Jump to content
Sign in to follow this  
VAXXi

Drift Grand Prix Of Romania

Recommended Posts

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Cele_mai_puternice_masini_din_lume_au_venit_la_Bucuresti_0_575942412.html

 

“Drift Grand Prix of Romania” începe vineri, de la ora 16:00, cu prezentarea piloţilor şi o mică demonstraţie din partea fiecăruia.

 

Sâmbătă şi duminică, programul începe la 10.00 şi se termina la 22.00. Sâmbătă vor avea loc antrenamentele şi calificările, iar duminică competiţia propriu-zisă.

 

Mai multe artere din Capitală vor fi închise pentru competiţia de drift. Restricţiile vor fi valabile până luni dimineaţă, la ora 6:00.

 

Maşinile nu au acces pe Bulevardul Unirii ( de la intersecţia cu Bulevardul. I. C. Brătianu şi până la Piaţa Constituţiei), pe Bulevardul Libertăţii (între rondul Coşbuc şi şi intersecţia cu Bulevardul Naţiunile Unite) şi pe Calea 13 Septembrie (de la intersecţia cu între strada Uranus şi până la cea cu Bulevardul. Libertăţii).

Share this post


Link to post

Imi pare rau ca nu reusesc sa ajung, poate alta data.

 

PS:

"Astfel, ea va încerca să ocupe un loc cât mai fruntaş de la volanul unei Tozota AE86. "

:) )

Mai bine ramanea la Mazda... problema nu era masina. Nu inteleg ce tot ii sufla sub coada. Si nu pricep ce cauta o masina americana, cu jante europene, si look de japoneza, cu tractiune fata, pe un articol despre drift.

Share this post


Link to post

Am fost ieri toata ziua! Lasand la o parte organizarea si comentatorul roman, chiar a meritat. Doi piloti au iesit in evidenta mai mult decat ceilalti, Pawel Trela si Brendan Stone, super piloti. Brendan se pare ca a castigat. Pawel a avut accident cu (nu mai stiu cum il chema pe al doi-lea, oricum era cu un BMW) si nu a ajuns in finala desi era clar ca este castigator. Juriul "cica" nu se putea decide si au repetat duelul de 3 ori, a treia oara s-a intamplat nenorocirea, in prima curba, amandoi pilotii fiind nevoiti sa renunte. Pawel a fost singurul care a ridicat multimea in picioare exclamand! Super baiat!

Edited by ratusca

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...