Jump to content

Sonda Temperatura

Recommended Posts

salut are cineva ideie ce valoare are sonda de temperatura la cielo din 96 am masurat doua sonde una are 700 ohmi iar alta 1300 ohmi amandoua find de cielo din 96

am cautat dar nu am gasit nicaeri acest subiect

Edited by kinderu56

pai am si o sonda langa alernator care are un papuc de se infige in ea lateral si daca o dau la masa se duce indicatoru de temperatura din bord la maxim

Edited by kinderu56

astazi am masurat sonda de la un alt cielo la fel cu motoru rece are 1180ohmi urmeaza sa o masor si cu motoru cald, iar a mea cu motoru rece are 980ohmi chestia cea mai interesanta este ca am montat una de opel de 1178ohmi dar surpriza, acu nici nu se clinteste daca o dau la masa merge ok pana la capat,are cineva idei cum citeste senzoru(ntc) din sonda de cielo fata de cea de opel??

Edited by kinderu56

Eu zic ca nu ar trebui sa fie vreo diferenta. Eu zic sa lasi "ntc"-ul deoparte ca nu ajuta cu nimic intelegerea a ceea ce vrei.

De fapt ce vrei? Titlul topicului spune una, dar primul post si tot ce urmeaza nu prea are legatura cu topicul. Nu-i mai simplu sa iei un senzor din magazin sau de la dezmembrari?