big2shae Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Da, dar ceai să bei tu!> Link to comment
Ami Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 De ce, mami? cu coignac in el e foarte bun... Link to comment
big2shae Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Sau poate vine Senna (şi-aşa a fost ziua lui ieri) si ne-aduce nişte ceai magic, de salvie! Link to comment
Ami Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 nu, dar aducem niste oja si o facem... Link to comment
VAXXi Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Ajuns la Moments, de la Unirii la Gh Sincai cica e blocat, deci am venit pe Vacaresti fara probleme (via Oltenitei). Link to comment
Ami Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 Asadar ne adunaram. Ne-am inscris si noi in actulaitatea cotidiana, comentand miscarile sociale si de trupe din ultimele zile. Dreptu-i ca in stilul nostru propriu si deja consacrat. Am dat cu parerea si am semnat prezenta Vaxxi si Mitza, subsemnata,Liliana Blonda (care era in misiune), Moldovenii mititei, Laurentiu, Draco (a carui prima intrebare, imediat dupa saluturile cordiale, fu: unde-s Sergiu si Ileana ca avem niste strategii de West de discutat...) si ultimul, dar nu si cel din urma, Pep-ul - care suparat pe servire, calitatea vinului sau altceva, el stie ce,s-a prezentat cu vinul de acasa, caci la noi la masa a aparut cu paharul in mana. Blonda a profitat de o pauza de publicitate in dezabterile politice si a impartit plicuri diafane. Initial oamenii au avut licariri in ochi, crezand ca au castigat la loto. De-abia dupa aceea am aflat ca e musai sa jucam, caci Liliana ne-a dat invitatii la nunta. Deci, pe 11 februarie, e cu chef... Sergiu si Ileana, daca ati tras chiulul, sa nu va inchipuiti ca ati scapat: plicurile voastre sunt la mine! Una peste alta, fu fain!!! Link to comment
Recommended Posts