Jump to content
Sign in to follow this  
Tevez

Piesa Dintre Far Şi Bara De Protecţie

Recommended Posts

În urma unei tamponări am spart piesa din poza ataşată şi aş vrea să ştiu cum se numeşte. N-am ajuns încă la un magazin de piese dar aş fi vrut să mă uit orientativ la preţuri şi nu ştiucum îi spune.

post-27667-052776900 1295218057_thumb.jpg

De asemenea m-am gândit să schimb capota, deşi e doar puţin îndoită şi vreau să vă întreb care ştiţi ce trebuie urmărit a.î. să se potrivească. Adică la prima vedere îmi dau şi eu seama dacă e ce trebuie, dar mă gândeam că e posibil să se fi schimbat sistemul de prindere sau vreun alt detaliu de la o ediţie la alta.

Merci. :)

Edited by Tevez

Share this post


Link to post

Cei de la asigurari ii spun la piesa aia "ochelar far".Acum cat e de reala denumirea, asta-i alta poveste...

Share this post


Link to post

Mulţumesc. Exact aşa mi-a spus şi un amic, se obişnuieşte denumirea de "ochelar" deşi nu e sigur corectă. Am găsit acum pe un site de piese denumirea de "ramă/rama far". Costă vreo 20 de lei dacă îl comanzi online. Voi merge şi la un magazin-două din astea clasice, nu cu comandă, îmi place să văd marfa înainte. Se pare că nu am şanse să găsesc la culoare, sunt toate la fel şi se vopsesc ulterior. Despre capotă mă poate ajuta cineva? Am citit ceva postări dar nu sunt convins 100% că se potrivesc toate. Desigur, să nu cumpăr de matiz2 :rolleyes: Aş vrea s-o schimb eu şi sper să găsesc una "la culoare" pe la dezmembrări fiindcă albastrul bolidului meu este o culoare destul de comună.

10x!

post-27667-022540600 1295255368_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...