Jump to content
Sign in to follow this  
moga1688

Cielo Tm11Mhn

Recommended Posts

Farurile eu le tin tot timpul jos de tot atat din reglajul electric cat si din cel mecanic,deci nu prea cred ca "orbesc" pe cineva,iar prin primavara masina va avea si lupa in far si spalator de faruri.Daca ma gandesc eu bine cred ca acum 15 ani nici macar masinile mai rasarite nu aveu xenon,exista xenon acum 15 ani???nu prea cred.

Zmeule ia stai tu in banca ta cu cazanu tau cu tot, aaaa pardon cu bolidul fermecat.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Mogulet, mai incet, ca faci riduri! Tocmai, pentru ca am avut o masina un pic mai noua decat a ta, cred ca sunt in masura sa imi dau cu parerea. Nu crezi? (Ce-i drept, atunci cand am luat-o eu, nu era atat de veche precum e a ta acum).

  • Like 1

Share this post


Link to post

La becurile traditionale trebuie sa dispersezi, iar la xenon trebuie concentrezi lumina, deci blocurile optice sunt complet diferite. Si daca stingi lumina, tot deranjezi. Mijloacele tale sunt tradate de tabla numarului din fata si de capota aceea ciocanita la repezeala. Cine vede masina ta de la distanta nici nu se mai apropie de ea, sa vada "dotarile". Primele dotari esentiale unei masini sunt cele de siguranta: pneu, janta, frane, suspensie. La ITP nu te intreaba cineva ce mp3 si ce subwoofer ai.

Edited by tolin
  • Like 1

Share this post


Link to post

@tolin, nu conteaza, nu vezi cum arata sticla de la farurile lui? Eu sper ca e innegrita din cauza timpului, nu al ideilor crețe. Ar fi chiar penibil sa dea cu vopsea pe far si dupa aia sa se planga de faptul ca nu e destula lumina.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Zmeulet stai tu linistit ca nu fac riduri,nu am de ce.Sticla innegrita???(macar daca ai sti ce se vopseste inauntru) ,mare cunoscator mai esti si tu.

Capota arata asa din cauza oamenilor priceputi la toate si service-uri foarte bune(facuta pe asigurare).Si stai linistit ca dotarile esentiale sunt ok.

  • Like 2

Share this post


Link to post
... Capota arata asa din cauza oamenilor priceputi la toate.

Exact ce-mi place, altii sunt de vina, intotdeauna. Poate au gandit si ei ca mine: la asa dotari, ce rost mai are o capota dreapta, "nu se pupa, nu da bine in peisaj". :) )

  • Like 2

Share this post


Link to post

Ia uimeste-ma, mic contravenient, cu ce ai dat ca sa iti matuiesti oglinda?

  • Like 2

Share this post


Link to post

Ma si asteptam la asa raspunsuri din partea voastra.Zmeulet nu se matuieste oglinda,inauntru in far este un ornament de plastic ,acel plastic este vopsit.Tolin daca ai pati si tu cu asigurarile ca mine ,nu ai mai vorbi asa in necunostiinta de cauza.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Ornamentul ala iti face oglinda din dreapta sa aiba alta culoare decat oglinda din stanga si sa iti matuiasca geamul?

  • Like 2

Share this post


Link to post

Asta e ornamentul care se vopseste .

post-9185-042632000 1290262170_thumb.jpg

  • Like 3

Share this post


Link to post

Asta e ornamentul care se vopseste .

 

Asa, si? Ce legatura are ornamentul ala cu faptul ca tu ai farurile cu elemente matuite?

  • Like 1

Share this post


Link to post

Ce sa fac petrica nu prea multe doar am pregatit-o de iarna.Modificari vor fi din primavara.

Eu zic sa te mai uiti inca o data ca nu sunt matuite farurile,posibil din cauza oglinzi sa ti se para. Acum m-am uitat in spate la poze si am vazut (cred ca la aia te referi) ,farul de la sofer se vede mai rau decat cel din dreapta (matuit cum zici tu) dar pentru ca sunt farurile foarte murdare.

Edited by moga1688
  • Like 2

Share this post


Link to post

salutare tuturor.vin in ajutorul lui moga cu o poza de far,irelevant...ideea era sa-mi spun si eu parerea cu privire la topic,l-am citit si am ajuns la concluzia ca desi avem masini daewoo totusi suntem diferiti.aici ma refer la discriminarile de genu...cei de pe daewooclub sau ''picatul'' cieloclub.nu cred ca e necesar ca cei de aici sa fie mai presus de cei de pe cieloclub sau invers.sa lasam deoparte jignirile si hai sa vedem fiecare ce poate sa faca din masina lui.

post-26373-027765900 1290264733_thumb.jpg

  • Like 2

Share this post


Link to post

Ahem, publice sunt toaleta stradala si soseaua pe care circuli cu masina. Aici e la fel ca-n baruri: "ne rezervam dreptul de-a selecta clientii". Iar selectia se face prin respectarea regulamentului.

 

Mare si cu bold, ca sa sara-n ochi:

 

Incetati cu comentariile pentru pornit discutii inutile si cu jignirile la persoana. Domnii cu modificarile la masina: cand prezentati ceva, asteptati-va si la critici, nu doar la laude. De asemenea, posturile de genul "ce-ai mai facut la masina" sunt iar o forma voalata de a starni discutii aiurea, asa ca vor fi sanctionate si ele.

 

Orice mesaj care continua sa alimenteze aceasta cearta inutila, fara sa aiba vreo legatura cu masina prezentata pe acest topic, va fi premiat direct c-o saptamana de pauza pe forum (indiferent de persoana si fara explicatii).

  • Like 3

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...