Jump to content

Cap Planetara

Recommended Posts

• 13 years later...

In urma cu aprox. 1,5 - 2 ani in urma mai de voie de nevoie in regim de urgenta am fost nevoit  a achizitiona si schimba un cap planetara, pe dreapta. Cum timpul nu mi-a permis a casca ochii pe net iar tragaciu trebuia sa alerge, am luat ce-am gasit pe raft in magazin fara a pierde timpul cu comanda si timp de asteptare asa ca primul ochit, primul lovit. Mari asteptari n-am avut de la ieftenitura, suspectam ca o sa cada cit de curind. Treaba e ca de la prima ciriieala problema s-a agravat in timp record iar ce-i mai interesant e modul cum si-a manifestat of-ul. Ciriieli si miraieli in linie dreapta si in dezcelerare, in curbe, sens giratoriu si in sarcina nu-i auzeai glasul. Multi cu greu (spre deloc) accepta ideia ca un cap planetara graieste in linie dreapta si nu doar in viraje, ce-i drept in majoritatea cazurilor in viraje isi spune of-ul insa sa luam in calcul si varianta ca doar in linie dreapta. A fost inlocuit cu un SKF de data asta si game over ! As fi vrut SPIDAN doar ca n-au mai fost pe stoc la centru si n-am mai asteptat a aduce din extern ...