nu intotdeauna este vizibil, dar poti sa te bagi sub masina, cu o lanterna si o oglinda mica si... :shock: ochii mari!

Share this post


Link to post

zgomot de polizat ??? nu iti este pe moarte rulmentul din roata ???

eu am avut asa un zgomot tot la curbe mi-a aparut prima data dupa aceea intotdeauna, rulmentul era dus de tot, daca am zis o prostie nu ma bateti  <img src= ">

Share this post


Link to post

te-ai uitat sa nu ai pietriciele in roata...si la mine se aude asa cand iau cate una...la 120 se rezolva problema...ultima oara...s-a rezolvat cu o bubuitura in aripa ...upsie... :">

Share this post


Link to post

mai baieti, CT11NBA are o problema... gropile, nu pietricele, ce D-zeu...?

Share this post


Link to post

CT 11 NBA...vino si tu la o intalnire daewoo constanta...si mai discutam, Doru si Topser sunt versati asa ca gasim noi problema...sa speram ca joia asta ne vedem, joia trecuta au fost neintelegeir de intalnire...

 

te asteptam...see ya

Share this post


Link to post

Problema s-a rezolvat. Am fost pana la urma unde mi-e mie cel mai scarba sa ma duc (la uratii de la autoklass), mi-au spus ca telescopul spate stanga nu mai are cauciuc deloc in nici una din bucsile de prindere, am facut oleaca de scandal si m-am ales cu 4 amortizoare Monroe noi noutze schimbate moca moca.

 

Asa ca, feriti-va ca de dracu` de gropi si de persoane corpolente pe bancheta din spate. :D :) >- :thumbl:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...