Jump to content
Sign in to follow this  
NYPD

Ajutor Va Rog! Plecaciuni...

Recommended Posts

#-o #-o Stimati forumisti, am nevoie de informatii legate de urmatorul subiect :o masina inmatriculata in alta tara din UE(Franta), avand taxele si celelalte chestii platite la zi acolo, pe numele unui cetatean roman, cat timp poate circula aici?

Masina are carte verde valabila peste tot in UE, plus asigurarea pe o luna la Asirom pentru masini inmatriculate afara(3.600.000 lei)

Buuuuuun. Daca omul pleaca pana la Ruse si tzu-tzup bea o cafea acolo si se intoarce, o data la trei luni, e legal?(evident ca lunar plateste asigurarea aia de 3.600.000)

DE CATE ORI POATE FACE DRUMUL ASTA CU INTRARI-IESIRI?

Multumesc mult si scuze daca am plasat problema unde nu trebuie! :osanale: :osanale: :osanale:

Share this post


Link to post

Merge faza cu plecatu in Ruse. Stiu o persoana care asa a facut timp de 2 ani, dar se mai plateste taxa de pod, de dezinfectare, multe alte maruntisuri si la noi si la bulgari.

Share this post


Link to post
DE CATE ORI POATE FACE DRUMUL ASTA CU INTRARI-IESIRI?

 

 

Din cate stiu eu la nesfarsit, dar mai schimba si tu destinatia si gustul cafelei. S-ar putea, conform povestii cu ulciorul la apa, un vames sa vada iesirile astea sub 4-5 ore si sa se supere si la un moment dat te plictisesti de controale si paracontroale... iar masina, dupa parerea mea, daca nu e vreun Maybach... nu merita 3,6 mil pe luna basca... :o

Share this post


Link to post

 <img src= "> Saru,mana pentru promptitudine!Am citit si recitit decretul si nu e deloc clar daca la 3 luni sau lunar trebuie iesit din tara!!!!Din 2007 sau cand ne-om integra oare apare vreo schimbare???

A, si inca ceva:pe pasaport se pune vreo stampila referitoare la mijlocul de deplasare?Adica reiese de undeva ca am venit cu masina, motocicleta, autocar sau... cu biccleta?Ca la mine e doar o stampila cu "politia de frontiera"!!!!Atat!!!

Multumesc! :osanale: :osanale: :osanale:

Share this post


Link to post

Nu are si un desen cu o masina? :-?

Share this post


Link to post

Ba da, are o maşinuţă desenată pe ştampilă.

Share this post


Link to post

Nepa!!!  <img src= ("> E doar stampila cu politia de frontiera!!La bulgari au pu o stampiluta din asta in care apare si un auto, dar NU REIESE DE NICAIERI CE AUTO, CE NR.,NIMIC, NIMIC!!! :mda: :mda: Voi ce credeti?Multam!!! :drinkers:

Share this post


Link to post

Uite o pagina din pasaportul meu! Stampilele rosii sunt "ale noastre", cele negre ale sirbilor.

 

La ale noastre se vede o masinutza desenata (prost, e drept) in coltul din dreapta jos. Am incercuit cu rosu pe una din stampile ca sa vedeti mai bine.

pagina_pasaport.jpg

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...