DarkSteeL Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 (edited) In primul rand salut tuturor! Am creat si eu acest topic cu scopul de a gasi rezolvarea unei probleme tehnice la masina mea (Daewoo Cielo 95'). Va rog sa ma scuzati daca a mai fost creat alt topic de acest gen, dar la search nu am gasit. Revenind la problema mea, luminile de la faza scurta nu se aprind. Rotesc o data acea "maneta" pentru a aprinde pozitiile, apoi mai rotesc inca o data pentru faza scurta si degeaba, nu se aprinde(niciunul dintre faruri), raman tot pozitiile intacte. Mentionez ca faza lunga merge, la fel si proiectoarele. Am observat asta de ceva timp si tind sa cred ca se intampla asta de cand am fost cu ea la mecanic pentru ambreiaj si el a umblat si la claxon, cred ca si la sigurante. Am incercat sa schimb siguranta de la lumini, cea inscriptionata cu 10 si rosie cu o alta si degeaba. Astept sfaturi si pareri, eventual daca poate cineva sa-mi spuna cum imi dau seama daca o siguranta este arsa sau nu. Multumesc anticipat Andrei. Edited June 1, 2011 by DarkSteeL Link to comment
Viktor Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?/topic/28617-probleme-electrice/ Link to comment
Recommended Posts