Jump to content
Sign in to follow this  
florinbad

Cum Pot Sa Ajung La Statia De Metrou Dristor2?

Recommended Posts

Din cauza de boala, una bucata matusa, aflata intr-o garsoniera din Dristor (la intrarea blocului se afla statia de metrou Dristor2) se va muta acasa la subsemnatul, iar garsoniera urmeaza a fi vanduta.

Din cauza de frica de aglomeratia din Bucuresti, subsemnatul roaga oamenii cu inima mare din secta DaewooClub sa-i indice, chiar si prin sattelite_photo daca se poate, drumul cel mai drept pâna la statia de metrou Dristor2, începând cu intrarea de la Grivita (venind de la Târgoviste). Stiu ca, imediat ce ies de sub pasajul de la Grivita, la stânga se face “1 Mai” (nu stiu daca se mai numeste asa, stiu doar ca pe acest bulevard se afla odinioara magazinul "Dacia").

Danke, anticipat!

Share this post


Link to post

Bun!

Pai o iei pe 1 Mai (acu ii zice ion mihalache), mergi numa drept pina dai in Piatza Victoriei. Acolo, te inscri pe sensul giratoriu si faci stinga, pe bd. Stefan cel Mare. Tii St. cel Mare, o iei pe sub pasajul Obor si iesi in partea ailalta pe bd. Mihai Bravu. Tii tot inainte (ca pionierii), vezi ca mai ai de trecut printr-un pasaj, si la Pta Muncii faci jumatate stinga (vezi ca tre sa te inscrii pe dreapta) pe o stradutza care nu stiu cum se cheama dar care te scoate exact la Dristor.

Daca te inscrii pe stinga tre sa mergi tot inainte, dar faci prima la stinga (calea Dudesti, parca) si tot la Dristor iesi.

 

Asta ar fi traseul pe care l-as face eu.

Cind iti trebe? Ca poate sunt disponibil si-ti ies in cale! Iti trimit si telefonul pe PM.

 

Bafta. Harta n-am!

Share this post


Link to post

Uite aici 2 felii de harta. In prima e Piata Hurmuzachi(sau muncii), acolo treci prin pasaj, si la urmatoarea faci cum zice NFS la stanga un pic pe Strada Dristorului (nu pe Baba Novac). Daca o ratezi faci stanga pe Camil Ressu(prelungirea str Dudesti) si mergi un pic.

http://www.hartionline.ro/buc/harta/q14.html

http://www.hartionline.ro/buc/harta/q15.html .

Daca nu are timp NFS, da un semn si te iau eu de la Otopeni sau de unde crezi.

Share this post


Link to post
si la Pta Muncii faci jumatate stinga (vezi ca tre sa te inscrii pe dreapta) pe o stradutza care nu stiu cum se cheama dar care te scoate exact la Dristor.

Daca te inscrii pe stinga tre sa mergi tot inainte, dar faci prima la stinga (calea Dudesti, parca) si tot la Dristor iesi.

 

o singura mentziune am: treci shi la muncii prin pasaj (deci dupa ce intri pe stefan cel mare din piatza victoriei mergi tot DREPT pana treci prin al doilea pasaj - pasajul muncii).

jumatate stanga nu faci la piatza muncii (tu treci pe sub ea prin pasaj) ci la "baba novac" in prima intersectzie mare dupa ce ieshi din pasajul muncii. inscrierea se face pe partea dreapta, faci rondul spre stanga apoi o iei cam pe la ora13 cum se zice in armata. strada pe care intri este chiar strada dristorului shi te duce exact la dristor2.

BAFTA!

Share this post


Link to post

Ok, confuzia cu Pta Muncii vine de la faptul ca inainte intersectiile respective (sau cel poutin statiile de metrou respective - pe vremea aia mergeam cu metroul) se numeau Muncii si Piatza Muncii. Niciodata n-am stiut care-i una si care-i ailalta! :redface:

Share this post


Link to post

Doamne, nu credeam ca o sa ajung sa fiu MANDRU (sincer  <img src= "> !) ca apartin acestui club! Multumesc pentru ajutor :osanale: !

"Transferul" se va efectua peste 2 saptamâni si as fi vrut ca pâna atunci sa memorez cât mai bine traseul pâna la Dristor2 si sa încerc sa ma descurc singur, fara sa implic pe cineva în aceasta operatiune. Prin '90, de ziua lui Ceasca, am mers cu un Oltcit în plin centrul capitalei, în jurul orei 16.00, iar de atunci n-am mai avut de-a face cu capitala (d.p.d.v. auto...), aceasta fiind singura mea aventura cu Micul Paris.

Deci, repet, ma voi descurca singur! Multumesc celor care au avut intentia sa ma "ghideze" de-a lungul traseului mentionat. Oricum, intentia conteaza :thumbl: !

Edited by florinbad

Share this post


Link to post

Tu da totusi un telefon. Daca zici ca n-ai mai fost de nu stiu cind prin Bucuresti, chiar daca inveti traseul pe de rost, tot s-ar putea sa ratezi vreo stradutza si dup-aia chiar ai pus-o, ca ai sanse sa nimeresti pe vreun sens unic care te scoate mai stiu eu unde... iar cind te-ai ratacit si o sa vrei sa suni pe careva sa te scoata, nici n-o sa stii pe unde esti, sa-i explici ca sa te gaseasca omu.

Faci cum vrei matale, da' daca suni din vreme si te ia careva de prin capatul lui 1 Mai, scutesti nervi, stress, eventual benzina... si nici n-o sa injuri dup-aia ca vai ce haos e in Bucuresti. ;)

Share this post


Link to post

OK! I'm agreed! M-ai convins! Vorbim peste 2 saptamâni! Thank again  <img src= "> !

Share this post


Link to post

Transportul a fost efectuat! Rog adminii sa stearga acest topic, pentru economie de spatiu  <img src= "> !

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...