Jump to content
Sign in to follow this  
adrian_mirea

Cumpărare Matiz

Recommended Posts

M-ar interesa să cumpăr un Matiz la mâna a doua, și am niște întrebări:

 

1) Care e ultimul an în care s-a fabricat matiz-ul? Mă refer aici la modelul cel mai comun la noi, parcă M100 îi zice ( sper să nu greșesc )

 

2) Matizul are probleme cu rugina în primii 5-10 ani?

 

3) Cam cât ar costa un Matiz din 2007-2008, primul proprietar, cu toate actele și reviziile făcute la timp, carte de service, fără accident, sub 50000 km ? ( în general vorbind, cât mai nou și bine întreținut ).

 

4) În caz că 1) e greșit, și încă se mai fabrică Matiz-ul, cam cât costă nou și de unde pot să văd ce sisteme de rate există? Mă gândeam și la varianta să-l iau nou, dacă mai e posibil; eventual și un alt model mai nou, nu prea sunt la curent cu asta.

 

 

Orice alt sfat sau comentariu e binevenit.

Edited by adrian_mirea

Share this post


Link to post

Un matiz am eu de vanzare. este chiar cel din avatar. E din 2007, revizii facute intotdeauna la timp la service autorizat, nu are accident si sunt si primul proprietar. Ce iti pot spune ca nu ai sa gasesti matiz sub 50.000 km decat daca e dat inapoi kilometrajul. Al meu are 90.000km reali. Are toate consumabilele schimbate, cauciucuri si jenti noi, mici imbunatatiri vizuale si de confort, consum mic, eu cel putin am avut grija de ea. Am schimbat la fiecare 15.000km toate lichidele ma refer la cel de frana, de cutie.Schimbul de ulei l-am facut la fiecare 10.000km si intotdeuna am pus numai ulei sintetic premium. Bucsele si bieletele sunt schimbate inainte de 1 mai. Daca vrei mai multe detalii despre masina si te intereseaza dami un PM. Te atentionez ca si pretul e pe masura calitatii masini dar nu ai sa regreti ca ai dat un ban in plus.

Edited by k0rupt1

Share this post


Link to post

Adrian_Mirea: Matiz s-a fabricat pana in vara lui 2008, dupa luna august (parca) s-a terminat productia. Modelul de baza are indicativul E (de la economic). In ceea ce priveste numarul de km la bord, depinde cat s-a mers cu el - ca idee, eu mi-am vandut Matizul de la inceputul lui 2006 in iulie anul trecut cu 33.000km reali + multe imbunatatiri, cu numai 2000E. Masina era in perfecta stare optica si de functionare. Asa ca, se poate si cu mai putini km ... Totul e sa cauti, sa ai rabdare. Bafta!

Share this post


Link to post

Ce iti pot spune ca nu ai sa gasesti matiz sub 50.000 km decat daca e dat inapoi kilometrajul.

Al meu e din 2007 si am 46000. A ...si nu e de vanzare

Share this post


Link to post

Al meu e din 2004 si am 32000. Ar putea fi de vanzare.

Share this post


Link to post

Aloo! Nu suntem la Bursa. Despre achizitii auto si sfaturi despre cum se fac acestea discutam in sectiunea dedicata. Acest topic se inchide aici.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...