Jump to content

Recommended Posts

Salut! Astazi mi-am montat pe un Cielo din 2005 2 boxe spate de la Mac Audio si anume: http://www.be-loud.r...o/APM/APM_16.2/ . Prima data cand am vrut sa fac o comanda de boxe de pe siteul respectiv, ma orientam spre altele, gen MTX sau Sony... dar baiatul de acolo m-a intrebat daca am amplificare pe masina sau intentionez sa pun boxele direct la cd-player... Eu i-am spus ca le pun direct si mi le-a recomandat pe alea. Eram in dubiu, ca nu auzisem niciodata de Mac Audio, dar am mers pe mana lui presupunand ca se pricepea. Intre timp am aflat ca Mac Audio sunt nemti si toate boxele sunt facute in Germania. Cand le-am montat azi, am ramas placut surprins sa vad cat de bine se aud, chiar recomand Mac Audio!

 

Deci, sa revin la intrebarea mea... credeti ca http://www.be-loud.r...l/Mac_Mobil_87/ se potrivesc la Cielo sa le pun in fata? E bun diametrul? Astept pareri, multumesc!

 

Mentionez ca am un CD-Player JVC http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/JVC/KD-G351/ cumparat tot de la ei, dar mai demult, acum vreo 3 ani.

Edited by Zizuu

Share this post


Link to post

Muzica Cielo/Nubira/Leganza... Sus, in pinned topic la Tuning CNEL!

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...