ches Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Vand telefon Nokia Lumia 635 negru impecabil, nu are nici o zgarietura, nici o urma de uzura. Este in garantie la Orange Romania pana in data de 08.10.2016, am toate actele - garantie, factura si aviz de insotire a marfii. Telefonul vine in cutia originala cu toate accesoriile - incarcator, manuale si casti (castile sunt nefolosite). Specificatii complete aici: http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_635-6254.php Telefonul se misca foarte bine, m-am impacat excelent cu el, motivul vanzarii este cadoul de la sotie - Nokia Lumia 930 . Ofer gratuit si un set complet de accesorii: - Carcasa alba originala Nokia cu care se poate schimba culoarea telefonului din negru in alb; - Carcasa de protectie transparenta din plastic rezistent la socuri, marca Imak, nefolosita, in tipla; - Folie de protectie pentru ecran nefolosita, in tipla. Pret: 425 lei, Nu doresc schimburi. Contact: PM sau paul_vali82@hotmail.com Telefonul se vinde si fara accesorii la pretul de 400 lei! Link to comment
ches Posted February 17, 2015 Author Share Posted February 17, 2015 Am adaugat si 2 poze care sa sustina cele de mai sus. Lipseste din poza cu carcasa de protectie transparenta, am uitat sa o pun cand am facut poza, trebuie sa ma credeti pe cuvant ca exista Telefonul poate fi vazut/cumparat personal in Bucuresti, dar trimit si prin posta/curier in provincie. Costul transportului este suportat de cumparator. Link to comment
ches Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Valabil, ofer transport gratuit daca se ia cu tot cu accesorii. Link to comment
ches Posted March 9, 2015 Author Share Posted March 9, 2015 Cum a venit primavara si am chef de mesterit, accept schimburi cu piese auto NOI pentru revizie la Epica sau Matiz: - ulei Castrol Magnatec 5W40 - ulei Mobil Super 2000 10W40 - filtre Epica - ulei, aer, polen - filtre Matiz - ulei, aer, benzina - discuri frana Matiz - rulmenti fata Matiz - discuri frana fata Epica Bineineteles ca pretul pieselor adunate trebuie sa dea cam cat pretul telefonului sau mai mult, caz in care platesc eu diferenta. Link to comment
ches Posted April 3, 2015 Author Share Posted April 3, 2015 Super oferta de Paste - 375 lei cu tot cu accesorii pt livrare in Bucuresti! Telefonul este impecabil. Link to comment
ches Posted November 7, 2018 Author Share Posted November 7, 2018 Se poate inchide, multumesc! Link to comment
Recommended Posts