Jump to content

Bem Un Ceai Rosu, Rosu?

Recommended Posts

Asadar ne adunaram. Ne-am inscris si noi in actulaitatea cotidiana, comentand miscarile sociale si de trupe din ultimele zile. Dreptu-i ca in stilul nostru propriu si deja consacrat. Am dat cu parerea si am semnat prezenta Vaxxi si Mitza, subsemnata,Liliana Blonda (care era in misiune), Moldovenii mititei, Laurentiu, Draco (a carui prima intrebare, imediat dupa saluturile cordiale, fu: unde-s Sergiu si Ileana ca avem niste strategii de West de discutat...) si ultimul, dar nu si cel din urma, Pep-ul - care suparat pe servire, calitatea vinului sau altceva, el stie ce,s-a prezentat cu vinul de acasa, caci la noi la masa a aparut cu paharul in mana. Blonda a profitat de o pauza de publicitate in dezabterile politice si a impartit plicuri diafane. Initial oamenii au avut licariri in ochi, crezand ca au castigat la loto. De-abia dupa aceea am aflat ca e musai sa jucam, caci Liliana ne-a dat invitatii la nunta. Deci, pe 11 februarie, e cu chef... Sergiu si Ileana, daca ati tras chiulul, sa nu va inchipuiti ca ati scapat: plicurile voastre sunt la mine! Una peste alta, fu fain!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...