vieri Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Va salut. Am si eu nevoie de un cap planetara spre cutie pentru aveo. Pe unde as putea gasi? va multumesc. Link to comment
Viktor Posted June 3, 2024 Share Posted June 3, 2024 In urma cu aprox. 1,5 - 2 ani in urma mai de voie de nevoie in regim de urgenta am fost nevoit a achizitiona si schimba un cap planetara, pe dreapta. Cum timpul nu mi-a permis a casca ochii pe net iar tragaciu trebuia sa alerge, am luat ce-am gasit pe raft in magazin fara a pierde timpul cu comanda si timp de asteptare asa ca primul ochit, primul lovit. Mari asteptari n-am avut de la ieftenitura, suspectam ca o sa cada cit de curind. Treaba e ca de la prima ciriieala problema s-a agravat in timp record iar ce-i mai interesant e modul cum si-a manifestat of-ul. Ciriieli si miraieli in linie dreapta si in dezcelerare, in curbe, sens giratoriu si in sarcina nu-i auzeai glasul. Multi cu greu (spre deloc) accepta ideia ca un cap planetara graieste in linie dreapta si nu doar in viraje, ce-i drept in majoritatea cazurilor in viraje isi spune of-ul insa sa luam in calcul si varianta ca doar in linie dreapta. A fost inlocuit cu un SKF de data asta si game over ! As fi vrut SPIDAN doar ca n-au mai fost pe stoc la centru si n-am mai asteptat a aduce din extern ... Link to comment
Recommended Posts