Jump to content
Sign in to follow this  
strumfuadi

street legal racing..

Recommended Posts

Puiimei uite ca nu merge ma rog dati TVR cars pe google si va duc ei unde treb'....Da'merita zau asa!!!

Share this post


Link to post

am vqazut pana mea nu-s ce draq au si astia !!!!!!!!!!Ca uite nu mere nici acum !..Or fi in pauza sa repare la plasticele alea sau fibre de sticla din ce-s facute astea!!!!

Share this post


Link to post

Mey... cine ştie cunoaşte :P . TVR-urile, pe lângă faptul că au tracţiune spate, mai au şi motoare puternice cu caroserii uşoare (combinaţie letală), şi nu au absolut nici un sistem electronic pe ele ! Nici măcar ABS (de servo nu sunt sigur, dar parcă nici de-ăla n-au), darmite distribuţia forţei de frânare, controlul stabilităţii şi alte alea.A sta pentru că ei consideră că toate sistemele astea ajutătoare ar intra în conflict cu plăcerea de-a conduce :lavolan: .

Share this post


Link to post

nu...

e diferentza de filozofie intre "a conduce o mashina" shi "a pilota o mashina"..

Share this post


Link to post

Sau aşa :) .

 

Apropos, că tot e cafenea: aţi văzut emisiunea aia de pe Discovery în care-au făcut un concurs al cărui câştigător urma să piloteze un monopost de F1 ?

 

Prima probă a fost condusul unui 320i pe circuit. A doua, probă tip poligon cu kit-cars: cântăreau cam 500-600 kg, şi motoarele erau de maşini obişnuite (până în 2 litri, să zic). Erau atât de rele încât dacă nu ştiai să pleci cu ele, te-nvârteai in loc, sau nu reuşeai să pleci drept. După proba asta am schimbat postul, că salivam prea tare :roll: .

Share this post


Link to post

ba au de toate da-i in puii mei si treaba cu caroseriile grele sau usoare e de dezbatut !...Cum draq vrei sa se duca la 100 la ora in trei sec cu 2 tone ..Au pus si ei de una !.....Treaba cea mai naspa e ca sunt prea nervoase pentru directorii de MTV :) )))))))))

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...