Jump to content

Recommended Posts

Sal...Am un Aveo...nu e full..si de aceea vreau sa-mi vopsesc manerele si oglinzile in culoarea caroseriei.Stiti cam cat ar costa aceasta operatiune?

Si mai doresc sa-mi cumpar niste Becuri Philips..sunt 100 de ron...ce ziceti..merita? Lumineaza mai bine decat cele standard?

Multumesc anticipat :*

• 2 months later...

Sfatul meu cu manerele e sa le lasi asa, asta daca nu te-ai apucat deja de treaba. Daca sunt vopsite se vad zgarieturile de la unghii f usor, mai ales daca nu e vopsea de calitate. In plus trebuie sa iti desfaca fetele de usi sa dea jos folia si daca se grabesc sau nu se pricep o sa iti apara "greieri" in usi.

Totusi daca vrei sa le vopsesti in continuare, sfatul meu este sa mergi la un service bun, recomandat de forumisti. Orice ai face sa nu te duci la GTT - nu nimeresc culorile si nici nu sunt atenti. Sa vorbesti de la inceput si sa le spui sa foloseasca primer (grund) pt plastic (nu ca nu ar trebui sa stie deja, dar sa te asiguri ca folosesc). Am vazut nenumarate masini cu bara cojita pt ca nu au folosit primer. Vopseaua ca sa nu se zgarie usor trebuie sa fie mai tare, deci nu ar strica sa intrebi si ce marca de vopsea folosesc si sa vezi ce parere au cei care deja le-au vopsit.

Bafta!