Jump to content
Sign in to follow this  
Zmeul cel rau

Oldschool Vs Newschool

Recommended Posts

Pentru o serbare (nu scolara), niste tipi s-au gandit sa dea cap in cap o masina din '59 cu una din 2009: 1959 Chevrolet Bel Air Vs. 2009 Chevrolet Malibu. Mai pe romaneste: o masina cu tabla serioasa, cum se faceau pe vremuri, Vs una din asta de acum, care se face franjuri la orice impact.

 

Filmuletul e mai jos:

 

http://www.youtube.com/watch?v=5CU-k0XmLUk

Share this post


Link to post

Loganele de drive-test de acum 4-5 ani erau pline toate de indoituri pe tabla, de la toti mosii care ziceau ca "e subtire dom'le".

 

Mai am destui clienti care nu se impaca cu ideea aripilor de tabla, pur si simplu nu vor sa inteleaga ca, dpdv al unui accident, masina trebuie sa fie compusa din 2 parti: o parte deformabila, care sa absoarba cat mai bine energia unui impact, si celula de supravieturile, din habitaclu, care trebuie sa fie nedeformabila.

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post

Ar fi interesant şi unul între o berlină din ... 69 şi un Logan/Sandero 2009 :D

Share this post


Link to post

Pacat de BelAir...

Share this post


Link to post

Intrebare: Airbagurile ar fi folosit la ceva? Ca tot au devenit un criteriu la alegerea unei masini.

Share this post


Link to post

@sergiu

Poate iti si argumentezi punctul de vedere, daca tot ti-l expui. Asta asa...pentru conformitate, ca sa nu mai plangi dupa aia ca ce-are lumea cu tine.

 

In rest, nici eu nu crede ca ar fi avut vreun efect (in cazul soferului), deoarece motorul patrunde in habitaclu, asa ca airbagurile ar fi fost practic inutile. Asta ca sa nu mai vorbim de volanul care iti facea "carare pe mijloc" sau de lipsa centurilor de siguranta (in cazul in care nu ai centura de siguranta pusa e mai bine sa n-ai nici airbag, iti poate rupe gatul din cauza fortei cu care te loveste, el este gandit sa actioneze in prezenta centurii de siguranta).

Share this post


Link to post

Volvo 940 vs Renault Modus

Bunicul e penalizat de lonjeroanele fata paralele si apropiate de mijloc care nu preiau un impact doar pe o jumatate din botul masinii...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...