adrianenache Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Salut la toata lumea, Tocmai mi-am luat o bestiutza mica numita Matiz din 2003 cu 55.000 km la bord. Neavand cd-player bineinteles ca mi-am bagat eu manutzele mele de electrician (ne)priceput si am incercat sa le un casetofon. Bineinteles ca nu am reusit insa am reusit sa fac un scurt si mi s-au ars luminitele de bord. Nu mi se mai vede nimic. Are cineva o idee de la ce este? O siguranta? Daca da cu m o pot schimba? Ce tip este? Va multumesc, Adrian Link to comment
augustinionut Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 E acelasi tip cu aia arsa.Dupa ce o gasesti...sub capota in tabloul din dreapta sus sau sub bord , in dreptul genunchiului stang Link to comment
adrianenache Posted October 25, 2009 Author Share Posted October 25, 2009 Thanks, dar cum imi dau seama care e cea arsa? Link to comment
Salex Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 (edited) Daca nu ai alta idee, le scoti pe rind . Ca tip, cred ca este plata-mica Edited October 25, 2009 by Salex Link to comment
adrianenache Posted October 25, 2009 Author Share Posted October 25, 2009 Ok, multumesc de sfaturi baieti, cel mai sigur ma duc maine la service. Apropo un off topic mic: stiti cumva un service foarte bun de matiz in zona colentina - pantelimon (sau sct. 2)? Link to comment
Recommended Posts