Jump to content
Sign in to follow this  
tolin

Ole, Ole, Ole

Recommended Posts

Tanarul utecisc de 45 ani (cu ce baterie e echipat moshul ?) n-a mai fost dorit nici de ai lui. Bietul Fidel Castro a ramas ultimul mohican. Vor fi colegi de racoare ion iliescul si miron cosma pentru crimele din Iunie '90? Nu stiu, cert este ca am mai trait un sfarsit de epoca. Dupa 15 ani s-a inchis si la pcr. Bravos tovarasi, sa va judece si tribunalul, ca istoria si-a spus demult cuvantul.

Share this post


Link to post

Inca unul care nu doarme la 3 dimineata!

 

Nu m-am uitat toata ziua la TV dar acum au anuntat numai partial (neconfirmat adica) ca Geoana este persedintele PSD.

 

Stiu ca nu facem politica prea tare dar ma mira!

Share this post


Link to post

Cum sa dormi, domnule? Astazi este o zi istorica, s-a mai inchis un capitol rusinos din istoria Romaniei. Ultimul lup batran dat afara de o haita care doreste sa-si schimbe si naravul, nu numai blana. De asta ma si intrebam daca vor merge pana la capat si-l vor da la caini. Istoria practicilor comuniste asta ne releva. Si el a procedat tot asa cu predecesorul. Se adevereste inca o data indemnul Papei Paul 2nd prin care s-a daramat un sistem odios: "Nu va fie frica" ... iliescul pica "!".

Se pare ca si romanilor le-a venit randul sa puna trecutul la locul ca-l merita, la capitolul: invatatura de minte.

Share this post


Link to post

baieti nu pot decat sa ma bucur sincer, dar lucrurile nu se termina asa repede. mai sunt multi lupi care trebuie sa cada - ma tem ca mult mai rai -. oricum in ultimul timp parca straluceste o raza de speranta - de care ma bucur dar inca nu ma incumet sa ma sui cu ambele picioare. :(

Share this post


Link to post

avand in vedere ca a ramas nastase, nu stiu de ce, dar nu sunt prea bucuros :-?

Share this post


Link to post

Macar a disparut responsabilul cu ideologia comunista. Au ramas "ciordeii". :-W Sper sa nu se scindeze PSD ul ca ajung astia sa fuga pe unde apuca. :mda: Si asa nici celelalte partide nu sunt usa de biserica dar mai au pana sa ajunga PSDul din urma la capitolul asta.

Share this post


Link to post
avand in vedere ca a ramas nastase, nu stiu de ce, dar nu sunt prea bucuros  :-?

Asta e si parerea mea !

Nu trebuie pierdut din vedere nici faptul ca indiferent cat a stat pe afara Tov. Geoana e fiu de colonel de secu iar caracterul sau este abject( aduceti-va aminte cum il felicita pe constantinescu , ca a scapat tara de CIUMA rosie).

Share this post


Link to post

Ma intreb cum e posibil ca un om sters ca geoana din toate punctele de vedere , un om care e facut pt.meseria de slujbas la stapan si nu pt. aia de presedinte de partid a reusit sa castige alegerile din PSD? Mie-mi miroase a lucratura . Au dat o vopsea pe exterior si atata .

Ce personalitate e Geoana in partid de l-au ales gusterii ? nu pot sa nu ma indoiesc ..

Share this post


Link to post

Fratilor , in afara de Iliescu a mai picat vreun greu ? :-?

Ia ganditi-va mai bine !! Nu cumva greii responsabili direct (nu prin acoperire ca Ilici) au ramas bine in functii .

Iar despre cine v-a conduce partidul , doar nu crede cineva ca Geoana ...

Share this post


Link to post

Hmm, asa e. Pana la urma tatuca Iliescu este stiut ca are o groaza de dosare stranse de serviciile secrete cu care ar putea sa conduca PSDul din umbra cat o vrea el la cei 45 de ani ai lui. :-W

Share this post


Link to post

Mda !Baieti si-au pus-o for good ca sa zic asa !..Au facut greseala dupa greseala si acum au incununat ingroparea PSD...Gigantul a murit odata cu plecarea lui Iliescu ..Vom vedea sondajele da' sa -l pui pe Geoana in fruntea PSD dupa ce a clacat lamentabil la primarie mi se pare naivitate politica !In plus ramane arogantza lui Nastase mustata lui Mitrea gasca e cam aceeasi cu ceva mai multa foame in ei !....PAcat caci s-a dus draq alternativa !....Iliescu le aducea o gramada de votanti acum o vor lua in mana !...Pacat eu unul sunt comunist !..Cred ca am voie nu!?!?.....(adica asa e democratic !)  <img src= "> :drinkers: :osanale:

Share this post


Link to post

Nu poti fi comunist in tara asta, pur si simplu esti prea destept! ... n-am nimic impotriva sa te inscrii in PCR, dar nu te vad eu linga analfabeto-ramolitii aia ... pur si simplu nu poti sta linga ei.

 

Asaaaaa ...

Deci Nelu a picat in cap! cu tot cu acel "tovarase Nastase", ca la Internationala Socialista ... funest personaj, io il urasc la modul personal, mi-a furat 60% din ultimii 15 ani, asa ca are BAN forever de la mine; urmasul? Geoana e capabil sa faca surprize, tocmai fiindca acum are putere in partid, nu mai e fiul ploii.

De remarcat ca pe lista vici(i)lor nu mai apar asa multi dinozauri, nu mai e Hrebe, Octav, Miki, etc.

Share this post


Link to post

Dupa cum zicea cineva : A plecat dracul si a ramas tacsu si cu fiu-sau. Acum sa vedem ce or face si astia #-o

Share this post


Link to post

Felix sunt comunist adica kiar sunt ce puii mei daca asa cred eu ca interesul general afecteaza interesul personal si nu pot acepta sa vad saracie si somaj si alte alea ...LA NOI NU A FOST NEVER DECAT UN SOI DE SOCIALISM TIMPURIU PREA TIMPURIU CA SA POATA REZISTA DA' daca ne uitam pe la altii - spre nordul extrem incolo - vom vedea ca acolo s-a putut !..Sigur e si o chestie de terminologie sau ma rog de definire a termenilor nu eu nu cred ca PSD are vreo legatura cu acel comunism de care vorbesc eu !...Si nu cred ca ai batrani au diparut !Pur si simplu stau in spate ...Ascunsi ca asa trebuie !....Nu cred in steaua lui Geoana e mult prea putin agresiv !....In plus nu stiu toata adunarea asta nu e deloc primenita mai !Sunt asa cu un aer de statut si invechit !N-AU ECHIPA DE IMAGINE SUNT MUCI LA CAPITOLUL ASTA !...

 

In alta ordina de idei astia noi au inceput sa ma dezamageasca dup ace la un moment dat eram sa zic HOP!!!

Share this post


Link to post

Bre omule, foarte bine ca esti comunist, din pacate pentru tine actualul PCR (care exista!) este format din mosuletzi si gospodine , tot ce stiu ei sa faca este sa-l preaslaveasca pe nc, ca ce bun conductor a fost ... nu doctrina, nu nimic; de-asta am zis ca nu-i de tine! incearca la PCF, daca tii mortis.

OK, nu vrei sa vezi someri ... o sa te miri citi dintre acesti "someri" de tranzitie romaneasca chiar vor sa muncesca, sa nu fure de la locul de munca, sa nu vina bauti la job, sa nu bea la job, sa faca treaba 8h, nu sa frece duda ... hai ca am dat-o in :o fftopic: , dar poate facem o discutie despre chestiile astea.

Share this post


Link to post

asa e. in Romania n-a existat comunism. Si toti asa-zisii comunisti care plang dupa ceausescu (zeu, nu te includ aici) nu vor decat un sistem in care sa frece carasu si "statu" sa le dea mancare, casa, masina, etc... sunt niste inadaptati. de asta acu nu au nimic si se vaita ce bine era inainte. Un om harnic o duce muuuuult mai bine in capitalism.

 

"comunismul" nordic e total diferit de cel romanesc.

Share this post


Link to post

Fara sa observati au picat 2 grei de tot: Cosmanca (condolenate pt sotie) si Hrebenciuc. Astia sunt foarte GREI desi nu prea se vad.

 

Nici DIP nu mai este vicepresedinte.

 

Ramane sa-l vedem pe Talpes pe unde se acioiaza.

 

Doar Mitrea a ajuns Secretar General si Vacaroiu! Aici e foarte ciudat, intr-ucat Vacaroiu era la senat; l-au ales fara sa fie in sala. :scarpin:

 

Am vazut la TV discursul lu nea Nelu: era sincer precipitat si nervos. Cred ca fatalitatea l-a invins. Intamplarea tragica din viata lui Cosmanca l-a privat pe nea Nelu de cel mai bun negociator de coridoare pe care il avea in maneca.

Share this post


Link to post

Cand a tinut discursul de adio el stia care-i votul si a vrut sa-l schimbe. Dar abia atunci a dovedit ce stie si in loc sa castige, a pierdut. Ei nu mai puteau continua asa, s-au saturat si ei sa-i arate toata lumea cu degetul oriunde s-ar fi dus.

 

@zalmoxis> comunist ca tine ar vrea toata lumea, iar ideile tale sunt aplicate demult in tarile cu adevarat democratice si prospere. Dar vezi tu, alea nu s-au bagat in UE, ca in sud nu merge socialism cu rege si guverne de femei, fara badigard, care stau la bloc. Poporul roman este anticomunist prin fire pentru ca a luptat pentru fiecare petec de pamant si acum nu poate sa-l imparta cu toti puturosii si toti hotii. Nu vezi ca aici nu merge nici asocierea dintre frati, ca oricum te invarti, unu-i harnic si altu-i hotz ?

Share this post


Link to post

cei 3 shefi au zis acum pe b1tv ca-i dau o functie onorifica lui nea NELU

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...