Jump to content
Sign in to follow this  
panzer

Nu Se Mai Gaseste Cielo

Recommended Posts

Am fost saptamana trecuta pe la dealeri prin Bucuresti sa cumpar un al doilea Cielo Standard AC albastru - pacific. Si minune: nu aveau decat Executive cu GPL.

 

M-am mirat ca la Radacini anul trecut aveau 3 bucati in parcare. Mi-a dat cheile si un mitzulache dinala de pe acolo sa imi aleg masina.

 

I-am intrabat cat aduc si pauza. N-au vrut nici macar sa faca comanda.

 

 <img src= (">

Share this post


Link to post

Daca nu au vrut sa faca comanda inseamna ca sunt magari.

Incearca la GGA pa Valea Cascadelor si vezi ca perioada de asteptare e de 2-4 sapt.

Bafta.

Share this post


Link to post

In GL cara/vind Cielo Std Ac de se rupe platforma ... Spun asta pentru ca am un vecin care aduce(lucreaza la dealer Daewoo) Cielo si Matiz de la Craiova in disperare . ;)

Share this post


Link to post

Interesant. Si pe mine cei de la dealerul din Bacau m-au dus cu vorba, pana cand m-am ratoit la ei saptamana trecuta si i-am lasat in pace, sa doarma linistiti. Apoi am vorbit la Iasi si la Focsani si in ambele parti aveau pe stoc doar Executive-uri.

Share this post


Link to post

da ce ce nu-ti iei masina ca cea de se vinde cel mai bine unde lucrezi tu?

Share this post


Link to post

Au probleme mari de livrari cei de la Daewoo, eu imi astept Nubira de doua saptamani si inca nu a ajuns :-W . Daca mai dureaza o saptamana creca ori imi retrag comanda ori o iau razna :spumelagura: . In parcul auto din Iasi(trec pe langa el de cca 6-7 ori pe saptamana) existau cateva Cielo cu GPL dar cred ca erau Executive. Pentru cei interesati pot sa ma holbez mai atent. :D

Share this post


Link to post
da ce ce nu-ti iei masina ca cea de se vinde cel mai bine unde lucrezi tu?

Nu inteleg sensul intrebarii. Incerci sa-mi induci vreun mesaj?

Si sunt convins ca la Renault te referi. Nu?

Share this post


Link to post

se vinde cel mai bine renault acolo la tine?

Share this post


Link to post

Nu. Binenteles ca Logan. Cam 200 pe luna. Majoritatea ultimele 2 versiuni.

Dar si Renault-uri, in jur de 40 pe luna. Si aici intra si utilitare: Kangoo, Master...

Share this post


Link to post

te intreb deoarece ma gindeam ca-ti iei dacie(renault) muncind acolo...dar vad ca astepti cielo...inseamna ca stii tu ceva.

Share this post


Link to post

Motivul este probabil ca la Craiova s-a facut stoc de Cielo Executive si tre' sa le dea si pe alea. Si cum suntem Balcanici si nu avem nici un talent la estimari si planificari incercam sa le bagam pe gat posibilului cumparator.

Chestia asta e omniprezenta. Cand vroiam sa mai cumparam in familie o masina pe langa Tico am mers la Fiat si nu prea eram hotarati Stilo sau Punto 3 usi sau 5 usi. Ideea era ca in principal vroiam un Punto 3 usi JTD de 100. Astia pe stoc nu aveau Punto respectiv si ne tot bateau la cap cu unul in 5 usi. Ca stiti ca dureaza cel putin 3 saptamani, probabil 1 luna jumate pana cand vine masina, ca productia e deja planificata, ca poate il vreti p'asta care-l avem noi pe stoc. Asa ca ne-am sucit si am luat un Stilo, care avea si promotie atunci.

Share this post


Link to post
te intreb deoarece ma gindeam ca-ti iei dacie(renault) muncind acolo...dar vad ca astepti cielo...inseamna ca stii tu ceva.

:o fftopic: Pai sa stii ca stiu cate ceva. Sa zicem ca si concurent ar fi Clio. Am unul de servici cu care ma foiesc prin zona. E o masina teribila: era sa ne rasturnam cu el, la prima frana mai de urgenta s-a dus fundul in stanga si ne-am proptit intr-o Alfa, are o pb care nu-i dau de cap - imi scartaie rotile si cand schimb a 2,3,4 -a, ploua in portbagaj...

Share this post


Link to post
E o masina teribila: era sa ne rasturnam cu el, la prima frana mai de urgenta s-a dus fundul in stanga si ne-am proptit intr-o Alfa, are o pb care nu-i dau de cap - imi scartaie rotile si cand schimb a 2,3,4 -a, ploua in portbagaj...

Incurajator :wallbanger:  <img src= (">

 

Mda, cam asa e la noi. Cand vrei sa-ti iei o masina e taaare greu sa gasesti ce vrei. Acu vreo 7 ani cand ne-am luat Dacia de la Pitesti (si prosti am fost ca puteam s-o luam din GL) mai era cineva cu noi care voia sa-si ia Nova Gti (era printre primele cu injectie si se gasea cam greu). suna cunostinta noastra la dealer cu o zi inainte (Dacia Sport daca-mi aduc aminte, stiu ca trebuie sa mergi oleaca pana acolo, e dupa CNCD) si aia ii confirma ca au masina, ca e rosie (tot printre primele rosii, cum e Matizul rosu) ca e asa si pe dincolo, ca numa trapa n-are, da n-ar fi o problema. Cand ajungem noi la 8 dimineata in Pitesti la dealer, surpriza: nici urma de masina, aia nici n-o aveau. Asa ca a trebuit sa asteptam vreo 4-5 ore in batatura la dealer ca sa se indure aia sa aduca de la fabrica o Nova GTi gri sobolan, nu rosie, pe care a luat-o pana la urma.

Asta ca sa nu mai vorbim ca in aceeasi zi ne-am luat si noi Dacia, noi voiam bord CN (cunoascatorii stie), iar aia n-aveau in batatura boduri CN decat pentru nemetalizate, iar ai mei au fost multumiti ca macar culoarea era cea dorita. Toti ne-au spus dup-aia ca am facut bine ca am luat-o asa ca bordul CN se strica si alte baliverne. Pana la urma s-a stricat si climatizarea la asta, asa ca mare diferenta nu-i. In afara ca poate as fi transpirat mai putin... :-W

la Matiz de bine de rau am avut cel mai mare noroc: cum au comandat-o asa a venit, si s-a nimerit sa fie aceeasi culoare ca cea de pe stoc. Luni au comandat-o, miercuri sosea pe rotile ei de la Constanta. Da tot nu m-au intrebat ai mei nik daca vreau sau nu (ca eu voiam trapa in loc de AC, ac-ul nu-mi trebuie). Istoria se va repeta peste o luna. :wallbanger:

La Passat iar greseala; a fost comandata cu tapiterie de piele si cu bordul inferior in nush ce culoare (alta oricum, not my busyness); a venit masina cu PIELE INTOARSA :spumelagura: (care a desfacut o cola agitata pe asa ceva stie ce inseamna :wallbanger: ) si cu bordul inferior albastru inchis (ma rog, mie-mi place). Deci si la case mai mari se intampla greseli, si astea facute fata de o firma serioasa, care mai achitase un Passat inainte si fata de care mai aveau de livrat alt passat (avem parc auto cu dintr-astea). Cu celalalt passat care a venit odata cu al nostru e alta poveste, legata de Cd-player-ul busit. da aici nu mai stiu.

Asadar fratilor cand va cumparati o masina respectati urmatoarele 2 reguli:

1. nu va alegeti culoarea; tot n-o sa primiti culoarea pe care o doriti (ma rog, noi la culori am avut bafta);

2. cand sunteti intr-o parcare mare de unde aveti de ales masina dorita este o metoda infailibila de ales: pe cea din colt, mai aproape de dumneavoastra. nu va chinuiti mai mult cu alesul; toate masinile sunt la fel.

te intreb deoarece ma gindeam ca-ti iei dacie(renault) muncind acolo...dar vad ca astepti cielo...inseamna ca stii tu ceva.

poate nu vrea asa ceva, cum nici eu n-as vrea... as prefera un chevrolet acum decat un reno. mai degraba mi s-ar potrivi pe caracterul meu.

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...