Jump to content
Sign in to follow this  
mariangili

Alarma Kalos

Recommended Posts

va salut

apelez iar la cei care se pricep cu urmatoarea problema: aseara mi-a pornit alarma in mers si n-am mai reusit sa o opresc sub nici o forma. Pana la urma am fost nevoit sa scot o siguranta din cele 3 pe care le-am gasit, asta dupa ce am taiat firul de la goarna si am mers "pe avarii' la serviciu dimineata. Alarma si nici inchiderea centralizata nu mai raspund sub nici o forma la telecomanda iar ledul rosu de pe bord este mort. Inchiderea centralizata lucreza doar cu telecomanda de la cheia masinii. Am descoperit intr-un final unde era ascunsa 'vinovata" insa n-am observat nimic suspect (fire/mufe)...

Share this post


Link to post

Apeleaza la un atelier specializat, nu cred ca e cineva sa te poata ajuta aici pe forum. Alarma ta nu e pusa din fabrica, deci nu stim nici cum e conectata, nici cum s-ar putea numi fabricantul. Ar fi fost mai potrivit sa pui numele topicului "Alarma defecta-a sunat in mers si nu se mai dezarmeaza". E recomandat sa verifici si bateria din telecomanda, dar daca zici ca s-a pornit singura in mers... nu cred ca e asta cauza.

Share this post


Link to post

La "atelier" cu tine (scuze, nu pot avea alta recomandare la PM).

Share this post


Link to post

La "atelier" cu tine (scuze, nu pot avea alta recomandare la PM).

 

Salut. Am si eu o problema la alarma care banuiesc ca ar fii de la senzori. Pe unde pot fii montati la un kalos hatchback?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...